Stil de viata sanatos

Stiai ca excesul de fier din apa este daunator? Foloseste un filtru pentru impuritati si mentine-te sanatos!

filtru impuritati apa

Inca din timpuri stravechi, stramosii spuneau ca fierul din alimente este cel care iti da putere si vitalitate, insa pe atunci nu se descoperise inca faptul ca mineralul ingerat in exces poate dauna grav sanatatii. Astazi, o mare cantitate de fier se regaseste in apa pe care o bei de la robinet, iar prezenta sa este asociata cu aparitia a doua boli cu un mare impact asupra mortalitatii!

Pentru ca o mare parte din populatie foloseste apa de la robinet pentru consumul propriu ( fie pentru starea de sete, fie pentru pregatirea hranei), specialistii in domeniu au creat filtrul pentru impuritatile in apa, acest sistem de tratare a apei fiind ideal pentru a elimina surplusul de fier din componenta lichidului!

Care sunt cauzele excesului de fier din apa si cum te va ajuta montarea unui filtru de impuritati?

In cantitati mici, fierul este un mineral recomandat de catre stiintele medicale, insa recentele teste ale apei au scos la iveala faptul ca in componenta lichidului vital vietii exista o cantitate excesiva a acestuia. Pentru cei care folosesc reteaua comuna, specialistii  le recomanda montarea unui filtru de impuritati pentru apa pentru a elimina surplusul de fier. Odata cu folosirea acestui sistem de tratare a apei, ei vor evita expunerea la boli cu o mortalitate ridicata:

filtru impuritati apa

  • Cancer – filtru de impuritati elimina din apa fierul, componenta care produce radicali liberi. Acestia vor oxida ADN-ul , motiv pentru care predispunerea la cancer este una extrem de avansata
  • Boli cardiovasculare – filtrele pentru impuritatile din apa elimina fierul din apa in totalitate, astfel incat radicalii produsi de acesta nu vor ajunge in organism. Daca nu este folosit un filtru pentru eliminarea impuritatilor din apa, atunci radicalii liberi vor oxideaza colestrol din sange, iar vasele nu vor avea capacitatea de a plusa sangele catre inima.

Dupa cum bine observi, prezenta in apa a unei cantitati excesive de fier poate provoca doua dintre bolile ale caror remedii medicale sunt putin cunoscute astazi. Expunerea la impuritatile din apa este una destul de mare astazi, chiar daca tu nu iti dai seama ca lichidul pe care il consumi este impur.

Cum iti dai seama daca apa pe care o bei are nevoie de un filtru pentru impuritati?

Ei bine, excesul de fier din apa nu este vizibil cu ochiul liber, tocmai de aceea multi dintre voi nu sesizati ca ingerati un lichid daunator organismului vostru. Pentru a  verifica starea de puritate a apei de la robinet, magazinul online Apacio.ro iti ofera o analiza completa a lichidului, iar in urma rezultatelor se va decide daca ai nevoie sa montezi un filtru pentru impuritati.

Daca raspunsul va fi da, atunci tot cei de la Apacio dispun de o gama sortimentala de filtre pentru impuritatile apei, iar ofertele lor de pret sunt cele mai avantajoase din mediul online!

“O viata sanatoasa inseamna o apa curata!” – urmeaza sfatul Apacio.ro ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *