Auto

Performantele trio-ului de producatori de baterii auto pentru Citroen

baterie pentru citroen

baterii citroenBateriile auto cu adevarat bune sunt cele care asigura un flux perfect de curent pentru masina, care asigura o putere de pornire la rece suficienta in 100% din cazuri si care se incarca rapid. Si daca se mai si livreaza rapid, in urma unei comenzi efectuate online, atunci bateriile auto sunt si mai bune! Trio-ul de producatori este Rombat, Bosch si Varta, alti furnizori de baterii auto nici nu trebuie pentru a obtine ceea ce este necesar pentru orice model de Citroen.

Modelele de Citroen sunt tinere si atragatoare, si pentru ca sunt masini frantuzesti, sunt si elegante. Insa toate aceste calitati ar pali daca nu ar porni din prima, daca ar fi probleme la semnalizare si asa mai departe. Deci, daca ar fi o baterie auto slaba. Cel mai bine este sa se schimbe bateria cand este posibil, inainte sa se uzeze prea tare.

Modelele de Citroen si bateriile auto numai bune pentru ele

Bineinteles, fiecarui model ii este destinat o baterie Citroen sau, mai bine spus, anumite baterii incadrate in anumite registre de putere, dimensiuni si asa mai departe. Dar daca pare greu de gasit bateria potrivita, exista firme precum Neobat.ro la care se poate oferi consultanta telefonica. Suni si afli urmatoarele:

baterie citroen

  • Citroen C1 (puterea bateriilor auto, de 12 V pentru variantele pe benzina si de 8 V pentru variantele diesel)
  • Citroen C3 (pentru capacitatile cilindrice de 1,1 – benzina si 1,4 + 1,6 – diesel, indiferent de generatie sau daca este Picasso)
  • Citroen C4 (si C4 Cactus dar si C5 – modele foarte multe, este o masina cu putine pretentii referitoare la acumulatorii auto)
  • Pentru Citroen Jumper, noul Berlingo, Jumpy (cu motorizari pe benzina la fel de variate, si foarte eficiente si economice pentru motorizari diesel sau turbodiesel)

Acumulatorii auto pentru Citroen: ce avantaje mai au, de unde pot fi achizitionati?

acumulator auto citroen

Un acumulator auto, cunoscut popular drept baterie auto, trebuie sa fie de generatie noua, fiindca numai generatia noua are circuitele din interior capabile sa opuna o rezistenta minima, care aproape ca nu se cunoaste, deci ce curent ofera bateria, acela este primit de masina si nimic mai putin.

Citroen este una dintre cele mai cunoscute marci auto, si bateriile pentru ele trebuie sa fie obtinute usor, pentru ca timpul este pretios, drumurile sunt necesare si gandul acesta incepe sa apara: „Asta mai lipsea acum: de unde sa iau eu o baterie auto pentru Citroen-ul meu si cine sa mi-o monteze?”. Aici intervine Neobat.ro, care, in afara de faptul ca vinde baterii de la toti cei 3 producatori de mai sus, le si livreaza in mod gratuit si in maxim 60 de minute in Bucuresti si jud. Ilfov, si la cerere le si monteaza, oferind in acelasi timp si garantia.

Epoca drumurilor la service pentru atata lucru a apus. Garantie? Da, pentru Rombat, garantia este de 3 ani, iar pentru ceilalti 2 producatori din trio, cate 2 ani garantie pentru fiecare baterie auto vreodata comercializata prin Neobat.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *