Casa si gradina / Constructii

Reamenajati spatiul interior cu gips carton? Profilele de calitate de la MagConstructii va ajuta sa obtineti rezultatul dorit

Atunci cand incepeti procesul de amenajare interioara al locuintei sau a spatiilor comerciale, un lucru primordial de urmarit este calitatea lucrarilor. In acest scop, depozitul online MagConstructii va ajuta sa va duceti planurile la capat, prin comercializarea unor accesorii indispensabile pentru montajul placilor de gips carton. Profilele din metal reprezinta niste materiale de constructii care ajuta la asigurarea unor bune si rezistente constructii din gips carton, precum si la procesul de finisare impecabila al acestora.

Pentru a fi siguri ca va bucurati de conditii optime de realizare ale constructiilor, utilizati accesoriile sub forma de profile de la MagConstructii, cele care se bucura de modele diversificate, adaptate si celor mai exigente cerinte.

Modele de profile pentru gips carton in variante de la A la Z

profilele din gips carton te ajuta sa realizezi constructii de durata

Pentru ca orice constructor sa beneficieze de materialele de care are nevoie, depozitul online MagConstructii le ofera cea mai diversificata gama de profile din metal, astfel incat fixarea optima a placilor de gips carton de podea si de tavan sa reprezinte un proces optim. Printre modelele de referinta, prezente in gama variata de la MagConstructii, se numara:

  • Profile metalice la preturi ieftine, cu dimensiuni adaptate oricaror lucrari, sub denumirile de CD, UD, CW, UW si UA, fiecare cu proprietatile sale;
  • Profile metalice UW si CW special concepute pentru amenajarea peretilor despartitori;
  • Profile CD si UD potrivite pentru tavanele false si pentru fixarea placarilor cu gips carton;
  • Profile metalice care sustin directia de aplicare pe orizontala (UW), cat si cea pe verticala (CW)
  • Profilul metalic la preturi ieftine, UA, este cel mai potrivit accesoriu in cazul sustinerii locurilor unde exista o intoleranta mare la greutate.

Profile ieftine, pentru constructii trainice

Pentru ca orice casa care urmeaza sa sufere modificari sau pur si simplu va fi amenajata in interior trebuie sa fie cat mai trainica, depozitul online MagConstructii are grija sa comercializeze profile de gips carton de cea mai buna calitate, la preturi ieftine, astfel incat fiecare lucrare sa fie una de calitate si cat mai durabila. Fie ca este vorba despre tavane false, fie despre lucrari mai complexe, precum realizarea unor designuri complicate din gips carton, profilele din metal vor ajuta la realizarea unor lucrari impecabile.

MagConstructii va promite o gama bogata de profile pentru gips carton, precum si calitatea lor, astfel incat fiecare lucrare sa devina una profesionista.

DESPRE  Magconstructii

MagConstructii este un depozit online care ofera o gama variata de  materiale de constructii  de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase. Clientii au la dispozitie tot ce este nevoie pentru construirea unei case si nu numai. Pentru comenzi si mai multe informatii, personalul depozitului va sta la dispozitie la numarul de telefon 0736 361 728, adresa de e-mail office@magconstructii.ro, precum si la sediul societatii, din Bucuresti, sector 6. ###

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *