Sanatate

Plasuri Compeed pentru tratarea basicilor picioare

compeed

compeed

Procedura de vindecare a unei băşici, ca de altfel a oricărei alte răni, implică două componente: înlăturarea durerii şi tratarea leziunii. Efectul este cel scontat doar în cazul în care cele două componente acţionează în tandem. Altfel, problema este doar ameliorată şi nu înlăturată.
Acesta este elementul care transformă Compeed într-un expert şi nu un simplu paliativ. Mai mult decât atât, stick-ul lubrifiant oferă şi soluţia pentru prevenţi.

Datorita noii farmacii online: https://www.farmaciadepenet.ro/tehnico-medicale-si-parafarmaceutice/497-compeed-plasturi-basici-degete8.html plasturii Compleed ajung direct la tine acasa prin plasarea usoara a unei comenzii pe internet.

Aplicare

Plasturii Compeed sunt disponibili în trei dimensiuni, pentru a se adapta perfect în toate situaţiile şi zonele specifice apariţiei băşicilor – călcâie, degetele de la picioare. Plasturele Compeed acţionează ca o barieră protectoare împotriva apei, prafului şi a bacteriilor. În plus se aplică uşor şi este confortabil şi flexibil.

Principii Active

Compeed Plasturi pentru tratarea basicilor la calcaie si/sau picioare previne apariţia băşicilor (flictenelor) avand la bază tehnologia second skin si ajută la crearea unui mediu optim pentru tratarea rănii, oferind instantaneu atenuarea durerii.
Compeed stă fixat ferm pe piele şi formează un strat tampon ce acţionează ca o barieră mecanică ce previne frecarea ce determină formarea băşicii. Spre deosebire de plasturii obişnuiţi, care doar acoperă rana, Compeed se comportă ca o a doua piele, prevenind formarea băşicii (în cazul în care este aplicat în fază incipientă de dezvoltare a bătăturii).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *