Social

Organizati evenimente private pline de mister si curiozitati, la Escape Room de la Cryptex

Vreti sa sarbatoriti un eveniment important altfel? Atunci renuntati la a mai face rezervari la restaurante sau cluburi, cand puteti sa transformati o zi speciala intr-un moment unic ca experienta: Cryptex Escape Room din Bucuresti va intampina cu cea mai interesanta metoda prin care va puteti face zilele mai pline de bucurie: experienta unui Room Escape. Organizati evenimente private printr-o simpla rezervare online, direct pe pagina web a celor de la Cryptex si distrati-va in gasca! Pe langa multe camere in care puteti sa puneti in aplicare o astfel de experienta, Cryptex va asteapta si cu preturi mici pentru evenimentele private la Escape Room, in functie de numarul de persoane care urmeaza sa fiti si momentul saptamanii ales.

Un eveniment privat la Cryptex Escape Room inseamna cea mai interesanta distractie urbana

cryptex

De ce sa alegi sa organizezi un eveniment privat la Escape Room? Pentru ca acesta a devenit cel mai interesant, distractiv si popular mod prin care sa iesiti din rutina zilnica. De ce? Pentru ca Escape Room Cryptex este locul unde:
• Intr-o singura ora, trebuie sa raspundeti la ghicitori, sa deslusiti mistere si sa va organizati perfect ca echipa, pentru a reusi sa evadati din camera in care ati fost inchisi;
• Escape Room este locul unde evenimentul privat pe care il organizati se transforma intr-un mod interesant, distractiv si plin de farmec prin care sa petreceti timp liber alaturi de persoanele dragi, prieteni sau colegi de serviciu;
• Chiar daca este ziua de nastere, o iesire alaturi de colegii de la serviciu sau vreti sa va petreceti altfel duminica in familie, Cryptex Escape Room este cel mai potrivit loc unde sa organizati evenimente private interesante.

Un eveniment privat de o ora, mai mult distractie decat in 10

evenimente private

Chiar daca un eveniment privat la Room Escape dureaza doar o ora, timp in care puteti evada fie dintr-o camera, fie alegeti sa cuceriti toata casa, acesta este unul dintre cele mai interesante moduri in care sa va petreceti timpul liber. Intrati pe pagina web a celor de la Cryptex si puneti-va toate simturile la incercare. Puteti face rezervari direct de pe pagina web, dar si la numarul de telefon 0787 889 665. Echipa Cryptex e mereu la dispozitia dumneavoastra si la adresa de e-mail info@cryptex.ro, precum si la sediul Cryptex Rooms Escape, notat pe harta de mai jos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *