Uncategorized

Vrei sa ai un profil perfect? Rinoplastia la drsorinparasca.ro poate fi solutia perfecta pentru tine!

Daca ai fost intotdeauna complexat de forma nasului tau, daca toti colegii tai se amuzau atunci cand te priveau din profil, atunci inovatiile din sfera medicinii iti pot fi de un real folos. Poti avea, de azi, un nas perfect, fara cocoasa si, cel mai important, fara deviatii de sept. Cum? Solutia poarta numele de rinoplastie si este interventia estetica cea mai ceruta la nivel mondial. Operatia de rinoplastie iti va aduce cu siguranta rezultatele la care ai visat si o armonie perfecta la nivel facial, fara prea mari dureri, pentru ca totul se desfasoara sub anestezie locala sau generala.

Rinoplastia si modificarile pe care ti le aduce aceasta operatie

Odata cu avansarea tehnologiei, tot mai multe doamne isi doresc sa obtina acea forma a nasului “partizana”. Aceasta forma este recunoscuta la nivel global ca fiind “forma perfecta a nasului”. Cu toate acestea, pe langa aspectele de ordin estetic pe care rinoplastia le aduce, exista si aspecte de ordin medical. Dintre problemele eliminate odata cu operatia de rinoplastie se numara si deviatiile de sept sau “cocoasa” nasului. In ceea ce priveste modificarile pe care operatia de rinoplastie le aduce, acestea sunt demne de luat in considerare.

  • Reducerea sau chiar cresterea marimii nasului
  • Modificarea unghiului dintre buza superioara sin as
  • Remodelarea varfului nasului (si obinerea unui varf “partizan”, dupa caz)
  • Micsorarea narilor
  • Chiar daca cei mai multi care apeleaza la aceasta operatie, o fac pentru beneficiile sale estetice, sunt si aceia care apeleaza la aceasta operatie pentru benefciile medicale. Din acest punct de vedere, rinoplastia reuseste sa corecteze problemele de respiratie sau deviatiile de sept

In definitiv, nu conteaza din ce considerente apelezi la operatia de rinoplastie, pentru ca important este sa te simti bine in pielea ta! Daca pentru acest lucru, ai nevoie de rinoplastie, atunci nu mai sta pe ganduri!

Iti doresti ca operatia de rinoplastie sa-ti aduca efectele la care ai visat? Alege cu grija medicul specialist!

Rinoplastia are un pret excelent, iar rezultatele ei au caracter permanent. Mai mult decat atat, nu trebuie sa-ti faci griji nici in ceea ce priveste recuperarea, pentru ca aceasta se produce intr-un ritm foarte rapid. Invinge-ti teama si recurge la operatia de rinoplastie, pentru aspectul pe care ti l-ai dorit din totdeauna!

Desigur, medicul specialist ocupa un rol tare important in reusita operatiei tale. Inainte de a recurge la operatia de rinoplastie, orienteaza-te catre recomandarile altor pacienti. Notorietatea medicilor esteticieni este data de numarul persoanelor multumite care au iesit din cabinetul lor… Unul dintre cei mai buni medici este Dr. Sorin Parasca.

Este medic primar de chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva si are la activ mii de operatii reusite.

In cazul rinoplastiei, unde rezultatele sunt vizibile imediat, alegerea medicului este extrem de importanta. Alege-l pe Dr. Sorin Parasca si beneficiaza de profesionalismul sau. In plus, pretul rinoplastiei nu este deloc unul exagerat, iar raportul calitate pret este excelent. Apeleaza cu incredere si obtine profilul pe care l-ai visat din totdeauna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *