Imobiliare

Spatiile comerciale din Bucuresti – accesibile si avantajoase

Expertii din domeniul mobiliar au realizat analize, statistici si cercetari amanuntite despre tendintele si cerintele existente pe piata mobiliara in ceea ce priveste spatiile comerciale de inchiriat sau de vanzare din Bucuresti. Avand in vedere amploarea pe care a capatat-o domeniul imobiliar in Bucuresti, dar si in alte zone din tara, specialistii din acest domeniu si-au propus sa ofere o piata imobiliara diversificata si accesibila mai multor catergorii sociale, precum si mai multor tipuri de activitate.

Mai mult decat atat, fiind un oras al carui esential sector dezvoltat este cel comercial, Bucurestiul trebuie sa incerce sa ramana un actor activ pe piata imobiliara prin crearea unor spatii imobiliare potrivite tuturor tipurilor de activitate pe care locuitorii acestuia le realizeaza. Pe acest context economic au aparut si au crescut dezvoltatorii imobiliari care au ca principala traiectorie de activitate creearea unor ansambluri rezidentiale si a unor spatii comerciale dezvoltate si aflate in conformitate cu standardele europene in acesta directie. Astfel, o serie de companii imobiliara si-au fixat ca obiectiv construirea unor astfel de spatii prin intermediul carora sa le poata oferi rezidentilor toate facilitatile de care acestia au nevoie in desfasurarea activitatii lor.

Spatiile comerciale si zonele de referinta ale acestora

In functie de activitatea pe care o desfasori, zonele spatiilor comerciale vizate de tine spre cumparare sau inchiriere au un grad ridicat de importanta, intrucat in functie de alegerea zonei depinde modul in care afacerea ta va evolua. Astfel, cei mai multi dezvoltatori imobiliari din Bucuresti incearca sa acopere o gama cat mai diversificata de activitati prin oferirea spatiilor comerciale in zone cat mai complexe si bogate demografic ale Bucurestiului. In functie de activitatea pe care o realizezi, companiile specializate in spatii comeciale iti pun la dispozitii spatii atat in zone aglomerate si dezvoltate din punct de vedere economic si sociale, cat si in zone linistite si dezvoltate din punct de vedere cultural si spiritual. Pentru a va putea forma o idee in ceea ce priveste cele mai accesate zone ale Bucurestiului de catre dezvoltatorii imobiliari putem aminti :

spatii comerciale

· Piata Unirii – datorita diversitatii sociale, precum si a importantei din punct de vedere economic

· Piata Alba Iulia

· Bdul. Corneliu Coposu

· Calea Mosilor – una dintre cele mai dezvoltate cai comerciale din Bucuresti

Spatiile comerciale si posibilitatile pe care le ofera

spatii comerciale

Pentru a putea oferi rezidentilor spatii comerciale practice si cu posibiltiati de dezvoltare, companiile specializate in domeniul imobiliar urmaresc sa scoata pe piata imobiliara acele spatii care sa le permita antreprenorilor sa poata desfasura activitati comerciale variate si adecvate zonei in care acestia au ales sa inchirieze sau sa cumpere un spatiu comercial. Printre activitatile pe care le poti desfasura in aceste spatii putem aminti saloanele de imfrumusetare, farmacii, clinici medicale, supermarket-uri si multe alte spatii comerciale destinate unor servicii multiple.

In ceea ce priveste preturile la care aceste spatii se pot inchiria sau cumpara putem mentiona faptul ca acestea sunt in echilibru cu pozitionarea spatiului, marimea, precum si importanta zonei din punct de vedere economic si social.

Daca sunteti in cautarea unui spatiu comercial pe care sa-l inchiriati sau sa-l cumparati intrati in legatura cu unul dintre specialistii imobiliari ai firmelor specializate si veti beneficia de toate informatiile de care aveti nevoie pentru a lua decezia cea mai buna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *