Top Produse si Site-uri / Uncategorized

Vertu Aster – telefonul de lux ce poate fi personalizat cu o gravura unica!

vertu aster

Pentru telefoanele de lux pe care le comercializeaza, Vertu este bine-cunoscut in Romania, iar astazi pe piata de profil este prezent unul dintre cele mai reusite gadgeturi moderne  – Vertu Aster! Ceva mai ieftine decat partenerul sau Signature Touch, Vertu Aster este prezentat cu cateva caracteristici de top, astfel incat cele mai exigente preferinte ale clientilor vor fi atinse, fara doar si poate!

Vertu Aster este perfect pentru znobii din Romania

vertu aster
Daca nu ai auzit de znobii din Romania, atunci trebuie sa stii ca iei sunt cei care admira, respecta si adopta cu orice pret tot ceea ce este la moda, tot ceea ce apare nou in materie de tehnologie.  Producatorul britanic Vertu se adreseaza acestori tipuri de oameni din Romania, intrucat doar ele sunt cele care inteleg pretul si implicit calitatea inalta de care trebuia sa dispuna orice smartphone performant!

Versiunea din titan si cristal de safir prezinta Vertu Aster intr-o varianta exclusivista, unic prin design si fabulous prin texturi. In plus, cei care nu sunt multumiti doar cu semnatura artizanului, pot alege sa isi personalizeze gadgetul cu o gravura moderna, in functie de propriile dorinte! Fara niciun dubiu, Vertu Romania a ajuns lider pe piata telefoanelor de lux, iar daca pentru inceput multi erau sceptici in ceea ce priveste longevitatea sa, din 2008 si pana astazi producatorul britanic a urcat zi de zi cate o treapta pe scara succesului!

Vertu imbraca Aster in cateva tipuri de piele cu o calitatate rara!

Calitatea fara cusur, unicitatea si luxul au facut ca artizanii Vertu sa imbrace modelul Aster in cateva tipuri de piele inedite:

  • Piele de vitel
  • Piele de sarpe
  • Piele de strut
  • Piele de pisica de mare

Modelul  Vertu Aster cantareste 193g, iar in ceea ce priveste pretul de achizitie, el va varia in funtie de materialele folosite, cat si de varianta personalizarii! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *