Mama si copilul

Uita tot ce stiai despre uta-uta, noile leagane de copii sunt superbe!

Mai tii minte ce leagane existau atunci cand erai tu mic? Multe dintre ele erau din lemn cu bare reci de fier, erau ruginite, scartaiau, erau nesigure, totusi cand erai mic te dadeai in ce leagane apucai. Acum, lucrurile s-au schimbat nu in bine, ci in foarte bine, existand leagane specializate pentru copii in functie de varsta lor, in diferite modele, culori si mult mai sigure decat cele de pe vremea cand erai tu mic. Descopera-le si alege unul acum, ca vine vara!

Producatorii recunoscuti international de accesorii pentru copii s-au orientat si catre productia de leagane, fabricand modele diverse de leagan de copii pentru exterior, de leagan special pentru bebe si altele. Asadar, acest „uta-uta” de pe vremea ta nu mai seamana cu „uta-uta” cu care poti sa-ti bucuri acum copilasul.

Citeste mai jos despre modelele de leagan pentru bebelusi

Pentru ca bebelusii sunt fiinte mici, fragile, care se pot vatama usor, leaganele pentru ei trebuie sa prezinte particularitati. Ba o centura de siguranta, ba leagane care sa nu poata arunca in sus copilasii, ba alte lucruri suplimentare. Modelele de leagane de copii special concepute pentru bebelusii de pana la un an:

  • sunt prevazute cu centuri de siguranta
  • au bare transversale astfel incat bebe-ul sa poata simti leganarea fara sa poata sa pice sau sa se deplaseze necontrolat intr-o parte sau in alta
  • sunt dispuse pe cadru la o inaltime mica
  • au copertina, atat pentru protectie cat si pentru delimitarea spatiului de distractie
  • sunt din materiale textile si plastice pline de culoare si confortabile
  • sunt si leagane de interior, care pur si simplu se monteaza in camera si astfel poti legana copilul
  • pentru ca bebelusii raspund in mod pozitiv la sunete placute, aceste leagane beneficiaza si de panouri muzicale

Daca asa arata un model pentru bebe, oare cum arata cele pentru copiii mai mari?

Leaganele pentru copiii mai mari dispun de forme la care tu poate nici nu te-ai gandit. Unele leagane apeleaza la un ax central, la capatul caruia este loc pentru a sta cu fundul, avand si o bara de sprijin deosebit de ergonomica.

Alte leagane de copii, cele de exterior, sunt fara spatar, din scaune plastifiate curbate si care prezinta mici cute astfel incat copilul sa nu alunece, sau pot fi leagane in forme de vacuta, leagane cu tot cu tobogan si exemplele pot continua.

Mai exista leagane cuib cu sezutul din material elastic impermeabil, care ofera o distractie de neegalat, facand ca cei mici sa aiba o atitudine sportiva, sa simta aventura.

Asadar, uita tot ce stiai tu despre leganat si leagane colturoase, acum formele sunt altele, materialele altele, pana si distractia este alta. Orienteaza-te pentru un leagan potrivit copilasului tau si fa-i o mare bucurie! Pentru acest lucru, cauta modele cat mai diverse intr-un magazin online de profil, astfel incat sa te asiguri ca leaganul pe care il alegi sa fie furnizat de un producator recunoscut international, unde calitatea este garantata si modelele sunt superbe!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *