Mama si copilul

Tricicleta pentru copii, cel mai bun mod sa faca sport inca de la varste fragede

tricicleta pentru copii

Sportul este o activitate recreativa si foarte sanatoasa si de aceea trebuie prezentata celui mic inca de la varste fragede si cel mai bun mod prin care puteti face asta este cu ajutorul unei triciclete pentru copii cu care acesta va putea sa descopere mediul inconjurator.

Alegeti o tricicleta pentru copii care sa ii ofere siguranta

tricicleta pentru copii

Ca si parintii, doriti sa ii oferiti celui mic tot ce e mai bun si care sa il ajute sa se dezvolte normal si de aceea si alegerea unei triciclete pentru copii este o provocare deoarece trebuie sa tineti cont de mai multe criterii pentru ca alegerea sa fie una potrivita si care sa il tina in siguranta pe cel mic

  • Primul lucru de care trebuie sa tineti cont cand alegeti o tricicleta pentru copii este sa verificati daca aceasta este stabila si rezistenta.
  • Ghidonul tricicletei trebuie sa fie usor de manevrat si usor de reglat.
  • Rotile tricicletei trebuie sa fie din cauziu sau macar sa aiba o banda de cauciuc pentru a absorbii socurile produse de denivelari sau gropi.
  • Sa prezinte o centura de siguranta cu cel putin 3 puncte de prindere si care nu pot fii desfacute de cel mic sau cel putin  sa aiba o bara de protectie.
  • Scaunul trebuie sa fie reglabil ca sa poate fi usor modificat in functie de inaltimea copilului
  • Sa aiba accesorii precum o copertina solara care sa il protejeze pe cel mic de radiatiile solare.
  • SI sa alegeti o tricicleta potrivita varstei si greutatii sale.

Zeci de modele de triciclete de copii la Bebenan

Daca doriti sa alegeti o tricicleta pentru copii care sa indeplineasca toate conditiile de mai sus, puteti apela la Bebenan, unde puteti alege din zeci de modele de treiciclete pentru copii si care sunt oferite la preturi foarte avantajoase pentru toate buzunarele. Puteti comanda atat online cat si telefonic la numarul de telefon 0735 252 850. Transportul este gratuit oriunde in tara daca valoarea comenzii depaseste 400 de lei si transportul se realizeaza in maxim 48 de ore. Pentru mai multe informatii ii puteti contacta pe cei de la Bebenan la adresa de email info@bebenan.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *