Uncategorized

Raspunsul la intrebarea „Ce inseamna cand visezi sange?” il gasesti aici

sange

Interpretarea viselor are un farmec aparte deoarece iti va spune la ce sa te astepti in perioada imediat viitoare daca visezi de exemplu sange.

Sangele dupa cum prea bine stim simbolizeaza viata,  este lichidul vital ce se scurge prin venele noastre si care ne mentine toate organele in functiune. Pierderea sangelui in vis in general nu este un semn bun dar pentru o interpretare mai exacta este importanta nuanta, densitatea si zona unde apare.

Daca sangele provine de la o rana externa atunci este vorba despre o afectiune interioara, sufleteasca sau de ordin psihic cu care va confruntati.

Potrivit oniromantiei, sangele este semn al dragostei si al sexualitatii, atat in sens pozitiv, cat si negativ, este semn al vietii, astfel ca poate insemna necesitatea unei pierderi sau renuntari pentru ca mai apoi sa vina castigul sau rasplata. In mare, visul cu sange anunta o neconcordanta in viata ta, o nemultumire mare, o neacceptare, insa, pentru decriptarea sa exacta, trebuie luate in calcul si celelalte simboluri aparute in vis. In traditia orientala, visul cu sange exprima bani si bogatie, iar italienii cred ca sangele aparut in vis este sinonimul succesului.

sange

Pe de alta parte, sangele reprezinta prin culoarea sa, dragostea si de aici, sexualitatea, asa ca daca aparitia lui in vis poate sa insemne defapt nevoia catre o alta persoana sau renuntarea la aceasta ca mai apoi sa aveti o raplasata sau castig. Pentru a deslusi misterul ascuns in spatele unui asemenea vis trebuie sa se tina cont si de celalalte simboluri care mai apar cat si de ce spun ceilalti specialisti care interpreteaza tocmai acest dictionar de vise pus la indemana pe internet oricarui curios.

Ce inseamna daca visezi sange?

  • Daca sunteti femeie, sangele reprezinta un semn de epuizare psihica si fizica. Pentru gravide, acest lucru reprezinta un simbol pozitiv, energia vitala din interior.
  • Daca in vis ceilalti din jurul vostru sangereaza, cu atat mai mult cu cat ii cunoasteti, inseamna ca acestia au nevoie mare de ajutor si vi-l solicita nonverbal. Acest lucru poatea sa fie tradus si prin primirea de stiri noi.
  • Daca visati pete de sange pe corp fara a se vedea rana inseamna bogatii si avere.

Stiai ca in timp ce tu visezi sange sau alte lucruri corpul tau este paralizat?

In ciuda faptului ca ne vine greu sa credem, trupurile noastre in timpul somnului sunt paralizate pentru a se preveni miscarea lui in concordanta cu ceea ce visam in acel moment. Studiile au aratat ca glandele secreta o substanta in organism care ajuta la inducerea somnului, iar  neuronii corpului trimit semnale coloanei vertebrale, care va cauza relaxarea si mai apoi paralizia pentru o scurta perioada de timp a corpului.

Este bine de stiut ca atuni cand sforaim, nu visam. Cei mici nu viseaza despre ei insisi pana la 3 anisori. Din aceasta cauza, copilasii pana in jurul varstei de 8 ani au in mod tipic mai multe vise urate decat adultii. Daca vom fi treziti brusc in momentul in care visam, este foarte posibil ca sa ni-l amintim mai bine decat daca am face-o dupa ce ne-am fi trezit de unii singuri dupa o noapte de odihna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *