Mama si copilul

Patutul din lemn – centrul Feng-Shui din camera copilului tau

Imbinarea energiilor umane cu armonizarea ambientului conduc catre crearea conceptului de feng-shui, un fenomen la moda zilele acestea, mai ales atunci cand vine vorba despre camera copilului tau! Cele 5 elemente de baza ale conceptului sunt lemnul, focul, apa, pamant si metal. Prima componenta trebuie sa fie prezenta in orice incapere, intrucat ea simbolizeze progresul si dezvoltarea, iar a fi prezent in camera copilului tau reprezinta centrul Feng-shuiului. Astfel, patuturile din lemn sunt cele care deschid cercul Feng-shui care va produce armonie in ambientul din incapere, insa nu doar achizitionarea lor este prioritara.

In ce pozitie trebuie fixat patutul din lemn al copilul pentru a deschide cercul Feng-shui?

patuturi lemn copii

Fara doar si poate, in teoria Feng-shui pentru amenajarea camerei celui mic, patuturile din lemn ale copiilor activeaza ciclul energiilor pozitive, intrucat ele dispun nu doar de componenta principala lemnul, ci si de subcomponente favorizante unui mediu armonios:
• Dungi/ Coloane / bare puse pe vertical
• Culori precum bleu deschis sau verde
• Sunt inalte
Lemnul, ca si material, nu este singurul aspect important din camera copilului, ci si pozitionare obiectului este importanta. Astfel, patuturile din lemn ale copiilor au nevoie de pozitionari speciale pentru a deschide ciclul Feng Shui! Iata cateva indicatii:
• Patutul din lemn nu trebuie sa fie pozitionat pe peretele cu baia sau toaletei- baia detine elemente de apa in Feng shui, iar aceasta distruge lemnul
• Nu trebuie pozitionat la capatul coridorului casei
• Patutul din lemn trebuie asezat in nord-estul camerei amenajate, iar alaturi va sta un glob pamantesc pentru ca micutul sa aiba rezultate bune la scoala
• Nu asezati patutul langa geam si de asemenea, nu il plasati langa usa.

Trebuie schimbata periodic pozitia patutului din lemn ?

Cu siguranta, da! Insa niciodata nu trebuie sa uiti de criteriile indicate mai sus. Aceasta actiune va favoriza somnul prichindelului, iar daca iti doresti ca acest sentiment sa se mentina, poti folosi un patut din lemn cu elemnte simbolice aplicate – de exemplu un patut din lemn cu o broasca testoasa imprimata pe material. In filosofia chineza, broasca testoasa nu doar ca simbolizeaza somnul reparator, ci are menirea de a proteja prin elementul simbolic, carapacea.
Odata ce vei schimba periodic pozitia patutului din lemn al copilului, energia va circula optim in cercul Feng-shui, iar odata cu ea micutul va avea un sentiment intens de libertate si de stimulare.

…unde vei gasi patuturi din lemn pentru bebelusi cu valori de Feng-shui?

patuturi lemn copii

Pentru a imbina utilul, placut si arta Feng-shui patuturile din lemn sunt primordiale in camerele copiilor. Astfel, toti parintii care doresc sa armonizeze in stil feng shui incaparea in care va creste prichindelul lor pot intra pe babymall.ro, magazinul care ofera o gama exclusivista a pieselor de mobilier pentru bebelusi.
Avand preturi convenabile si modele de patuturi din lemn selective, babymall.ro va fi cu siguranta locul in care vei gasi piesa de mobilier din lemn care va deschide cercul energiilor Feng Shui!
Pune in practica cele citete aici cand si informatiile pe care le ei regasi si in acest articol, iar in doar doi timpi si trei miscari bebe va fi pus sub armonia elementelor Feng –shui!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *