fashion si shopping

Pantofii de barbati- piesa vestimentara cheie a oricarei tinuta de succes

Toti domnii vor sa arate mereu bine si sa lase o impresie buna pe oriunde merg, pantofii reprezinta pentru ei cartea de vizita. Tipul incaltamintei si cat de bine este ingrijita spune multe despre tine. Fiind o piesa vestimentara importanta, aceasta trebuie mentinuta curata si in conditii bune de purtare mereu. Pantofii barbatesti inca din cele mai vechi timpuri, au fost printre preferatii domnilor, reprezentand nobilimea.

Importanta pantofilor de barbati din garderoba domnilor

pantofi de barbati

In primul rand, atunci cand spunem pantofi pentru barbati, ne gandim din start la o tinuta eleganta, cu stil, insa pantofii barbatesti nu se poarta doar la astfel de tinute, ci la multe altele, printre care se numara urmatoarele:

  • Pantofii de barbati pentru tinuta casual, implica acei tipi de pantofi mai comozi si totusi eleganti, cum sunt realizati din materiale de calitate si care se potrivesc perfect pe picior. Cu ei iti pastrezi cu siguranta eleganta si te simti excelent pe durata intregii zile. Printre cei mai purtati din aceasta categorie fac parte pantofii de barbati de culoare rosie sau albastri.
  • Pantofii de barbati pentru tinuta smart-casual, implica purtarea pantofilor pentru o zi obisnuita de munca la birou dar si pentru iesirea in oras. Sunt recomandati pantofii de barbati de culoare maronie. Impresia pe care o ofera aceasta tinuta, este una fresh, atragatoare si plina de masculinitate.
  • Pantofii de barbati pentru tinuta office, este tinuta la care potrivit dress code-ului se poarta doar pantofii de barbati de culoare inchisa, neagra. E cea mai formala tinuta, la care se respecta cu strictele anumite reguli. La aceasta tinuta se prefera costumul blue navy sau cel negru slim. Culoarea pantofilor de barbati sa se asorteze cu culoarea curelei de la pantaloni si/sau cu cea de la ceas.

Indiferent de stilul vestimentar pe care-l abordezi este important de stiut ca pantofii pentru barbati vor crea mereu o impresie buna despre tine oriunde vei merge. Iar ca tinutele sa arate impecabil, trebuie si incaltamintea pe care o purtati sa arate bine.

Ce fel de pantofi sa porti pentru costum?

Daca vrei sa ai o pereche de pantofi pe care sa o poti purta la costumul tau atunci trebuie sa alegi o culoare care sa fie in aceiasi nuanta ca si costumul sau mai inchisa. Nu trebuie sa porti niciodata sosete de culoare alba sau sosete pentru activitati sportive atunci cand porti in picioare pantofi, din cauza faptului ca soseta, element de „tranzitie” dintre costum si picior si nu va arata prea bine daca vei purta un costum negru, iar sosetele sunt de culori deschise albe sau pentru sport. La costum trebuie sa se poarte o pereche de sosete de lungime normala, care sa fie pana la gamba si care sa fie de culoare inchisa. De retinut este faptul ca sosetele albe se folosesc numai atunci cand mergi la sala, faci sport sau abordezi o tinuta relaxata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *