Frumusete

Sapunul cu glicerina facut manual antreneaza simturile

sapun glicerina si trandafir

Daca este facut manual, sapunul cu glicerina este ceva ce antreneaza simturile: adica are o forma in interior si o culoare foarte placute, care antreneaza simtul vizual; are o aroma dementiala, provenita de la tot felul de uleiuri (antreneaza simtul olfactiv) si are un efect nemaipomenit de hidratare si catifelare a pielii (antreneaza si simtul tactil).

 

De aceea sunt atat de iubite aceste sapunuri din glicerina! De aceea sunt atat de cautate, atat de mult cumparate si atat de faimoase in randul internautelor! Pe internet se scriu tomuri! Tomuri umplute cu detalii, cu recomandari, cu aprecieri; se invata femeile una pe alta pana si cum sa isi faca singure sapunurile cu glicerina dar, sa nu uitam, exista un brand de la care a pornit totul, cel putin aici, in Romania: SABON. Le gasim AICI, pe „rafturile” magazinului online.

 

Sapunul cu glicerina face pielea foarte fina

 

Cele mai sanatoase sapunuri sunt prin excelenta cele cu glicerina. Sunt parca picate din cer pentru femeile cu piele uscata, pentru ca hidrateaza pielea. Mai mult, o si catifeleaza, deci ii confera si o textura mai apropiata de ideea de perfectiune. Si mai face ceva: curata pielea. Nu o spala, nu o curata de murdarie; o curata de celulele moarte, o revigoreaza, o transforma intr-o piele mai sanatoasa.

 

Asadar, sapunul cu glicerina are efecte care se cunosc imediat si la o intensitate mare, diferenta inainte de folosire – dupa folosire fiind considerabila. Asta, pe plan tactil. Despre aspect si despre miros, se pot gasi informatii putin mai jos.

 

Ochii vad, inima cere… sapunul cu glicerina

 

Despre oameni se spune ca trebuie sa arate bine si sa miroasa bine. Asa se spune si despre sapunuri, de aceea sapunurile facute manual au parte de culori si de bucati colorate diferit, asezate inteligent in acest soap bar (in aceasta bucata paralelipipedica de sapun). Sapunul cu glicerina are un pret bun indiferent de model sau de culoare, si indiferent de miros, tot pret bun are.

 

In continuare sunt puse una sub alta cateva variante de sapun de la Sabon.ro. Asta, pentru putea fi redate cele mai bune exemple de sapun cu glicerina:

 

  • Sapun cu extract din iarba (extractul din iarba este unul revitalizant; sapunul este colorat in galben si verde, si inauntru este pus intr-un mod ceva in zig-zag, ca sa dea un efect)

Săpun cu glicerină Iarbă

  • Sapun cu glicerina si cu ulei de trandafir (ulei de trandafir? Suna bine! Sapunul are tot zig-zag-uri in interior, iar culorile lui sunt roz si rosu – culori previzibile, dar placute)

Săpun cu glicerină Trandafir

  • Sapun cu glicerina cu miros mixt de vanilie – cocos , sau cu miros de lamaie (colorat in alb cu visiniu, sau in portocaliu cu galben)
  • Sapun cu glicerina cu miros de lavanda sau liliac (arome intalnite la scara larga)

Săpun cu glicerină Lavandă

 

Mai trebuia ca aceste sapunuri cu glicerina sa poata fi gustate si auzite, si simturile erau stimulate in totalitate. Chiar daca nu sunt comestibile si nu scot sunete, sapunurile din glicerina sunt produse cosmetice care antreneaza simturile si nu numai atat: le ofera beatitudine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *