Stil de viata sanatos

Vexio a lansat noi modele de storcatoare Hurom in magazinul sau online

Asa cum ne-a obsinuit cei de la Vexio ne surprind cu noutati la gama de produse de storcatoare de fructe Hurom. Hurom este una din cele mai cunoscute si bune marci de storcatoare de fructe si legume care ne ajuta sa avem un stil de alimentatie sanatos si natural in acelasi timp. In ceea ce priveste noile modele de storcatoare Hurom pe care cei de la Vexio le-au introdus in magazinul cu acelasi nume le voi trece in revista in randurile de mai jos.

Storcator Hurom HH-EBE06 pentru fructe si legume cu ax melcat

alege storcatorul Hurom pentru sanatatea ta

Acest storcator de fructe si legume este un model nou introdus atat pe piata din Romania cat si pe piata globala venind cu niste caracteristici si beneficii suplimentare pentru utilizatorii sai. Acest nou model se adreseaza celor care folosesc storcatoare in mod frecvente de mai multe ori pe zi. Frecventa intensa este suportata de catre acest storcator Hurom deoarece motorul si reductorul sunt reproiectate. In ceea ce priveste bolul acestui storcator Hurom, acesta  este fabricat din Tritan ce este un material de plastic frecvent folosit in cazul produselor ce fac parte din grupa electrocasnice mici. In general este recomandat ca produsele in care preparam diverse alimente sau sucuri sa fie din materiale nedaunatoare sanatatii din nici un punct de vedere. Tritanul este un material ce nu are vreo substanta daunatoare sanatatii. Un astfel de storcator de fructe Hurom se adreseaza persoanelor care pun accent pe un stil de alimentatie sanatos si care totodata au familie numeroasa ce vor putea folosi acest aparat in mod frecvent.

In ceea ce priveste design-ul noului storcator Hurom acesta a fost premiat la gala de premii internationale Design Award 2013. Periile rotative fac ca  intre doua folosiri daca se va turna cateva pahare de apa in storcator pe unde se pun fructele si legumele, gustul nu se va prelua de un suc la altul.  Astfel in situatia in care sunteti grabit si timpul nu va permita sa clatiti storcatorul dupa o singura folosire puteti turna cateva pahare cu apa in storcator pentru curatare si sucul pe care il veti prepara dupa nu va prinde vreun gust neplacut.

In ceea ce priveste sistemul de stoarcere al storcatorului Hurom HH-EBE06 acesta este unul lent cu doar 70 de rotatii pe minut ce permite obtinerea unei cantitati mai mari de suc comparativ cu alte storcatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *