Stil de viata sanatos

Vrei sa aflii secretele unei ape purificate? Filtru de apa cu osmoza inversa este solutia ideala!

filtru apa osmoza inversa

Pesticide, insecticide, arsenic si metale grele, nitrati si alte chimicale nocive. Pe langa toate astea, apa are si un continut ridicat de clor care oxideaza si grabeste procesul de deteriorare si imbatranire a corpului nostru. Mai mult decat atat, apa de la robinet distruge digestia in timp. Putem, insa, remedia aceasta problema si avea grja de sanatatea noastra si a familiei noastre folosind un produs rapid de instalat si foarte usor de folosit: filtru de apa cu osmoza inversa.

Procesul de osmoza inversa a fost observat pentru prima data in 1748 de Jean Antoine Nollet. Pentru urmatoarele doua secole, insa, osmoza inversa a ramas doar un fenomen observat in laborator. In 1949 cercetatorii de la Universitatea Californiei Los Angeles si-au inceput cercetarile in acest domeniu si au produs cu succes apa pura din apa de mare folosind osmoza inversa, insa debitul obtinut era prea mic pentru ca descoperirea sa fie data spre comercializare.

Tu stii ce pateste organismul tau cand bei apa de la robinet? Filtrul cu osmoza inversa a revolutionat notiunea de filtru de apa

Ei bine, specialistii spun ca numarul celor care dezvolta diverse alergii alimentare este tot mai ridicat, astfel ca a fost pus pe seama consumului de apa tratata cu clor de la robinet. Eliminarea clorului si a 98,8% dintre impuritatile (organice sau anorganice) si a sarurilor dintr-un lichid se poate face, ne spun specialistii, cu ajutorul unui filtru cu osmoza inversa.

Filtrele de apa cu osmoza inversa fac ca apa de la robinet pe care noi o consumam sa fie sigura si pura.

Apa de la robinet, sigura si pura? Nu inca! Un singur pas ne desparte de acest lucru, iar acela se numeste filtrul de apa cu osmoza inversa

Astazi, avantajele folosirii unui filtru de apa cu osmoza inversa sunt nenumarate, insa dintre acestea vi le amintim pe cele mai importante:

filtru apa osmoza inversa

  • Produce o apa mai sanatoasa pentru consum si reduce considerabil riscul de a contracta anumite afectiuni sau boli, pentru ca nu contine bacterii de nici un fel
  • Osmoza inversa filtreaza mineralele si substantele poluante, rezultatul fiind, astfel, o apa mai sanatoasa
  • Apa obtinuta in urma procesului de osmoza inversa iti va hidrata corpul mai repede

In ultimii ani comercializarea filtrelor de apa cu osmoza inversa capata o amploare din ce in ce mai mare, numeroase familii optand pentru instalarea acestora. Daca inca nu ai incercat, acum este momentul! Iti poti comanda un astfel de filtru si online.

Avantajul consta si in usurinta montarii: se monteaza sub chiuveta, unde ocupa putin spatiu, iar deasupra chiuvetei se monteaza doar un robinet suplimentar prin care se consuma apa filtrata. Cam atat despre filtrarea apei prin osmoza inversa. Tu il vei incerca?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *