Casa si gradina

Unde gasim, la preturi avantajose, zrobitoare de struguri de capacitati mari?

zdrobitoare struguri

zdrobitoare de vanzare

Zdrobitoarele de struguri reprezinta unele dintre cele mai importante utilaje folosite de persoanele specializate in operatiile de vinificare. Zdrobirea, respectiv desciorchinarea strugurilor sunt unii dintre primii pasi care se realizeaza in vederea producerii de vin.

Aceste echipamente sunt ideale atat uzului casnic, cat si celui industrial intrucat se pot achizitiona in mai multe variante (exista zdrobitoare a caror capacitate ajunge si la 3000 de kg/h). Zdrobitoarele de struguri exercita o forta asupra ciorchinilor astfel incat sa se obtina mustul si, mai tarziu, vinul.

In zilele noastre zdrobitoare de vanzare se gasesc in stocurile multor magazine, insa nu toate reprezinta o alegere fericita. In acest sens, o buna parte a comerciantilor pratica preturi de achizitie foarte ridicate, in ciuda faptului ca produsele pe care le vand nu prezinta o calitate premium.

zdrobitoare de struguri

Astfel, in articolul de fata mi-am propus sa va informez cu privire la “locul” de unde puteti achizitiona zdrobitoare la preturi competitive.

Zdrobitoare de struguri: cele mai accesibile se gasesc in mediul online

zdrobitoare struguri

Dupa ce am verificat gamele de zdrobitoare de struguri prezentate de mai multe magazine online, dupa ce le-am comparat preturile si le-am analizat ofertele, magazinul care mi-a captat cel mai mult interesul (am tinut cont de diversitatea gamei, de materialele din care aceste echipamente sunt fabricate si de preturile de achizitie), am ajuns la concluzia ca Magazialucostica.ro reprezinta unul dintre cele mai accesibile magazine.

Stocul acestui magazin este mai mult decat diversificat. Astfel, in acesta sunt cuprinse zeci de tipuri diferite. Acestea pot fi prevazute cu motoare sau se pot actiona manual si au o capacitate de productie ce variaza de la model la model. In acest sens, capacitatile de productie sunt cuprinse intre 300 de kg/h si 3000 de kh/h.

Din oferta prezentata de acest magazin, ce isi desfasoara activitatea in domeniul comertului electronic, fac parte si urmatoarele tipuri de echipamente:

  • Zdrobitor de struguri fabricat de Eno 3: acest echipament este optim pentru uzul casnic si este fabricat din tabla smaltuita. Este ideal uzului casnic, deoarece are o capacitate de productie medie, ce este cuprinsa intre 500 de kg/h si 700 de kg/h. Acest echipament se actioneaza manual
  • Zdrobitor de struguri, marca Lore Enologia: acest echipament are si functia de desciorchinare si se actioneaza manual. Astfel, separa intr-un mod optim boabele de struguri de ciorchini, are o capacitate de productie de 1500 de kg/h si nu zdobeste samburii boabelor. De asemenea, intretinerea acestui echipament nu necesita multa atentie, iar greutate produsului este de 39 kilograme. Este prevazut cu o cuva ce este fabricata din tabla smaltuita, are role de teflon reglabile si un cilindru peforat de inox, ce are rolul de a scoate afara ciorchinii fara boabe de struguri

Achizitionarea zdrobitoarelor de struguri se face de acasa

Avand in vedere ca isi desfasoara business-ul pe Internet, achizitionarea zdrobitoarelor de struguri se poate face printr-o comanda online. Astfel, puteti intra in posesia acestor echipamente fara a va deplasa la reprezentanta.

Daca sunteti in cautarea unui astfel de utilaj, trebuie sa verificati oferta Magazialucostica.ro: preturile sunt imbatabile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *