Organizare evenimente

Un loc unde mananci pe saturate, dar poti participa si la evenimente culturale? Da!

mancare-la-ceaun

Dincolo de serviciul la care te duci zilnic, dincolo de activitatile banale, de care te-ai saturat atat de tare, meriti clipele tale de rasfat. Stiu, la prima vedere, ar parea ca este vorba despre mersul la SPA, insa mai exista si alte feluri de a te relaxa. Spre exemplu, ce zici de o seara petrecuta in compania prietenilor, intr-un loc deosebit, unde sa savurezi cele mai gustoase mancaruri? Acest loc exista si este mai mult decat un restaurant din Bucuresti!

restaurant-zaiafet

Organizare de expozitii si invitati speciali

Cand eram mici, abia asteptam ca mama sa ne cheme la masa si noi, toti fratii, sa ne asezam degraba la masa, pentru a gusta din minunatele bucate pe care stapana casei le pregatea. Masa era sfanta, iar cina avea un puternic caracter simbolic, cand toti se intalneau pentru a povesti si a se bucura de timpul petrecut impreuna. Era si normal, avand in vedere ca seara mai reuseau toti sa se stranga in acelasi loc, dupa o zi plina la camp sau la serviciu. Cei mici reveneau, si ei, de la scoala, asa ca familia era completa, din nou.

Astazi, in ritmul grabit in care traim, nu mai reusim aceasta “performanta”. Paradoxul lumii moderne este de a dispune de toate mijloacele rapide de comunicare intre noi, insa de a nu avea timpul efectiv in care sa ne bucuram de clipele petrecute, chiar si la telefon, cu cei dragi noua.

Pe de alta parte, se pare ca tocmai aceasta abundenta ne-a facut sa ne retragem tot mai mult intr-un alt gen de viata, unde, desi suntem multi, la finalul zilei, raman doar doua, trei persoane pe care stim ca am putea conta, cu adevarat.

mancare-la-ceaun

Iata un motiv in plus pentru care sa ne concentram asupra acestor relatii de prietenie foarte pretioase. Ce ai zice de un moment de respiro, in care iti poti chema prietenii intr-un loc deosebit si sa va simtiti bine impreuna? Da, ai fost cam peste tot in Capitala si nu te-au impresionat prea multe locuri, asa ca nu crezi ca ai putea sa mai ramai uimit de ceva. Insa, asemenea locuri exista. Daca nu ai incercat pana acum meniul unui restaurant cu specific romani, atunci e timpul sa o faci!

In plus, ceea ce face ca Restaurant Zaiafet sa fie locul ideal de a petrece cu prietenii este si multitudinea de lucruri pe care le poti face venind aici:

  • Te vei delecta cu mancare tiganeasca, preparata la ceaun, de catre cei mai buni bucatari
  • Iti vei putea lasa copiii la atelierele mestesugaresti organizate pentru acestia (pictura, atelier cu florarese, percutie si informatii despre povestea argintarilor)

ateliere-copii

  • Vei avea ocazia de a participa la evenimente culturale, precum expozitii sau dezbateri
  • La petrecerile cu specific romani, esti invitat special pentru a te simti bine, a servi mancare tiganeasca delicioasa si a asculta cea mai buna muzica lautareasca veche
  • Veti putea sa inchiriati costume traditionale romani
  • Zilele speciale organizate in gradina inseamna concerte in aer liber, mancaruri traditionale si degustari de vin

Asadar, daca vrei ceva deosebit, da o fuga aici! Cel mai bun restaurant de mancare tiganeasca se pare ca este… Restaurant Zaiafet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *