fashion si shopping

Top 3 cele mai bune depozite cu imbracaminte engross astazi!

Depozitele cu marfa angro au luat amploare inca din perioada imediata caderii regimului comunist, atunci fiind perioada de tranzitie in lumea comertului intern si perioada in care tot mai multi cetateni au gasit o sansa de a se imbogati prin deschiderea unor magazine comericale cu articole vestimentare.

Primul magazin cu imbracaminte engross in Romania

Primul magazin cu haine engros deschis in Romania a fost imediat dupna ’89, intr-o zona in apropierea Bucurestiului. Afacerea a adus profit nu doar celui care o detinea, ci si clientilor care cumparau haine engross in zeci de baxuri pentru a aproviziona magazinele. Patronului i-a mers bine, constient fiind ca in nicio alta tara din lume nu putea beneficia de aceasta crestere, a investit cat se poate de mult in acest business. Astazi insa, piata angro a prins aripi, iar magazine cu imbracaminte engros mult mai moderne i-au luat locului primei locatii din aceasta nisa!

Ekostore.ro – cel mai cunoscut depozite de imbracaminte en-gros

imbracaminte engross

Depozit sau magazin cu imbracaminte engros, ekostore.ro isi desfasoara activitatea in online, propunand comerciantilor peste 10.000 de produse pregatite sa imbrace rafturile magazinelor cu stil si eleganta. Acest furnizor face fata oricarei provocari, comenzile de imbracaminte en-gros ruland in continuu, spre satisfactia preferintelor tuturor celor care cumpara direct de pe site.

Cu seviciul gratuit de livrare a imbracamintei comandate en-gros Ekostore.ro ramane lider in domeniu, folosind cel mai bun raport de calitate-pret!

Angroseria – magazinul online cu haine engross

angroseria

Un alt magazin cu haine engross achizitionate online este Agroseria.ro! Asemenea Ekostore, aici pot se regasesc preturile convenabil si calitatea ridicata, depozitul avand nenumarate produse de care orice comerciant are nevoie in magazinul sau!

Angroseria.ro este renumit la randul sau, alaturi de Ekostore.ro ca fiind doua dintre cele mai mari locatii din online de unde poti achizitiona cu un buget redus o cantitate semnificativa de marfa angro!

Agro – un magazin al preturilor

Desi nu propune o oferta atat de mare de imbracaminte engross precum Ekostore sau Angroseria, Agro ramana un magazin pe care il poate accesa comerciantul ambulant. Desigur, se pot gasi produse felurite,  distribuite pe categorii de sex, varsta,etc.

Celor care detin magazine fizice pe ramura de retail imbracaminte, depozitele angro cu haine devin parteneri necesari pentru a beneficia de profitul financiar anual.

Surprinzator insa, este faptul ca tot mai multe persoane aleg sa comande online haine engross, ceea ce inseamna ca tehnologia secolului 21 isi arata adevaratele avantaje!  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *