Stil de viata si moda

Primavara aduce cu ea mirosul buchetelor de frezii

Cum primavara incepe sa isi faca simtita prezenta, aerul incepe sa fie si el incarcat de mirosul freziilor. Cum doamnele sunt impresionate de un buchet de flori oferit chiar si fara fi o ocazie speciala, buchetele de frezii par a fi cea mai buna solutie.
Frezia este originara din Africa meridionala, si din pacate mult timp a fost o floare ale carei frumusete si parfum au fost neglijate. Aceasta a aparut in Europa pe la sfarsitul secolului al XIX-lea iar numele a fost un omagiu adus biologului german H.Th.Freese.

Cand alegem un buchet de frezii?

Cu siguranta orice femeie ar fi placut impresionata de un buchet de frezii deosebit, si nu il va respinge indiferent de ocazia pentru care a fost ales si ziua in care a fost oferit. Dar cum alegem un buchet de frezii? Pentru inceput sa vedem ce anume simbolizeaza frezia si culorile in care este aceasta disponibila. In principal frezia are mai multe semnificatii, aceastea simbolizand atat incredere, inocenta si prietenie cat si mister. Dupa aceea, culoarea acestora acestea aduc cu ele urmatoarea simbolistica:

buchete frezii online • Freziile albe simbolizeaza inocenta si puritatea, fiind alese mai ales pentru buchetele de frezii pentru mireasa sau cele ce urmeaza sa fie oferite unei femei tinere
• Freziile de culoare galbena inseamna prietenie si exprima fericirea. Acestea pot fi oferite tuturor femeilor carora se doreste sa se inspire un sentiment de prietenie si respect
• Freziile de culoare mov sunt si acestea folosite in buchetele pentru mirese tot mai des, simbolizand o iubire echilibrata dar si mister
• Buchetele de frezii de culoare portocalie sunt asociate cu entuziasmul si caldura unor sentimente pe care le poarta cel care le daruieste
Interesanta este si interpretarea astrologilor, care asociaza buchetele de frezie si frezia ca fiind preferatele zodiilor balanta si pesti. Insa este greu de crezut ca exista doamna sau domnisara, indiferent de zodia pe care o are, care sa nu ii placa mirosul sau gingasia buchetelor de frezii.

Orasulflorilor.ro – floraria online care ne scoate din impas cu buchete deosebite de frezii

Daca si voi va-ti lovit de nepricepera unor florari pe care ii putem gasi in florariile fizice, sau nu aveti timpul necesar deplasarii la o florarie, atunci floraria online Orasulflorilor.ro este cea mai buna alegere.

orasulflorilor
Nu o data ne-am impotmolit de niste florari care nu aveau prea multa experienta in aranjarea florilor sau, sa recunoastem, am avut zile in care ne-am adus aminte prea tarziu de un eveniment care se petrecea in acea zi si nu am mai avut timp sa mergem la o florarie pentru a achizitiona un buchet de flori si pentru a-l oferi.
Cei de la Orasul Florilor ofera clientilor posibilitatea alegerii dintr-o gama larga de flori, printre care si buchete deosebite de frezii confectionate de expertul lor florar. Acesta are o experienta de peste 20 de ani in arta aranjarii florilor, experienta pe care a dobandit-o in orase de renume precum New York. Iar cu livrarea buchetelor de frezii gratuita si rapida (in maxim 24 de ore de la comanda in zonele Bucurestiului si Ilfov) a celor de la Orasulflorilor.ro esti asigurat ca nu pierzi momentul si ocazia de a oferi un deosebit buchet de frezii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *