Social

Riscurile iti sunt acoperite de asigurarea PAD pentru locuinta ta!

asigurare opad

Obligativitatea oricarui proprietar este sa incheie o asigurare Pad pentru a proteja locuinta de 3 tipuri de dezastre naturale, iar cei care vor opta pentru aceasta varianta vor putea achizitiona online polita obligatorie pentru casa!

Incheie online asigurarea de locuinte Pad

Astazi, ai posibilitatea sa inchei online asigurarea Pad pentru locuinta ta, firmele care se ocupa de protectia financiara in baza acestui act avand o activitatea consecventa in mediul virtual. Daca nu ai aigurat inca locuinta in care traiesti, ai in vedere solicitarea politei Pad pentru a fi protejat de:

  • Incendii
  • Cutremure
  • Alunecari de teren

Folosindu-te doar de cateva click-uri poti genera o asigurare Pad pentru locuinta ta, avand din acel moment asigurarea financiara indiferent de situatiile enumerate mai sus in care se va regasi casa in care convietuiesti alaturi de cei dragi!

Pretul asigurarii PAD

pad

Asigurarile Pad vor fi alese pentru :

  • Locuintele tip A
  • Locuintele tip B

Preturile de achizitie a celor doua tipuri de asigurari sunt de 20 euro pentru tip A si 10 euro pentru tip B, astfel ca oricine poate alege sa fie protejat financiar in cazul in care locul in care traieste va fi supus alunecarilor de teren, incendiilor sau cutremurelor.

De asemenea, cei care isi vor pune voluntar casele in cele trei situatii enumerate mai sus, vor fi sanctionati conform legi si mai mult decat atat, asigurarea PAD nu va fi aplicata de catre firmele care gestioneaza astfel de crize financiare! Mai mult decat atat, cei care vor agrava starea locuintei in urma accidentelor naturale pentru a beneficia de o suma dubla de bani, vor scoate din propriile buzunare suma financiara pentru a achita reparatiile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *