Casa si gradina

Tractoare, tractoare de vanzare: unde le gasim la preturi competitive?

tractoare

tractoareTatal meu, in urma cu 2 ani, a cumparat o moara veche din judetul Calarasi, satul Lehliu. Isi propusese sa o reconditioneze, sa cumpere terenuri, cateva utilaje agricole (tractoare, remorci, pluguri) si sa inceapa sa comercializeze cereale precum graul, porumbul sau secara.

Reconditionarea morii a mers repede intrucat i s-a recomandat sa apeleze la serviciile unei echipe de specialisti, pretul terenurilor a fost mic, iar achizitionarea lor a avut loc rapid.

Remorcile si plugurile le-a cumpara la mana a doua, insa, in ceea ce priveste tractoarele, cu greu s-a decis daca sa le cumpere noi sau tot second hand.

In cele din urma, mi-a comunicat ca urmeaza sa faca un leasing pentru un tractor nou si ca are nevoie de ajutorul meu.  Trebuia sa il ajut sa gaseasca un magazin online, care comercializeaza tractoare si care practica preturi accesibile.

Tractoarele de la Magazialucostica.ro sunt fabricate de LS, Lamborghini sau Belarus

tractoare-de-vanzare

In urma cautarii pe Internet, Google-ul mi-a afisat mai multe rezultate. Am luat la rand magazinele online, le-am analizat ofertele, le-am comparat si m-am documentat astfel incat sa gasesc tractoare de vanzare la preturi onorabile.

Dupa acestea, i-am propus tatalui sa cumpere un tractor de la Magazialucostica.ro.

Motivele care au stat la baza propunerii au constat in faptul ca acest magazin online plaseaza pe piata atat tractoare de dimensiuni mici, cat si tractoare foarte puternice. In plus, preturile de achizitie ale tractoarelor erau competitive.

Printre tractoarele spre care si-a indreptat atentia tatal meu se gaseau si urmatoarele tipuri:

  • Tractor fabricat de Belarus – acest utilaj are un motor cu 4 cilindri, ce produce 81 de cai putere. Racirea motorului se realizeaza cu apa, cutia de viteze este prevazuta cu 18 trepte pentru mersul inainte si cu 4 trepte pentru mersul inapoi. Poate sa ridice 3200 de kilograme, iar mecanismul de suspendare este in trei puncte. De asemenea, cabina este dotata cu sisteme de ventilatie si de incalzire si cu un bord modern
  • Tractor fabricat de compania coreeana LS – acest model este dotat cu un motor ce dezvolta 95 de cai putere si se remarca datorita faptului ca are costuri de intretinere si de operare reduse. Motorul este in 4 timpi, se raceste cu apa si are o capacitate cilindrica de 3200 de centimetri cubi. Cabina beneficiaza de un design modern si este dotata cu o sumedenie de accesorii (lumina interioara, stergatoare fata- spate, aer conditionat, casetofon)
  • Tractor fabricat de Lamborghini- modelul in cauza are un motor ce produce 82 de cai putere si care se raceste cu ulei. Printre dotarile sale se numara un display digital ce afiseaza orele de lucru, viteza, turatia PTO sau distanta care s-a acoperit. Viteza maxima este de 40 km/h, iar sistemul de franare este hidrostatic pe toate rotile

Dupa un timp petrecut in fata calculatorului impreuna cu tatal meu, acesta se decide sa cumpere un tractor fabricat de LS. L-a incantat faptul ca Magazialucostica.ro i-a facut o oferta irezistibila si ca tractorul are costuri de intretinere si de operare mici.

Tractoarele de la Magazialucostica.ro se cumpara in rate

tractoare de vanzare

Tractoarele comercializate de Magazialucostica.ro se pot cumpara in rate.

Asadar, daca aveti nevoie fie de un tractor cu senile, fie de un tractor normal aruncati un ochi si in oferta acestui magazin online: stocul sau cuprinde zeci de modele, ale caror preturi de achizitie sunt competitive.

De asemenea, daca nu stiti ce tractor raspunde necesitatilor dumneavoastra, un reprezentant al magazinului va poate oferi consiliere in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *