Cadouri

Traditii de Craciun – corporate version

cos-de-cadouri-pentru-craciun

Mai putin de doua luni au ramas pana la Craciun. In acea zi, in acea perioada, in corporatii vor mai fi doar cateva persoane, care sa asigure permanenta serviciilor pe care corporatia respectiva le asigura. In afara de acestea, toti ceilalti angajati vor fi in localitatile de bastina, alaturi de familie, sarbatorind, simtindu-se bine, luand o pauza binemeritata.

Sarbatoarea de Craciun – un motiv de a oferi cadouri

cadouri-craciun

Bucurie

Inainte, insa, traditia cere ca impodobirea cu ghirlande, globulete si bomboane de iarna sa isi gaseasca loc si la birou. Pana si bentitele de ren sunt folosite intensiv, iar team leaderii devin mai putin stricti, mai… umani. Iata cum luna decembrie se traduce printr-o crestere a gradului de bucurie (si o scadere a volumului de munca).

Secret Santa

Secret Santa este un concept adoptat de peste jumatate din personalul oricarei corporatii. Sunt trasi la sorti colegi carora li se cumpera un cadou, si sunt puse cadourile intr-un loc. La o data anume si la o ora anume comunicata prin e-mail de team leader, toata lumea da buzna si isi desface cadoul. Nimeni nu stie cine i-a dat cadoul!

O atentie, o maslina

Dar pe langa faptul ca angajatii au ocazia isi ofere cadouri intre ei in acest fel, aportul firmei unde este? Aportul nu se lasa asteptat. Daca angajatii nu primesc prima, primesc macar o atentie. Uneori o agenda, alteori un fular sau o esarfa, alteori altceva, si uneori si cosuri de Craciun care sa contina o sticla de vin si alte lucruri.

Pentru baieti si fete

cos-cadou-craciun

Un cos de Craciun este ceva frumos, mai ales ca poate fi personalizat in functie de preferintele fiecarui angajat in parte. Daca toate cosurile raspandite prin cladire ar contine vin, vinul ar trebui sa fie dulce pentru fete, demisec pentru baieti si asa mai departe.

Prilej de incantare

Daca o corporatie alege sa personalizeze cadoul oferit prin ceva, prin orice, atunci isi va multumi angajatii intr-o asemenea masura incat acestia vor fi incantati de-a dreptul. Si chiar daca acasa, traditia de Craciun nu mai este respectata decat formal si marginal, la job lucrurile par sa convina angajatilor: in unele momente sunt scutiti de munca, atmosfera devine placuta cu adevarat, lumea zambeste, e frumos. Cosuletul va ajunge repede tinta glumelor cu Scufita Rosie, va fi golit foarte repede si pus in ghiozdane, totul va fi insusit si totul va fi bine.

Dar din dar

cos-de-cadouri-pentru-craciun

Dar si team leaderii care au facut o comanda de minim 1000 de lei de pe Giftsolutions.ro pentru cele cateva zeci de oameni din echipa pe care o coordoneaza vor primi un cos, la randul lor, numai ca nu la cateva zeci de lei, ci poate unul la 100-200 de lei, care sa fie considerat cos de cadou premium.

Continutul cosului

Un cos din acesta, in afara de sticla, va contine Panetonne, cafea macinata, fulgi de ciocolata, fursecuri, biscuiti, turta dulce, cozonac si orice altceva, numai bun sa fie! Este frumoasa viata la corporatie pentru cine acorda importanta gesturilor de acest tip, traditiilor de acest fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *