Tehnologie led

Proiectoarele si spoturile led – instrumentele de iluminat ideale pentru mediul de business

alege proiectul cu acumulator si suport de la Led Zone

Iluminarea cu tehnologia LED aduce numeroase beneficii din mai multe puncte de vedere. In primul rand, calitatea iluminarii este net superioara. Spre deosebire de becurile cu incandescenta, proiectoarele LED pot lumina mai bine si mai frumos. Adica lumina emanata are o culoare alba, placuta, neobositoare pentru ochi si care imita culoarea naturala a luminii soarelui. In plus, lumina nu are fluctuatii, este constanta si nu prezinta intreruperi, nici macar la aprindere, precum alte sisteme de iluminare.

Proiectoarele led au o durata de viata foarte mare. Acestea pot avea o durata de functionare aproape de 50 000 de ore de iluminat, adica aproape de 10 ori mai mare decat becurile cu incandescenta. In plus, acestea se defecteaza mult mai greu, fiind mai rezistente in timp si la lovituri sau stres mecanic de orice fel. Si vei economisi foarte multe resurse financiare.

Cum sa folosesti proiectoare led in mod eficient!

proiector led de la led-zone

Proiectoarele acestea consuma si mai putina energie electrica. Astfel, veti economisi considerabil la factura de curent in fiecare luna. Foloseste proiectoare led si vei consuma energie electrica cu pana la 90% mai putin. Sunt ecologice, deoarece nu dauneaza mediului, pentru ca nu polueaza apa, aerul sau solul si nu contin substante toxice precum mercur, sulf, sau gaze toxice.

Contribuie si tu la un viitor mai bun pentru tine si pentru urmasii tai. Poti face asta foarte simplu si eficient prin inlocuirea sistemului tau de iluminare cu unul pe baza tehnologiei LED. Si, in plus, astfel vei avea beneficii si pe termen scurt: vei economisi foarte multa energie electrica si vei plati mai putin pentru asta.

La Led Zone gasesti proiectoare LED

Led Zone este un magazin online in care gasesti o gama variata de proiectoare, becuri, spoturi, banda LED si multe alte elemente pentru sisteme de iluminat moderne. Le poti comanda simplu si rapid, prin platforma de cumparaturi online disponibila pe site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *