fashion si shopping

Toate vedetele poarta iarna aceasta cizme decupate

Cizmele decupate sunt ultima fita printre vedetele din showbizul international, dar si din Romania. Ce-i drept, nu poti umbla prin ploaie si zapada cu ele, insa cu ele in picioare sigur nu ai cum sa treci neremarcata la o petrecere sau in club.

Si Rita Ora a aparut de curand o pereche de cizme asemanatoare, pe care le-a combinat cu o fusta cu multi franjuri.

Exista o fascinaţie continuă, atât din partea designerilor, cât şi din partea celor ce le poartă creaţiile, de a “contrazice” timpul, de a “refuza” conformarea la uniforma sezonieră clasică, împingand limitele modei , dar şi pe cele ale toleranţei corporale  la extreme. Cum altfel să explicăm existenţa sandalelor minimaliste în mijlocul toamnei, a rochiilor furou extreme de subţiri în toiul iernii sau a top-urilor cu vedere la abdomen când aşteptăm chiar primii fulgi?

Ultima găselniţă a sezonului rece 2013 -2014 sunt cizmele decupate. Desigur, nu sunt pentru prima dată în atenţia noastră. Le-am mai întâlnit şi până acum şi cu siguranţă le vom purta şi în anii următori.

Insă în această perioadă, încălţămintea este “altfel”: botinele sunt peep-toe sau decupate la călcâi,  bocancii sunt decupaţi în lateral, cizmele lungi sunt şi ele deschise la vârf sau  mai nou, facem cunoştiintă cu un nou tip de încălţăminte, hibridul cizmă-sanda.

Fie că vorbim de cizme scurte, la jumătatea gambei, fie că sunt unele cu lungime clasică sau over-knee, cizmele decupate sunt destinate celor mai împătimite fashioniste, care vor înfrunta şi temperaturile  de dragul unei ţinute 100% în tendinţe.

Sursa articol: one.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *