fashion si shopping

Tendințe primăvara-vara 2017. Vezi ce se poartă sezonul acesta

Află ce croieli, ce imprimeuri, ce texturi și ce stiluri se poartă în sezonul următor, pentru a-ți reînnoi garderoba corespunzător.

Tendințele ultimelor sezoane au inclus boemii ani ’70, însă de data aceasta vom avansa un deceniu. În primăvara-vara 2017 se vor purta sacouri și jachete cu umeri supradimensionați, fuste mini, cizme înalte, pantaloni skinny sau colanți, tricourile XL, de preferat cu mesaje sau formații. Accesoriile cele mai potrivite sunt cele masive.

În același timp, vom purta și rochii maxi din materiale vaporoase, potrivite în special persoanelor cu un stil feminin și romantic. Le poți accesoriza cu coliere statement, dar și lanțuri delicate, iar curelele pentru talie vor fi un must have.

Denimul rămâne în tendințe și vei găsi prin magazine din ce în ce mai multe piese vestimentare confecționate din acest material: clasicele cămăși și pantaloni, veste, jachete, dar și rochii sau corsete.

Cât despre imprimeuri, marile case de modă ne propun imprimeurile geometrice, dar și pe cele florale. După ce să te mai uiți când mergi la cumpărături? Culori aprinse! Sezonul acesta este oricum, dar nu plictisitor.

Când vine vorba de culori, știm deja că Greenery este culoarea anului 2017, conform Pantone. Se potrivește cel mai bine cu pasteluri, nuanțe neutre, dar poți îndrăzni să o asortezi și cu roșu sau roz aprins. Dacă nu ești suficient de curajoasă, poți alege Greenery pentru accesorii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *