Stil de viata sanatos

Revidox Capsule- descoperire impotriva imbatranirii celulare!

revidox

Revidox capsule este recomandat ca fiind de mare ajutor in sustinerea organismului in  perioadele de dieta si mai ales pentru cei care vor sa lupte cu dependenta de tutun.

Acest supliment alimentar Revidox Capsule este 100% natural cu STILVID 84% si reprezinta cea mai mare descoperire stiintifica a ultimilor ani impotriva imbatranirii celulare, avand la baza o formula unica, cu eficienta dovedita prin Studii Clinice.
Are la baza un concentrat de substante active:
– extract integral din struguri (Vitis vinifera) 133 mg – resveratrol bioactiv 8mg
– extract de rodie (Punica granatm) 125 mg
– seleniu 50 ug

Revidox si beneficiile folosirii sale

Revidox incetineste imbatranirea celulara din interior, cu efecte vizibile la exterior: previne imbatranirea si ridarea pielii. Activeaza familia de gene SIRT 1 – “gena longevitatii”, cu efect pozitiv asupra calitatii si duratei vietii si protejeaza materialul genetic (ADN), ferindu-l de mutatii si de boli neurodegenerative (Alzheimer).
Cardioprotector – Revidox scade nivelul sanguin al colesterolului total (LDL) si al trigliceridelor, reduce markerii cu risc aterogen, fiind un bun Vasodilatator arterial si avand un efect antitrombotic.
Antioxidant – Revidox este singura formula patentata care asigura cea mai mare concentratie de substante active biodisponibile si prin aceasta se deosebeste calitativ de toate celelalte produse antioxidante de pe piata.

Revidox si ce spun studiile clinice despre el:

  • Creste expresia genelor longevitatii cu pana la  20.5%, proportional cu cantitatea de sirtuine ce reduce imbatranirea celulara.
  • Neutralizeaza cu pana la 182,7 % mai multi radicali liberi
  • Reduce stresul oxidativ cu 61.9%, incetinind astfel procesul de imbatranire celulara.
  • Intr-o capsula  de Revidox sunt beneficiile active a 45 kg de struguri.

Administrare:
Pentru imbunatatirea functionalitatii fiziologice a organismului se recomanda admistrarea de lunga durata:1 capsula / zi, inainte de micul dejun, pentru o perioada de minim 3 luni. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Precautii :
Se recomanda dupa varsta de 25- 30 ani.
In cazul in care sunteti insarcinata, consultati medicul curant.
Nu consumati acest supliment daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele acestuia.

Producator: Labinderb SL-Spania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *