Mama si copilul

Proaspata mamica? Uite cat de mult iti poate usura viata un sutien pentru alaptat delicat

Bebe tocmai a venit pe lume? Atunci trebuie sa iti indrepti toata atentia si grija spre a-l ingriji cum se poate mai bine. De aceea, pe langa toate articolele pe care i le-ai cumparat celui mic, nu uita de tine! Lenjeria pentru proaspetele mamici joaca un rol elementar in noua viata si iti va usura cu mult modul in care ii acorzi grija celui mic. Astazi vom vorbi despre sutienul de alaptat, articolul care trebuie sa indeplineasca niste conditii elementare, astfel incat sa iti fie de mare ajutor.

Materialul, forma si marimea- trei conditii dupa care iti alegi sutienul pentru alaptat

sutien pentru alaptat

Ai putea spune ca nimic nu este mai simplu decat ati alege lenjeria pentru proaspete mamici. Ei bine, trecerea peste sarcina, sensibilitatea pielii, precum si utilitatea sutienului sunt cateva dintre lucrurile dupa care trebuie sa te orientezi atunci cand iti alegi lenjeria. De aceea, specialistii iti recomanda cateva principii pe care urmatoarea ta achizitie trebuie sa le respecte:
• Sutienul de alaptat trebuie sa fie confectionat din materiale antialergenice, precum bumbacul, astfel incat pielea ta sa nu fie afectata in urma purtarilor; orice rana va fi, astfel, eliminata, precum si iritatiile sau alergiile dureroase;
• Marimea sutienului pentru alaptat trebuie sa fie cea potrivita! Nu iti cumpara lenjeria pentru proaspete mamici la inceput de sarcina, intrucat, corpul tau ar putea sa treaca prin anumite schimbari drastice; ai grija ca sutienul sa nu te strange si sa iti fie confortabil de utilizat;
• Alege un magazin de incredere de unde sa iti cumperi sutienul de alaptat; babyneeds.ro este un astfel de loc de unde iti poti face cumparaturile, plus ca ai o gama foarte diversificata de lenjerie pentru gravide si proaspete mamici, deci iti poti face achizitiile din timp, pe toata durata sarcinii.

Sutienele pentru alaptat, lenjeria cu mare utilitate pentru mamele tinere


Prima experienta de mama poate fi una destul de complicata, insa o poti usura doar prin cateva click-uri. Ce poti face? Intrii pe pagina web a magazinului online babyneeds.ro, cel care are multe recenzii pozitive de la tinerele mame si iti alegi modelul de sutien de alaptat care sa iti multumeasca toate cerintele. Usureaza-ti munca de mamica si cumpara-ti toate ajutoarele. De asemenea, in magazinul online mai poti gasi si centuri postnatale, pantaloni anticelulitici, precum si suport pentru perioada prenatala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *