Uncategorized

Romanilor le place sa descopere bucatarii noi! Ce mananca la serviciu si de unde si comanda mancarea?

comanda mancare online

Romanii sunt poate una dintrele cele mai pofticioase civilizatii atunci cand vine vorba despre mancare! Pentru ca poporul nostru este gurmand fara leac, romanilor le place sa descopere bucatarii noi, motiv pentru care ei au renunta la gatitul acasa in detrimentul comenzilor la domiciliu sau …la birou!

Adio pachetel! Romanii comanda mancare traditionala italiana la birou!

Pentru stomacul celor care au o activitate profesionala intensa, serviciul de comanda a mancarii la birou reprezinta adevarata salvare! Pentru ca ora pranzului devine un moment de agitatie printre angajatii care nu au timp sa mearga la masa, telefoanele sunt cele care mentin contactul cu cei care livreaza la birou mancarea preferata!

Unul dintre cele mai recente studii au demonstrat 3 romani din 5 comanda la birou mancare cu specific italian, de regula el solicitand firmei de catering urmatoarea comanda – “ Buna ziua! Doresc si eu doua portii de risotto cu ciuperci si o portie de Cannelloni cu vita! ” . Ei bine, observam cum incet, incet se renunta la pizza si se prefera mancare cu specific italian pregatita de cei mai renumiti masterchefi din Romania!

Astfel, romanii spun adio pachetelului cu mancare, prietenul vechi din anii trecuti! A comanda mancare la domiciliu sau la birou nu mai este un lux, ci a devenit o rutina pentru romanii care sunt tot timpul ocupati fie cu jobul, fie cu derularea business-urilor sau alte tipuri de activitati care necesita implicare din partea lor!

Bucurestenii sunt curiosi si…gurmanzi! Ei comanda online la domiciliu mancare cu specific italian!

Multi dintre reprezantii plaftormelor de comenzi online pentru mancarea gatita recunosc faptul ca bucurestenii se dau in vant dupa mancarea italiana! Cum sa nu fie incantati de amalgamurile de gusturi si arome asezonate cu maestrie in bucatariile de specialitate?

Mancare livrata la domiciliu este ieftina, intrucat multe din firmele de catering dispun de oferte variate pentru comenzile la domiciliu, mai ales daca vorbim despre deliciile culinare internationale! Ingredientele folosite in prepararea acestor mancaruri sunt proaspete, iar condimentele care asezoneaza intregul preparate sunt autentice, aduse direct din tara de origine!

Tendinta bucurestenilor de a mancare de la fast food se transforma incet – incet in nevoia acestora de a servi zilnic mancare sanatoasa, astfel ca a comanda online mancarea preferata, acasa sau la birou, reprezinta o tehnica noua pe care locuitorii capitalei au deprins-o nu de mult timp!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *