Auto

Unde puteti gasi piese originale de BMW pentru revizie?

piese auto bmw

Aveam nevoie de piese de BMW, de piese originale si asta cat mai curand. Imi scosesem masina la vanzare -cu parere de rau- si urma sa ma intalnesc cu un posibil client, caruia nu voiam sa ii dau niciun motiv de negociere a pretului. Masina era impecabila, vopseaua lucea, motorul a fost rulat in regim normal, nu avea multi kilometri rulati, tot ce mai aveam de facut consta in procesul de revizie a masinii.

Astfel, m-am pornit in cautarea unor piese auto de BMW si, avand in vedere ca Internetul este cel care faciliteaza inclusiv vanzarile si pentru ca stiam de existenta magazinelor online, m-am orientat catre stocurile acestora.

Intalnirea urma sa aiba loc la sfarsitul saptamanii, adica aveam timp destul sa le comand si sa fac revizia masinii.

Piesele auto de BMW le-am cumparat de la Revizieshop.ro

La birou, in timpul unei pauze de masa, cu sandwich-ul in mana am accesat stocurile mai multor magazine online, am comparat producatorii, am analizat preturile si m-am decis sa imi cumpar piesele auto de BMW de la RevizieShop.ro.

Ceea ce m-a determinat sa optez pentru RevizieShop.ro a constat in faptul ca practica unele dintre cele mai accesibile preturi in timp ce comercializa piese de revizie fabricate de unele dintre cele mai tari companii producatoare, anume:

piesa bmw

  • Bosch: companie germana infiinta in anul 1886, care ocupa o pozitie fruntasa in industria auto
  • Mann-Filter: brand care s-a specializat in fabricarea filtrelor necesare reviziei

Eu detin un BMW Seria 3, cu motorizare de 2000 de centimetri cubi, pe motorina, si cum RevizieShop.ro avea un pachet de filtre pentru aceasta masina, nu am ezitat sa il cumpar. Pe langa acesta, in stocul RevizieShop.ro am mai vazut urmatoarele:

  • Pachete de filtre pentru revizia urmatoarelor modele: BMW X5, cu motorizare de 3.0 centimetri cubi, diesel, 218 cp, BMW Seria 5, cu motorizare de 2000 de centimetri cubi, 150 de cp, BMW Seria 5 Touring, motor de 3.5 L, diesel, 272 de cp
  • Pachete de filtre pentru revizia urmatoarelor modele: BMW Seria 1, 1800 de centimetri cubi, diesel, 143 de cp, BMW Seria 3, cu motorizare de 1600 cm3, 115 cai putere, BMW Seria 5, 2000 de cm3, diesel, 136 de cai putere

Comanda pieselor de BMW am realizat-o de la birou

piese auto bmw

Astfel, in timpul pauzei de masa, fara a fi nevoit sa ma duc la cine stie ce service pentru a imi cumpara piesele auto de BMW, am plasat o comanda online.

In cele din urma am facut revizia masinii la timp, multumit ca nu a trebuit sa alerg prin tot orasul pentru niste piese auto.

Asadar, daca aveti nevoie de piese auto de BMW pentru revizie, verificati stocul magazinului online RevizieShop.ro- este doldora de astfel de componente, care se pot comanda de la orice calculator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *