Casa si gradina

Redecorarea de toamna implica noi metraje textile pentru lenjeriile de pat

metraje-tesaturi-online

Uneori, nu este obligatorie o schimbare semnificativa si fundamentala a mobilierului sau a pozitiei acestuia in dormitor, ci numai schimbarea aspectului patului, deoarece patul reprezinta punctul central al acestei camere; patul este lucrul cel mai important si, bineinteles, cel mai vizibil din dormitor. Astfel, se considera ca pentru redecorarea de toamna, este suficient ca in dormitor sa se pastreze acelasi aspect, dar sa se schimbe lenjeriile pentru pat.

Numai ca patul poate sa nu fie unul obisnuit, sau este posibil sa se vrea confectionarea in regie proprie a lenjeriei pentru pat, si nu cumpararea de-a gata a acesteia.  Aici intervin metrajele textile care se pot comanda din mediul online atat de usor si care sunt impodobite cu atat de multe modele, incat redecorarea dormitorului va putea fi facuta fara efort, dar cu efect.

Fara efort, dar cu efect: achizitionarea de metraje textile din online

Primul pas in obtinerea de noi lenjerii de pat este achizitionarea acestor materiale textile disponibile la metraj. O comanda online asigura modele suficiente si culori uimitoare, astfel incat dormitorul sa devina, practic, altul, si toamna sa fie intampinata cum se cuvine. Pe Sabaev.ro, lucrurile sunt foarte ordonate; exista 6 mari categorii, care pot fi interpretate drept 6 idei de redecorare a dormitorului:

  • Geometric

metraje-textile-pentru-lenjerii-de-pat

Modelul geometric, pentru ca nu reprezinta nimic, dar are o forma apreciata, este preferata de persoanele mature, care nu doresc explozie de culoare tocmai in pat, ci un dormitor cu aspect linistitor, pentru odihna atat de necesara

  • Uni

metraje-tesaturi-online

Modelele uni nu au rost decat daca sunt in culori aprinse, si pentru asta, panza Olandina este disponibila la metraj; culorile variaza de la albastru, mov, si continua cu rosu, apoi roz etc.

  • Animal print

metraje-textile-online

Printurile cu leopard sau tigru sunt vazute ca o gluma, dar cu toata seriozitatea se poate spune ca modelele sunt potrivite pentru lenjeriile de pat

  • Inimioare

finet-metraj-pret

Femeile sunt innebunite dupa inimioare, si daca afla de optiunea aceasta, cu siguranta ca pentru ele va fi una dintre principalele optiuni

  • Flori

finet-metraj

Modelele de metraje textile cu flori nu inseamna o gradina cu flori pe lenjeria de pat, ci flori in asociere cu elemente artistice, romantice; florile sunt scoase in evidenta in moduri placute, linistitoare, iar nu coplesitoare

  • Copii

metraje-textile

Varietatea de modele cunoaste noi culmi cu referire la viitoarele lenjerii de pat pentru copii

Mediul online este coplesit de finetul la metraj la pret bun

Generalizand, in intreg mediul online, metrajul specific obtinerii de lenjerii de pat este compus din 80% bumbac, restul de 20% fiind fibre adaugate pentru o mai mare elasticitate si rezistenta. Bumbacul va fi 100% ca fibra in alcatuirea materialului textil denumit finet, regasit in lista de mai sus de metraje drept un material excelent pentru lenjeriile de pat care pot schimba total aspectul dormitorului copiilor.

Finetul este disponibil la metraj si la un pret acccesibil pe Sabaev.ro in primul rand. Aceasta calitate implicita adaugata unui pret accesibil formeaza argumente pentru alegerea mediului online ca raspuns la intrebarea: „De unde sa procuram metrajele de tesaturi din care sa ne confectionam lenjeriile de pat?”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *