Stil de viata si moda

Smartwatch-ul, un ceas inteligent care iti indica mai mult decat ora

smartwatch

Daca esti pasionat de ceasuri sau de tehnologia it de ultim moment, astazi ai posibilitatea de a imbina cele doua hobby-uri intr-unul singur โ€“ ceasul inteligent. Cunoscut si sub numele de smartwatch, noul gadget este mai mult deact un ceas clasic care sa iti indice ora, intrucat cu ajutorul sau poti tine legatura permanenta cu cei apropiati, indiferent daca mainile iti vor fi ocupate!

Pentru ca tot mai multi dintre noi ne dorim sa folosim teriminalele tehnologiei postmoderne, o tehnologie care se afla intr-o continua dezvoltare, iata ce aduce nou acest smartwatch stilului tau de viata!

Simta-te un James Bond folosind un ceas inteligent

Fiind in cautarea a tot ceea ce este nou pe ecran, deseori ne dorim sa adoptam un stil de viata parca desenat de o coala alba! Ei bine, poate adesea le-ai vazut pe J.B ( James Bond ๐Ÿ™‚ ) imbracat la costum si folosind tot felul de dispozitive pentru comunicare in momentul in care se afla in plina misiune!

Chiar daca nu este cazul sa adopti un asemenea stil de viata, poate ca este cazul sa folosesti si tu un smartwatch inteligent, dispozitivul pe care il vei purta la mana nu doar pentru a-ti indica fusul orar, ci si pentru a-ti facilita comunicarea cu cei apropiati!

Ceasul inteligent sau smartwatchul iti ofera posibilitatea de a :

smartwatch

  • Comunica intr-o maniera avansata cu cei apropiati tie! Daca ai un Android, smartwatch-ul nu trebuie sa lipseasca de pe mana ta, intrucat iti ofera modalitatea usoara de a comunica cu cei dragi prin sistemul de 3G, Wi-fi sau Bluetooth.
  • Astfel, telefonul poate fi la distanta de tine in timp ce smartwatch-ul te atentioneaza ca primesti un apel sau un sms
  • De asemenea, pe langa faptul ca vei putea fi anuntat, vei putea primi/ trimite mesaje sau prelua si transmite apeluri direct de pe smartwach
  • Pentru un flux mai mare de beneficii, ceasurile inteligente te ajuta sa fii un bun sportive, astfel incat au integrat in sistem si programul pentru cronometrarea batailor inimii
  • Este un bun crainic in ceea ce primeste vremea si de asemenea, are integrat sistemul gps pietonal

Un aspect mult mai elegant iti este oferit acum de noile modele de smartwatch

Daca pana acum smartwatch-urile erau asemuite cu accesorii butucanoase si deloc elegante, astazi noile modele de smartwatch iti ofera un rafinament absolut! Astfel, ele poti fi integrate in cadrul tinutelor vestimentare, indiferent daca vorbim despre un out-fit elegant, business, casual sau smart-casual!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *