Imobiliare

Parintii tai au iesit de curand la pensie? Pot avea o viata fericita intr-un ansamblu rezidential

ansambluri rezidentiale bucuresti

Parintii tai sunt pensionari de curand si ti se pare ca nu sunt foarte fericiti in locuinta in care stau acum? Ce-ai spune sa le faci o propunere pentru un ansamblu rezidential din Bucuresti, in care sa se mute si sa isi traiasca batranetea? Au muncit destul, este cazul sa se relaxeze si sa stea fara griji. Schimbarea este foarte buna pentru oameni, iar a locui intr-un complex rezidential este o alegere foarte buna in acest sens, pentru ca le va aduce parintilor tai mai multe beneficii decat isi pot imagina.

De ce este un ansamblu rezidential in Bucuresti potrivit si pentru pensionari?

ansamblu rezidential

Ansamblurile rezidentiale nu au fost gandite doar pentru tinerii casatoriti, ci si pentru cei mai in varsta, pentru ca, in fond, toata lumea isi doreste o locuinta in care sa se simta in siguranta. Complexurile rezidentiale din Bucuresti pot fi perfecte pentru parintii tai, pentru ca se vor bucura de urmatoarele avantaje:

  • Probabil ca, in prezent, ei locuiesc intr-un bloc mai vechi, insa, daca le vei propune sa se mute intr-un ansamblu rezidential, vor putea sa se bucure de un apartament nou, in care toate finisajele au fost facute.
  • In plus, ei pot alege o zona mai linistita, spre deosebire de cea in care locuiesc acum. De exemplu, o locatie ideala ar putea fi zona de sud a Capitalei, pentru ca, in ultima perioada, a cunoscut o mare dezvoltare. Parintii tai vor avea la dispozitie banci, farmacii, supermarket-uri si nu vor trebui sa se deplaseze foarte mult, pentru a isi face treburile.
  • Daca nu isi doresc un apartament complet mobilat, lasa-i sa se bucure de faptul ca isi pot amenaja, dupa bunul plac, caminul la care au visat multa vreme. Da-le si tu o mana de ajutor si sprijina-i in aceasta decizie.
  • Sunt ingrijorati in legatura cu preturile unei locuinte din cadrul unui ansamblu rezidential? Explica-le ca o astfel de investitie este ideala, in special, pentru ca raportul calitate-pret este mai mult decat avantajos.
  • Alegand o locuinta dintr-un complex rezidential, parintii tai se vor simti in siguranta, iar tu nu iti vei face griji in legatura cu acest aspect. Spre deosebire de locuintele vechi, accesul in ansamblurile rezidentiale se face pe baza de cartele speciale si interfoane sau videointerfoane.

Parinti fericiti in complexurile rezidentiale din Bucuresti

ansambluri rezidentiale

Alegerea unei case sau a unui apartament dintr-unul dintre ansamblurile rezidentiale din Bucuresti este cel mai bun lucru pe care il poti face pentru parintii tai, daca iti doresti sa ii stii linistiti si in siguranta.

Batranetile lor pot fi fericite, daca se vor muta intr-un ansamblu rezidential din Capitala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *