Sport

Simona Halep face anunturi IMPORTANTE privind viata sa profesionala si personala

La 26 de ani, Simona Halep se gandeste deja la viata de dupa cariera de jucatoare profesionista de tenis. Cu un prim mare obiectiv atins, ajungerea pe locul 1 in ierarhia mondiala, Simona spune ca nu se vede jucand tenis la 35 de ani, dar si ca-si doreste cat mai multi copii.

Surprinsa de curand alaturi un fost tenismen cu care are o relatie, cea mai buna jucatoare a lunii are planuri de viitor, iar acestea nu includ neaparat o cariera foarte lunga. Daca Serena sau Venus Williams raman in top la 36, respectiv 37 de ani, romanca are alte planuri.

Iata declaratia Simonei Halep:

“Atunci cand dispare placerea cred ca trebuie sa te lasi. La mine cred ca va fi ceva de pe o zi pe alta si, cu siguranta, ma voi simti implinita in alte aspecte ale vietii. Imi doresc foarte multi copii, nu ma vad jucand pana la 35 de ani. De ce? Pentru ca imi doresc si altceva de la viata si vreau sa ma bucur si de alte lucruri. 35 de ani mi se pare o varsta prea inaintata pentru tenis”, a spus Simona, intr-un interviu acordat Canal 33, conform Mediafax.

Altfel, Simona Halep a anuntat oficial ca va participa la turneul de la Shenzhen, primul la care va lua startul in 2018. Romanca de 26 de ani se afla la a treia prezenta la Shenzen, competitie pe care a castigat-o in 2015, in urma unei finale cu Bacsinszky (6-2, 6-2).

Pana la Shenzen, Simona Halep va fi prezenta la un turneu demonstrativ, World Tennis Thailand Championship 2017, pe 23 si 24 decembrie.

Sursa: http://www.digisport.ro/Sport/TENIS/Anuntul+facut+de+Simona+Halep+privind+viata+personala+Imi+doresc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *