Casa si gradina / Constructii

Vrei ca atunci cand construiesti cu gips carton, placile sa fie fixate elastic? Incearca banda pentru etansare!

vreau banda de etansare bune

Constructiile din placi de gips carton sunt printre cele mai preferate de toti mesterii, fiind usor de realizat si rezistente. Pentru o astfel de lucrare, ai nevoie de mai multe placi de gips carton, un material foarte fiabil si ieftin, vata minerala de sticla, suruburi autofiletante, profile de aluminiu, glet si… banda de etansare, bineinteles! Este esential sa alegi si acest produs, pentru a se crea o fixare elastica intre placile respective. Bun, zis si facut! Sau aproape facut, pentru ca in verva cumparaturilor pe care voiam sa le fac cat mai repede, am uitat de banda de etansare. Cum am procedat, o sa aflati in curand.

Banda de etansare achizitionata online, cea mai buna alegere!

vreau banda de etansare buna

Dupa cum spuneam, am cumparat tot din magazin, ba chiar si niste bomboane de la casa pentru cei mici. Programasem inceputul lucrarii pentru ziua de miercuri, atunci era sambata . Este bine de stiut acest aspect inca de la inceput, ca sa vedeti si voi cat de aiurit sunt cateodata. Am cumparat materialele cu multe zile inainte ca sa le contemplu, asa imi zicea nevasta-mea. Si tot uitandu-se si ea sa vada ce si cum, ma intreaba naiv: „Auzi, dar gletul asta il folosesti ca sa fixezi cuiele sau cum? Pentru ce e?”. Eu, in cunoasterea mea, am zis ca glumeste si i-am raspuns: „Nu, draga, cu chitul evident ca chituiesti placile!”. „Pai si placile astea stau asa, singure, numai cu chit?”, continua ea. Eu: „Nu, le fixezi elastic cu banda de etansare, care e ideala pentru:

  • Elasticitatea lucrarii;
  • Rezistenta acesteia la putrefactie;
  • Rosturile de dilatatie;
  • Rosturile de legatura.

Daca o folosesti, constructia nu o sa plezneasca atunci cand e cald si se dilata si nici nu o sa crape cand e frig si se contracta!”. La care nevasta-mea zice, ca un copil: „Pai si unde e, ca vreau sa vad si eu aceasta banda de etansare minune!”. Atunci, mi-am dat seama ca facusem o nefacuta: uitasem sa iau banda de etansare. Am intrat un pic in panica, drept pentru care sotia m-a calmat: „Dar uita-te si tu pe net, mai!”. Am ascultat-o si am cautat produsul pe internet.

Mag Constructii si banda de etansare

logo magconstructiiE, am dat peste un magazina virtual care le avea pe toate, Mag Constructii ii zice. Unde mai pui ca produsele mi-au venit luni la primele ore. Asa ca miercuri m-am apucat cu spor de construirea unor pereti despartitori si de montarea unui tavan fals, iar banda asta pentru etansare a facut toti banii. Am trecut deja de prima vara cu ea, nu a plesnit nimic; acum asteptam iarna, sa vedem cat de bine se va comporta banda de etansare. La peripetiile prin care am trecut pentru ea, dar si la calitatea pe care am vazut ca o au produsele de pe acel site, cred ca nu o sa imi fie inselate asteptarile!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *