Casa si gradina

Vexio.ro plaseaza pe piata o gama cuprinzatoare de pompe submersibile

logo-vexioVexio.ro este un magazin online in al carui stoc se pot gasi peste 50.000 de produse. Printre articolele furnizate de acest magazin, clientii pot gasi laptopuri si accesorii, componente pentru calculatoare, telefoane, electrocasnice,  sisteme de supraveghere, scule si unelte pentru gospodarii sau pentru gradinarit.

De curand, Vexio.ro si-a aprovizionat stocul cu o gama cuprinzatoare de pompe submersibile. Intrucat au un grad de aplicabilitate mare, aceste echipamente sunt ideale in urmatoarele situatii:

  • La eliminarea cantitatilor de apa nedorite din pamanturile mlastinoase
  • La evacuarea apelor statute din pamantul agricol
  • Pentru a asigura apa necesara cresterii legumelor sau a pomilor fructiferi
  • Pentru purificarea apei
  • Pentru stingerea incendiilor

In ce conditii functioneaza pompele submersibile?

In vederea utilizarii unei pompe submersibile, aceasta trebuie montata langa un put, o fantana sau un bazin de apa. Daca gradinarul isi doreste sa utilizeze acest echipament pentru a asigura cantitatea de apa necesara gradinilor sau livezilor, este necesara saparea unor santuri, montarea unor furtunuri prin care sa treaca apa si existenta unei surse de apa. De asemenea, pompele submersibile se pot monta ori in subteran astfel incat sa ude pamantul de la radacinile legumelor, ori deasupra pamantului astfel incat sa functioneze aidoma unor stropitori. Unul dintre aspectele cele mai importante cu privire la alegerea unei pompe submersibile optime consta in inaltimea la care se doreste sa ajunga apa, ceea ce implica deopotriva luarea in calcul a debitului necesar propulsarii apei. Totodata, pentru a da un randament bun si pentru a evita functionarea in suprasarcina, se recomanda cumpararea unui echipament mai puternic. Pompele sumbersibile au o forma cilindrica, sunt confectionate din materiale inoxidabile si functioneaza datorita energiei electrice.

Vexio.ro comercializeaza pompe submersibile fabricate de producatori renumiti din acest domeniu, iar printre acestia se numara si urmatorii:

  • Gardena, Karcher, Stern
  • Tricomserv, Ruris, Progarden
  • Cadopii, Zenit, Saer
  • Filedmann, Water Technologies

Fabricantii precizati mai sus produc pompe submersibile, care pot fi folosite atat pentru apele murdare, cat si pentru cele curate. Datorita tehnologiei pe care o inglobeaza, consumul de energie electric si nivelul de zgomot produs de aceste echipamente sunt reduse. Adancimea de aspiratie a apei variaza de la model la model si este cuprinsa intre 5 m- 45 m, in timp ce inaltimea de pompare a apei poate ajunge la 150 de metri. Intrucat sunt fabricate de producatori renumiti din acest domeniu, pompele submersibile din stocul magazinului Vexio.ro sunt de inalta calitate si au un grad de durabilitate ridicat. Unele dintre cele mai performante modele sunt dotate cu sisteme de siguranta care opresc functionarea motorului in cazul in care nu mai exista apa si cu turbine cu 7 trepte, care pot asigura un debit de 6000 de litri/ora. De asemenea, in depozitul magazinului se mai gasesc echipamente prevazute cu senzori de debit, care pot alimenta fie casa, fie gradina.

Dat fiindca in magazin se gasesc zeci de modele de astfel de echipamente, oferta Vexio.ro are ca miza adresarea catre o plaja cat mai larga de clienti. Preturile de achizitie sunt competitive si difera de la model la model in functie de detaliile tehnice, de producatori si de perfomante.

Cum se pot comanda pompele submersibile?

Clientii care isi doresc achizitionarea unei pompe submersibile nu mai sunt nevoiti sa se deplaseze la magazinele din punctele fixe intrucat Vexio.ro le pune la indemana posibilitatea unei comenzi online. Prin aceasta metoda, clientii vor economisi timpul necesar deplasarii la magazin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *