Recenzii personale

Vrei sa apelezi la lipoaspiratie? Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont

Imaginea ta in societate este importanta, si daca excesul de grasime nu-ti mai permite sa te afisezi cu incredere, poti apela la lipoaspiratie.

Se apeleaza la lipoaspiratie atunci cand aceasta este singura posibilitate de a scapa de excesul de grasime.

Lipoaspiratia te scapa de depozitele de grasime nedorite, apeleaza las serviciile oferiite de cabinetul Dr. Sorin Parasca.

Lipoaspiratia poate fi realizata:

  • la fata;
  • la gat;
  • la brate;
  • la abdomen;
  • la coapse;
  • la la gambe

Pentru alte detalii despre operatia de lipoaspiratie puteti accesa urmatorul link: http://drsorinparasca.ro/lipoaspiratia/ ,insa pe scurt, aceasta consta in scoaterea grasimii cu ajutorul unor canule, sau tuburi ce sunt conectate la un aspirator.
Nu se poate scoate mai mult de doua kg pe sesiune, altfel corpul va suferi un traumatism, datorita schimbarii metabolismului.

Nu va ganditi la lipoaspiratie ca la o metoda excelenta de slabire. Pentru asta exista sportul. Miscare in aer liber. Sauna, innot, exercitii fizice de la sala. Lipoaspiratia este o forma de remodelare corporala.

In cazul lipoaspiratiei o dieta este inutila. Dar, atentia la mancare si miscarea trebuie sa fie o preocupare constanta in viata ta.

Durerea de dupa operatie poate fi resimtita ca o febra musculara.  Recuperarea dupa o astfel de interventie chirurgicala este strict legata de zona in care s-a operat, de cantitatea de grasime absorbita, de varsta, si de starea de sanatate a pacientului. Se pot forma anumite depresiuni care dispar prin masaj. Pot aparea hematoame, seroame, infectii, si in cel mai rau caz cheaguri de sange.
Dupa vindecare este de preferat sa se treaca la o dieta optima, si sa se faca sport.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *