Frumusete

Riscurile genelor false. De se sa alegi Bonilash.

bonilash-ser-pentru-gene-x-3-ml

Dacă nu ești fană a genelor false sau dacă îți dorești să renunți la ele însă vrei ca genele tale naturale să aibă un aspect mai frumos, să fie mai pigmentate și mai lungi, incearcă serul Bonilash. Eu l-am găsit aici, la un pret mai mult decât avantajos. Încearcă-l și convinge-te singură!

 

Cu toate că îţi fac privirea seducătoare, genele false pot fi periculoase pentru sănătatea ta, mai ales dacă le foloseşti în mod constant. Iată la ce riscuri te expui.

Pot provoca reacţii alergice

Folosirea genelor false poate duce la apariţia reacţiilor alergice la nivelul pielii, dar mai ales al ochilor, din cauza adezivului care este folosit pentru a le lipi.

Distruge genele naturale

Genele naturale pot fi deteriorate dacă cele false nu sunt fixate cum trebuie. Folosirea lor constantă duce la căderea genelor naturale, din cauza chimicalelor pe care le conţin.

Pot închide culoarea irisului

În unele cazuri, folosirea genelor false modifică nivelul de pigmentare al irisului. Astfel, culoarea irisului poate ajunge să fie mai închisă decât în mod normal.

Conţin substanţe periculoase

Adezivul care este folosit la fixarea genelor false conţine formaldehide, nişte substanţe chimice care pot afecta sănătatea ochilor şi nu numai.

Pot duce la infectarea ochilor

Te poţi confrunta cu această problemă neplăcută din cauză că genele false atrag mizeria şi bacteriile. În cazuri severe şi destul de rare, folosirea genelor false poate duce chiar şi la orbire.

Atenţie! Dacă alegi să porţi gene false, cel mai bine este să ţi le aplice un specialist.

Sursa: clickpentrufemei.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *