Mama si copilul

Protejarea distractiei cu ajutorul tarcului pentru prichindei ieftin

tarc bebelus

Curiozitatea prichindeilor este foarte cunoscuta de toata lumea. Imediat ce reusesc sa se tarasca de-a busilea, incepe un adevarat maraton al parintilor, ingrijorati ca cei mici sa nu se loveasca cumva de mobila din casa, de obiecte ascutite de prin curte etc. Epuizarea isi spune cuvant de cele mai multe ori. Cum ai putea sa tii pasul cu cel mic care are ochii parca peste tot corpul, brusc interesat de absolut orice ii trezeste interesul, de la un servetel banal uitat pe masuta din sufragerie, pana la vaza lunga cu flori de liliac care da atat de bine pe holul casei!
tarc bebelus

De cele mai multe ori, parintii trebuie sa se odihneasca, sa gateasca, sa faca curat, sa iasa sa duca gunoiul, sa se relaxeze cateva minute citind ziarul sau vorbind la telefon, sa calce rufele, sa spele etc. Cat de multa treaba exista intr-o casa! Se pune intrebarea: ce faci cu cel mic atunci cand ai treaba si vrei sa-l stii in siguranta, fara riscul de a trage mileurile de pe mobila, de a se lovi in coltul ascutit al mesei sau fara riscul de a-si baga degetele in priza?

Solutia perfecta pentru absolut toti parintii o reprezinta acele tarcuri de copii, un fel de ingradituri care tin in interior copiii atunci cand incep sa mearga. Spatiul lor de joaca trebuie sa fie bine delimitat pentru ca tu sa iti poti duce la bun sfarsit treburile din gospodarie, iar copiii neastamparati sa nu poata face tot felul de nazbatii periculoase.

Modele de tarcuri de joaca pentru pici, usor de gasit online

tarc bebe
Sursa foto: www.babyneeds.ro

Unele mamici considera o fita sau un moft tarcul dedistractie pentru bebe. De ce i-ar trebui celui mic asa ceva? Inca nu merge in picioare sigur si patutul este suficient, doar ii scoate salteaua si totul va fi in regula.

Fals! Patutul devine periculos pentru cel mic, atunci cand este lasat sa se joace in el. Grilajele pot fi usor escaladate, pentru ca bebelusii sunt cei mai buni alpinisti, atunci cand sunt inghiontiti de curiozitate. Tarcul de joaca ramane alegerea perfecta in orice situatie.

O recomandare pentru parintii care inteleg ca dezvoltarea armonioasa a celui mic se datoreste jocului, dar si sigurantei fizice, devine magazinul online Babyneeds.ro, deoarece pune in vanzare o multime de modele de tarcuri pentru copilasi, la preturi ieftine:

  • Tarcul de copii ieftin care se pliaza ca o carte;
  • Tarcul pentru bebe din plastic colorat, non-toxic;
  • Tarcul pentru copii confectionat pe o structura metalica, ce se demonteaza extrem de usor;
  • Tarcul portabil de bebe pentru exterior, indiferent unde este montat: in curte, pe plaja, in padure, la picnic;
  • Tarcul de joaca multifunctional, ce se poate transforma lejer intr-o poarta de siguranta, protectie de semineu, perete despartior al camerei.

Tarcul de bebelus din lemn, o alegere clasica, extrem de avantajoasa

Toti parintii de astazi au fost si ei bebelusi la randul lor. Sigur isi amintesc de patuturile si tarcurile de lemn, atat de binefacatoare. Durabilitatea lor si-a spus cuvant, de multe ori folosindu-le 2-3 generatii de copii, iar cu o vopsea usoara sau cu un lac, ele au fost repuse in circulatie cu brio.

Tarcul din lemn pentru bebelusi ramane un clasic la moda si in zilele noastre din mai multe motive:

  • Sunt rezistente in timp, ganditi-va daca va mai doriti 1-2 copii, atunci este o alegere perfecta;
  • Au un design elegant;
  • Fac fata cu brio oricaror incercari de evadare a copiilor;
  • Modelele de tarc din lemn din ziua de astazi au o multifunctionalitate, putand fi: loc de joaca, premergator, perete despartitor;
  • Are cel mai bun pret de pe piata.

tarc pentru copii

Siguranta inainte de toate! Parintii responsabili stiu ca treburile casnice se pot face doar daca cel mic este protejat de tarcul pentru joaca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *