Social

Vertu Signature Touch – telefonul de lux cu o performanta de prima clasa!

vertu signature touch

Vertu a incercat o noua abordare a telefoanelor de lux creand Vertu Signature Touch – terminalul care a reusit sa imbine traditia clasica cu tehnologia moderna. Intensificat de frumusetea texturii si gama de culori, Vertu Signature Touch a devenit smartphonul de clasa al producatorului britanic! Ce ofera nou accesoriul de lux?

 Designul telefonului Vertu Signature Touch

In primul rand, designul telefonului de lux Vertu Signature Touch este cel care aduce un plus de noutate noului terminal. Urmatoarele caracteristici care definesc telefonul bijuterie fiind performanta tehnologica si serviciile oferite, cele doua imbinandu-se intr-o maniera armonioasa, astfel incat smartphonul ultraperformant devine un device unic!

vertu signature touch

  • Design

In ceea ce priveste designul, Vertu Signature Touch se intreapta catre directia contemporana, motiv pentru care apare intr-o maniera mult mai simplista decat primele terminale ale producatorului britanic. Dupa lansare, telefonul de lux a devenit emblema Vertu, carcasa din titan de grad 5 si ercanul de 4,7’’ determinand eleganta de care dispune. Pentru a diminua reflexia luminii si pentru a oferi o claritate unica a imaginilor, display-ul este obtinut din cristal de safir, o componenta indicate pentru rezistenta la uzura

  • Performanta

S-a dorit ca Vertu Signature Touch sa ofere o acustica puternica, motiv pentru care smartphonului i-a fost implementat sunetul Dolby Digital Plus și difuzoare stereo. De asemenea, procesorul Quad-core de 2.3GHz oferă viteză impresionantă de operare, iar camera foto capteaza imagini profesionale.

  • Servicii

Vertu Concierge, Vertu LIFE si Vertu CERTAINTY sunt serviciile personalizate care ii ofera posesorului Vertu Signature Touch posibilitatea de a asistenta imediata la orice ora din zi si din noapte!

Vertu Signature Touch – intr-o gama de 5 culori

Pielea de calitate a telefonului de lux Vertu Signature Touch se regaseste intr-o gama de 5 culori, astfel incat device-ul poate fi folosit cu incredere atat de catre doamne, cat si de catre domni. Nuantele sunt combinate in 8 variante, astfel ca aria de preferinte cromatice a fost largita de producatorul britanic spre satisfactia tuturor clientilor sai!

Vertu Signature Touch s-a lansat sunt motto-ul de Un telefon de lume , motiv pentru care si pretul sau este pe masura asteptarilor!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *