Imobiliare

Primul pas spre intemeierea unei familii este achizitionarea unui apartament in Prelungirea Ghencea

apartamente prelungirea ghencea

Cand vrei sa iti intemeiezi o familie, primul gand care trebuie sa iti treaca prin minte este unde vei face asta. Trebuie sa te gandestio daca vrei sa faci asta intr-o garsoniera din centrul  orasului sau in loc sa platesti chiria poti aplica pentru un credit ipotecar pentru a iti achizitiona un apartament cu 3 camere in Prelungirea Ghencea. Daca deja ai aflat ca o chirie pentru un apartament cu 2 camere este egala cu rata lunara pentru un apartament nou in Prelungirea Ghencea, atunci ar trebui sa apelezi la Novum Invest pentru a iti prezenta cea mai buna oferta pentru tipul de apartament dorit.

Apartamentele din Prelungirea Ghencea exceleaza la categoria comfort

apartament prelungirea ghencea

 

Novum Invest este recunoscut in Bucuresti ca fiind un dezvoltator imobiliar care construieste cele mai elegante si comfortabile apartamente de pe piata de imobiliare din Bucuresti. Acestea exceleaza atat la capitolul siguranta, avand o structura de rezistenat consolidata care se incadreaza in categoria A1, A2 fiind rezistente si stabile la miscarile seismice, statice si dinamice, avand fundatia din beton armat si zidaria din caramizi Porotherm de 10 si 25 cm, cat si in capitolul comfort si eleganta datorita designului modern. Imobilul din Prelungirea Ghencea contine apartamente noi cu 2 sau 3 camere si este situata in zona periferica a orasului, avand in fata imobilului statie RATB, are in apropiere supermarket si are iesire la o strada circulata. Apartamentele noi din Prelungirea Ghenncea detin propriul sistem termic si au cele mai moderne instalatii sanitare si dezvoltatorul imobiliar iti ofera ocazia sa iti alegi finsajele interioare din sute de modele, de la modelul parchetului pana la culoarea peretilor si a gresiei si a faiantei.

Comision de 0% la achizitionarea de apartamentele de pe Prelungirea Ghencea

Fiind un dezvoltator imobiliar cu peste 7 ani de experienta si cu 8 proiecte finalizate si alte 4 in curs de finalizare, avand peste 325 de apartamente locuite, percepe un comision de 0% pentru apartamentele noi din Prelungirea Ghencea. Poti achizitiona un imobil atat prin plata in numerar, cat si prin credit ipotecar, prin programul “Prima Casa”  sau prin parteneriat cu BCR. Daca doriti sa vedeti cu ochii dumneavoastra apartamentele din Prelungirea Ghencea, ii puteti contacta telefonic pe cei de la Novum Invest la numarul de telefon 0723 551 493 sau la adresa de email office@novuminvest.ro si sa stabiliti o intalnire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *