Recenzii personale

Un DVR isi face treaba excelent si previne intamplarile neplacute

dvr 4 canale

Conform unor date statistice inregistrate la nivelul intregii tari anul trecut, 3 din 5 furturi sunt favorizate de neglijenta. Ei bine, specialistii spun ca aceste situatii se pot evita, cu ajutorul montarii unor DVR-uri.
Te-ai intrebat vreodata daca locuinta ta are nevoie de sisteme de supraveghere video? Cel mai probabil nu, pentru ca oamenii ajung sa ia o astfel de decizie abia dupa ce sunt victimele unor hoti. Nu fiti neglijenti si nu asteptati sa pierdeti ceva pentru a fi in siguranta! Montati-va din timp DVR cu 4 canale sau DVR cu 8 canale, pentru a fi in siguranta in orice secunda!

Ce este un DVR si de ce a revolutionat lumea sistemelor de supraveghere

Tot mai multi pun aceasta intrebare atunci cand aud de un DVR. El este acronimul de la Digital Video Recorder si inregistreaza tot ce capteaza camerele de supraveghere, centralizand tot ceea ce se intampla cu acestea. DVR-ul este conceput special pentru a putea functiona fara oprire. El are propriul sistem de operare si poate fi programat in functie de nevoile fiecaruia. DVR-ului i se pot atasa de la 4 si pana la 16 camere de supraveghere video.
Primele DVR-uri au aparut in ianuarie 1999, iar de atunci sunt intr-o continua dezvoltare. Si, pe principiul “mai bine previi, decat sa tratezi”, tot mai multi utilizatori aleg sa-si instaleze din timp sisteme de supraveghere, pentru a nu se confrunta cu probleme de astfel de tip. Iata care sunt optiunile generale de care te poti bucura, cumparand un DVR:
dvr ieftin
• Afiseaza fiecare camera in parte (de la 4 pana la 16), prin impartirea ecranului sau afisarea lor pe rand, pentru un timp prestabilit
• Inregistreaza 24/7 absolut orice miscare, fara nici o intrerupere
• Transmiterea imaginilor pe internet si afisarea acestora in browser, pe telefonul mobil sau pe soft-ul de monitorizare
• Camerele DVR cu 8 canale sau DVR cu 4 canale permit backup pe diferite medii de stocare, cum ar fi hard disk-uri externe, CD-uri sau DVD-uri writer externe sau interne, stick-uri de memorie si asa mai departe

Mai exista DVR-uri de calitate, la preturi mici? Raspunsul este da, daca alegi magazinul online

Ai auzit de InicInstal? Ei sunt o firma de instalatii specializata si pune la dispozitia clientilor sai o gama completa de sisteme de supraveghere, pentru a-i feri de hoti.
Revenim, din nou, la ideea de: mai bine previi decat sa tratezi si ii indemnam pe toti cei care nu au inca sisteme de supraveghere instalate in gospodaria lor, sa faca cu incredere inca un pas spre tehnologie… Ele se instaleaza deosebit de usor si, mai mult decat atat, daca stii de unde sa-l cumperi, un DVR este chiar ieftin! Alegerea sistemelor de supraveghere este, fara doar si poate, o treaba tare complexa, motiv pentru care este recomandat sa apelezi la specialisti, pentru consultanta tehnica pas cu pas.
Ce alegi? Sa iei masuri din timp, sau sa astepti sa ti se intample si sa apelezi ulterior la InicInstal? Fii precaut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *