Uncategorized

Serviciile de contabilitate – oferta Contabilicesc.ro pentru companiile profesioniste

Serviciile de contabilitatea dateaza de secole. Contabilitatea nu este un termen aparut recent, din contra, traverseaza istoria ajungand pana in Florenta secolului al XV-lea, cand italianul Luca Paciolo a dat prima definitie a ei.

Trecand dincolo de aspectele pur teoretice, este foarte important sa ne punem intrebarea de ce sa apelam la o firma pentru serviciile de contabilitate ale firmei noastre sau pentru noi insine. Unul dintre argumentele de baza ale raspunsului ar fi pentru ca firma in cauza detine oameni pregatiti, specializati in acest domeniu, cu studii superioare si foarte multa experienta, in timp ce voi habar n-aveti de acest aspect, asa ca veti face greseli din start daca veti incerca sa va tineti evidenta singuri.

Putem sa prezentam insa cateva dintre motivele si mai plauzibile pentru care sa apelati la servicii de contabilitate:

 • O firma are mai multi contabili cu experienta;
 • Daca iti tii singur evidenta atunci vor aparea in mod sigur probleme financiare;
 • Firma pentru servicii de contabilitate tine evidenta profitului, cheltuielilor;
 • Aflam cu ajutorul ei situatia reala financiara;
 • Poate descoperi erori pe care le-am inregistrat de-a lungul anilor;
 • Contabilul tau iti va spune ce TVA vei plati, ce impozit, ce cheltuieli sunt deductibile sau nu, cum sa faci tranzactii cu alti parteneri.

Pentru o viata fara griji este important sa apelati la servicii de contabilitate din motivele prezentate mai sus.

servicii contabilitate bucuresti

Servicii de contabilitate in Bucuresti – cine e persoana potrivita?

servicii contabilitate

Serviciile de contabilitate din Bucuresti sunt realizate de profesionisti adevarati. Contabilul potrivit este o persoana care iti ofera numai avantaje de pe urmele folosirii serviciilor sale. Il puteti gasi prin intermediul internetului sau prin firme de recrutare, dar si prin intermediul cunostintelor. Important este sa aveti incredere in el.

Contabilul trebuie sa tina cont de schimbarile din legislatia in vigoare, sa stie sa foloseasca tehnologia noua, sa fie un bun consilier, de ce nu, si va va tine departe de problemele si necazurile care se pot ivi.

Criteriile de alegere a unui contabil sunt:

 • Contabilul trebuie sa fie o persoana acreditata;
 • Experienta contabila este foarte importanta;
 • Portofoliul de clienti;
 • Flexibilitate si disponibilitate;
 • Comunicarea intre el si client sa fie optima;
 • Pretul si pachetul de servicii pe care le solicitati.

Serviciul de contabilitate de la Contabilicesc.ro presupune mai multe valente

sevicii de contabilitate

Orice contabil sau firma de contabilitate pune la dispozitia clientului o gama larga de servicii de acest gen. Un client, care se doreste a fi o persoana preventiva, dornica de a duce o viata fara griji si care isi doreste sa evolueze in fiecare zi, are nevoie de urmatoarele servicii de contabilitate:

 • Contabilitate primara – intocmirea registrului de casa, a documentelor primare, intocmirea NIR-urilor, a bonurilor de consum, a notelor de transfer intre gestiuni, a facturilor de iesire, a avizelor de expeditie, de transfer intre locatii, intocmirea deconturilor, a pontajelor si a statelor de plata, a fluturasilor pentru salarii, a contractelor de munca;
 • Gestiune stocuri – inregistrare in evidenta analitica a intrarilor si iesirilor de stoc; evidenta analitica a obiectelor de inventar, a mijloacelor fixe;
 • Gestiune financiara – calculul impozitelor si taxelor, intocmirea statelor de dividente, intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale, raportari financiar-contabile, intocmirea de rapoarte periodice, informarea periodica si permanenta a conducerii asupra modificarilor din mediul economic si fiscal, asistenta la controale, intocmirea dosarelor de creditare si de leasing, efectuarea periodica a punctajelor cu administratia financiara, obtinerea certificatelor fiscale, intocmirea bilanturilor anuale si semestriale.

In concluzie, sa dati pe mana oricui contabilitatea firmei este un mare risc, asa ca este prioritar sa alegeti cum trebuie si sa stiti sa alegeti persoana potrivita care sa realizeze serviciile de contabilitate in mod expert, in asa fel incat viata voastra sa nu aiba de suferit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *