fashion si shopping

Tinuta smart casual la barbati se intretine cu pantaloni eleganti

Articolele de vestimentatie barbateasca sunt prin excelenta stilate. In societatea actuala, stilul conteaza din ce in ce mai mult si face, de multe ori, diferenta. Nimeni nu isi mai doreste sa ramana anonim, barbatii inteligenti gasesc o cale sa iasa in evidenta fara sa devina opulenti, sa se exprime liber fara sa ii incomodeze pe ceilalti. Carisma consta in faptul de a te arata in acelasi timp interesant si interesat, iar tinuta smart casual te poate ajuta sa devii interesant. Pentru o asemenea tinuta, se impune sa porti pantaloni eleganti.

Nivelul de creativitate in tinuta smart casual consta in asocieri uluitoare atata timp cat respecta normele de eleganta si rafinament. O idee devine smart numai cand este aplicata tinand cont de niste reguli. Nu exista „merge si asa” in cazul in care doresti sa adopti o tinuta smart casual. Ori alegi pantaloni eleganti, lungi si in culori uni, ori iti definesti tinuta ca tinuta corporatista, unde ai libertatea sa porti si pantaloni scurti cu camasa si sacou.

Pantalonii pentru barbati din online care sunt ideali pentru tinuta smart casual

Ai libertatea de a alege intre variantele superslim body, slim si regular, nu iti impune nimeni sa alegi pantalonii in functie de aceste caracteristici. Compozitia pantalonilor stilati in care te vei simti comod este de bumbac 100%, 98% bumbac sau 97% bumbac. Marimea numai tu poti sa o stii. Pretul numai tu il poti alege. Oricum, intr-un magazin online poti compara mai multe modele de pantaloni barbati, le poti vizualiza cu lupa, poti vedea pantalonii purtati de manechini ca sa existe o proiectie mentala atat din fata, cat si din lateral sau din spate.

Culorile… aici poti alege orice nebunie, daca si numai daca se asorteaza intr-un fel sau altul cu ce anume porti in rest in tinuta ta smart casual:

  • Impecabilele nonculori alb, gri sau negru
  • Des folositele culori maro, grena sau bleumarin
  • Culorile aflate in trend albastru, rosu, verde
  • Nonconformistele culori galben, mov, fructe de padure

Pantalonii pentru barbati sunt piesele vestimentare expuse permanent

Pentru a fi un barbat smart, in schimb, tine cont de piesele vestimentare ca si cum te-ai imbraca office, ca si cum te-ai duce la un interviu sau la o intalnire importanta de afaceri care nu este scortoasa. Regula de aur a stilului smart casual spune ca poti face multe asocieri cromatice, de forme si de piese vestimentare, daca si numai daca pastrezi nota eleganta la pantaloni. Pantalonii sunt expusi permanent, sunt vizibili oricand, nu sunt precum camasile care se pot ascunde sub un sacou sau sub o vesta.

Relaxarea in tinuta office nu inseamna delasare, mai ales ea nu inseamna nepasarea fata de modelul de pantaloni ales. Smart casual inseamna o cale constructiva de relaxare, care iti poate oferi o aura profesionista pentru omul out-of-the-box care esti. Nu esti un visator cu ochii deschisi, esti un barbat bine, ancorat in realitate, ferm, deschis la nou si la cravata. Stilul smart-casual e pentru tine, fii si tu pentru el! Vei avea, in acest fel, foarte mult de castigat la nivel de imagine, de prima impresie, te vei simti fara sa iti dai seama mai sigur pe tine si fii sigur ca in acest fel te vei imbraca si cu mult bun-gust. Numai pantalonii sa fie mereu eleganti, dar acest aspect nu mai este o grija de indata ce ai aflat ca exista destui pantaloni de acest fel pentru barbati in mediul online.

pantaloni barbati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *