Copii

Afișez 1 - 60 din 3275 de rezultate

 • First Earth Encyclopedia Cărți

  First Earth Encyclopedia

  The only encyclopedia for kids ages 5 and up that covers the subjects of human geography, physical geography, and geology together in one inspiring book. Covering essential curriculum areas such as human geography, physical geography, geology, and ecology, First Earth Encyclopedia is a comprehensive introduction to the world around us and answers questions including: how does our planet work; what shapes it; and how do people use Earth's resources? Kids can explore fascinating topics including where and how people live, weather, world environments, how to use maps, and the way our planet is changing. Perfect for school, home, and just for fun, First Earth Encyclopedia is the ideal first encyclopedia about Planet Earth.

 • Volumul 20. Masha si Ursul. Toata lumea la culcare! Copii

  Volumul 20. Masha si Ursul. Toata lumea la culcare!

  Ursul se pregătește de hibernare până la primăvară. Dar Masha îi dă planul peste cap atunci când se hotărăște să facă și ea la fel. Un lucru atât de simplu pentru un urs se transformă curând într-o noapte lungă de nesomn, cu dans, muzică și oi săltăreţe.  

 • Volumul 51. Jules Verne. Casa cu aburi II Copii

  Volumul 51. Jules Verne. Casa cu aburi II

  Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

 • Vampirina. Petrecerea lui Vee. Învăț să citesc (nivelul 2) Cărți

  Vampirina. Petrecerea lui Vee. Învăț să citesc (nivelul 2)

  Învăț să citesc este o colecție special creată pentru a-i ajuta pe cei mai mici cititori să pornească în aventura lecturii. Formatul accesibil, textele bogat ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al copiilor de vârstă preșcolară și școlară contribuie la captarea atenției și îi motivează totodată să pășească încrezători în lumea magică a cărților.

 • Îmi place să pictez. 33 de tehnici plastice Copii

  Îmi place să pictez. 33 de tehnici plastice

  Fiecare om, fie el copil sau adult, știe să deseneze, desi nu toți își dau seama de asta de la început. Dacă nu ai desenat niciodată, această carte te va ajuta să-ți dezvolți potențialul artistic. Daca știi deja să desenezi, ea iți va deschide noi perspective. Studiind cele 33 de tehnici diferite de desen și pictură descrise în interior, micii artiști începători vor putea experimenta și își vor perfecționa astfel aptitudinile creatoare, realizând în același timp primele lor opere unice și irepetabile. O carte ideală pentru elevii din clasele II-IV și nu numai, care le va stimula capacitatea de a percepe frumosul și le va educa gustul pentru armonia cromatică.

 • Enciclopedia vieții. Minute, luni, milenii- cât durează o viață pe pământ Cărți

  Enciclopedia vieții. Minute, luni, milenii- cât durează o viață pe pământ

  O privire de ansamblu asupra tuturor formelorde viață de pe Pământ, organizată în funcțiede durata de viață a fiecărei specii. Cronologii a peste 230 de specii, de la alge caretrăiesc mai puțin de o zi la bacterii care au supraviețuitpentru mii ndash; sau chiar milioane ndash; de ani. Casete colorate în care sunt înscrise duratele de viațăfurnizează clar informația esențială pentru fiecare specie. Prezentarea speciilor scoate în evidență grupuri de animale și de plante de un interes deosebit pentru tinerii cititori. Cu multe hărți și diagrame dinamice, această prezentareanalizează subiecte fundamentale pentru educație,cum ar fi evoluția, habitatele, lanțurile trofice și extincția. O secțiune examinează în detaliu speranța de viațăa oamenilor ndash; cum a crescut în timp și pentruce diferă atât de mult de la o țară la alta. Un mijloc educativ convingător, care face trimiterila știință, biologie, istorie și geografie.

 • Clubul micilor genii. Carte de exerciții. Nivelul 2 Cărți

  Clubul micilor genii. Carte de exerciții. Nivelul 2

  Dacă iţi place să rezolvi exerciţii, iată cartea potrivită pentru tine! Exerciţiile sunt la fel de bune pentru minte cum sunt pentru trup! Problemele din această carte au fost create de Mensa pentru a-ţi testa logica, dar şi pentru a te distra! Exerciţii create de Carolyn Skitt, Harold Gale şi Robert Allen.

 • Murdărici își face prieteni noi Cărți

  Murdărici își face prieteni noi

  Ca să nu-și mai lase cățelușul singur acasă în lipsa lui, Ben îl duce și pe Murdărici la… școala pentru căței! Dar năzdrăvanul cățeluș nu se poate ține departe de pozne nici când are ocazia să-și facă prieteni noi. Aventurile năzdrăvanului Murdărici îi vor încânta pe toți copiii, dar sunt ideale pentru preșcolari, care pot citi povestea împreună cu părinții, pe măsură ce descoperă ilustrațiile pline de viață.

 • Scumpa tara romaneasca Autori romani

  Scumpa tara romaneasca

  În această colecţie sunt incluse 100 de titluri reprezentative din folclorul românesc şi din opera marilor scriitori români. Textele sunt recomandate spre lectură elevilor, conform programei şcolare.

 • Disney. Regatul de gheață II. Carte cu tăbliță magnetică Copii

  Disney. Regatul de gheață II. Carte cu tăbliță magnetică

  Alătură-te lui Olaf și prietenilor lui în aventura plină de peripeții și învață pas cu pas să desenezi personajele cu pixul magnetic pe tăbliță. Citește povestea și exersează-ți talentul la desen. Poți șterge apoi desenele de pe tăblița magnetică, astfel încât să o folosești ori de câte ori ai poftă de joacă.

 • My Little Pony. O noua aventura. Povestea filmului Copii

  My Little Pony. O noua aventura. Povestea filmului

  Poneii din ținutul Equestria și-au pierdut puterile magice. Dar Sunny, un ponei terestru îndrăzneț, este convinsă că există o speranță pentru această lume divizată. Cu ajutorul noilor ei prieteni, Sunny se luptă să arate că micuții ponei pot restabili armonia dacă sunt uniți!

 • Volumul 23. Mitologia. Oracolul din Delphi Copii

  Volumul 23. Mitologia. Oracolul din Delphi

  La fel ca noi, și grecii din Antichitate aveau această curiozitate de a ști dinainte ce le rezervă viitorul și simțeau nevoia să primească indicii, pentru a evita să facă alegeri greșite. „Oare e bine să declar război țării învecinate?“ Pentru a primi răspuns la o astfel de întrebare trebuiau să meargă să consulte oracolele, care erau temple unde le puteau transmite zeilor frământările lor. Cel mai important a fost Oracolul din Delphi, templul lui Apollo, zeul profeției.

 • Tom & Jerry. La muzeu. Marea paradă Copii

  Tom & Jerry. La muzeu. Marea paradă

  De cand este paznic la muzeu, Tom a reusit sa alunge toti soarecii si este atat de mandru incat tine evidenta zilelor fara rozatoare pe un panou cu placute stralucitoare de alama! Dar, intamplator, numarul zilelor fara soareci este acelasi cu numarul zilelor de vacanta ale lui Jerry. Dar acum Jerry s-a intors acasa, iar Tom are probleme serioase… Citeste povestea pentru a afla cine este adevaratul stapan ”La muzeu”.   O banda de hoti profita de faptul ca toata lumea participa la ”Marea Parada” pentru a sparge o banca. Hotii ascund banii in palnia unei tube, sperand sa scape amestecandu-se printre participantii la parada. Dar Tom inlocuieste tuba hotilor cu cea la care canta Jerry… iar talharii vor sa se razbune. Citeste povestea pentru a afla daca au reusit! Insoteste-i pe cei doi prieteni in aventurile lor amuzante!

 • Patrula Catelusilor. Noile aventuri ale Catelusilor Copii

  Patrula Catelusilor. Noile aventuri ale Catelusilor

  Trei povești HAM-tastice cu eroii tăi preferaţi din Patrula Căţelușilor te-așteaptă în această carte. Fiecare aventură este însoţită la final de o pagină cu întrebări distractive despre întâmplările din poveste.

 • Volumul 36. Jules Verne. Mathias Sandorf. II Autori straini

  Volumul 36. Jules Verne. Mathias Sandorf. II

  Redescoperă geniul vizionar al lui Jules Verne și capodoperele sale literare într-o ediție exclusivă de colecție, care include cea mai bună selecție din ciclul Călătorii extraordinare, cu ilustrații inspirate din ediția originală Hetzel, din secolul al XIX-lea.

 • Disney. Descendenții 2. Jurnal secret pentru fani Copii

  Disney. Descendenții 2. Jurnal secret pentru fani

  N-ai nevoie decât de un pix și propria imaginație!

 • Primul meu abecedar cu sunete Cărți

  Primul meu abecedar cu sunete

  Ascultă cum se pronunță fiecare literă din alfabet și invață cuvinte noi!

 • Dr. Maggie calatoreste prin sistemul solar Copii

  Dr. Maggie calatoreste prin sistemul solar

  Însoțește-o PE RENUMITA CERCETĂTOARE SPAȚIALĂ într-o călătorie FANTASTICĂ prin SISTEMUL SOLAR ! Vizitează planete, luni, asteroizi sau sateliți și CĂLĂTOREȘTE prin locuri pe unde nu a mai trecut niciun OM înaintea ta! Află pe parcurs despre cum vom putea locui pe Marte, despre vânătoarea unui superPământ misterios, participă la o bătaie cu bulgări de zăpadă pe Mercur, cațără-te pe cel mai mare vulcan din sistemul solar și multe, multe altele. Pune-ți costumul de astronaut și pregătește-te pentru EXCURSIA COSMICĂ a vieții tale!

 • Povestea lui Muck cel Mic. Poveștile copilăriei Copii

  Povestea lui Muck cel Mic. Poveștile copilăriei

  Departe-departe, peste nouă mări și nouă țări, se află o împărăție fermecată, în care trăiesc zâne bune și cotoroanțe bătrâne, prinți viteji și prințese preafrumoase. Răsfoiește paginile volumelor din această nouă serie de povești clasice frumos ilustrate și pătrunde pe tărâmul fermecat al fanteziei. În acest volum te vei întâlni cu povestea lui Muck cel Mic și califul-barză. 

 • Masha și Ursul. Vacanță pe gheață. Povești și jocuri Cărți

  Masha și Ursul. Vacanță pe gheață. Povești și jocuri

  Intră in universul poveștilor cu năzdrăvana Masha și bunul ei prieten Ursul! Rezolvă activităţile și citește aventurile celor doi eroi care se confruntă cu noi provocări in fiecare zi.

 • Invatam limba engleza. Prima mea carte cu autocolante Copii

  Invatam limba engleza. Prima mea carte cu autocolante

  Învață peste 100 de enunțuri în limba engleză limba engleză utile în conversațiile de zi cu zi cu ajutorul autocolantelor și al ilustrațiilor captivante din această carte.

 • Basme Copii

  Basme

  Cărțile de neuitat ale copilăriei, capodoperele literaturii din toate timpurile reprezintă repere obligatorii în formarea gustului pentru lectură și în educația cititorilor mai mici și mai mari. Cu ajutorul colecției Lecturi școlare, elevii vor avea la îndemână creațiile cele mai cunoscute și mai îndrăgite ale scriitorilor clasici și moderni din literatura română și universală, reprezentând bibliografia obligatorie pentru pregătirea de nota 10 la limba și literatura română.   MIHAI EMINESCU • ION LUCA CARAGIALE IOAN SLAVICI • ION CREANGĂ • LIVIU REBREANU GEORGE CĂLINESCU • DUILIU ZAMFIRESCU VASILE ALECSANDRI • CEZAR PETRESCU ION AGÂRBICEANU • ANTON PANN • B.ȘT. DELAVRANCEA I. AL. BRĂTESCU-VOINEȘTI • GEORGE BACOVIA MATEIU CARAGIALE • GEORGE COȘBUC • A.I. ODOBESCU GEORGE TOPÎRCEANU • MIRCEA SÂNTIMBREANU RUDYARD KIPLING • JACK LONDON • EDMONDO DE AMICIS DANIEL DEFOE • H.C. ANDERSEN • HECTOR MALOT ALPHONSE DAUDET • CHARLES DICKENS • LEWIS CARROLL CARLO COLLODI • CHARLES PERRAULT • FRAȚII GRIMM JULES RENARD • MARK TWAIN

 • Bebe invata. Ascult si descopar. Ferma. Carte cu sunete Copii

  Bebe invata. Ascult si descopar. Ferma. Carte cu sunete

  Totul în jurul nostru are un nume. Experiența descoperirii este foarte importantă pentru copii în perioada în care încep să-și dezvolte vocabularul. În această carte interactivă vei găsi imagini ale unor obiecte din viața cotidiană și vei auzi cum se numește fiecare. De asemenea, vei afla ce sunete scot diverse animale.

 • Degețica/ Thumbelina (carte + CD) Copii

  Degețica/ Thumbelina (carte + CD)

  Seria "Citim în engleză" oferă cărți de povești însoțite de CD-uri audio, destinate copiilor care fac primii pași în învățarea limbii engleze. Atât cărțile, cât și CD-urile conțin textele poveștilor în limba engleză și română și vocabulare în cele două limbi.  Versiunea în limba engleză este citită de un vorbitor nativ. De asemenea, cărțile conțin ilustrații care le vor facilita copiilor înțelegerea și reținerea cuvintelor în engleză.

 • Pachet 5 volume Istoria lumii Cărți în dar

  Pachet 5 volume Istoria lumii

  Pachetul conține:   ISTORIA LUMII. EGIPTUL FARAONILOR ISTORIA LUMII. GRECIA CLASICĂ ISTORIA LUMII. MESOPOTAMIA, LEAGĂNUL CIVILIZAȚIEI ISTORIA LUMII. ORIGINILE LUMII GRECEȘTI ISTORIA LUMII. PREISTORIA

 • Aventuri la Ham Hotel. Fido, fortosul (Nivelul 5) Copii

  Aventuri la Ham Hotel. Fido, fortosul (Nivelul 5)

  Ultima oară când a fost la Ham Hotel, Fido, un rottweiler robust, dar prietenos, a intrat în bucluc. De data asta, frații Alfie și Alfreeda Wolfe își pun mintea – și mușchii – la contribuție pentru a ține situația sub control. Dar lucrurile se complică, iar Fido se va dovedi un ajutor de nădejde când toată lumea se așteaptă mai puțin.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură. Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Prima mea carte de activitati Montessori. La gradinita. De la 3 la 4 ani Copii

  Prima mea carte de activitati Montessori. La gradinita. De la 3 la 4 ani

  Sortează, aranjează, numără, citește și scrie Însoțește-l pe micuțul tău în procesul de aprofundare a cunoștințelor dobândite la grădiniță, permițându-i totodată să experimenteze singur, în armonie cu principiile de bază ale pedagogiei Montessori. Prin activități variate, copilul se va familiariza cu literele și cifrele până la 5, formele și culorile și va descoperi noțiuni noi. Această carte este structurată în jurul a trei mari teme: • citește și scrie: copilul descoperă literele și sunetele, trasează și unește; • sortează, aranjează, numără: copilul învață să formeze perechi, să grupeze mulțimi de elemente și să numere; • joacă-te și descoperă: copilul așază imagini în ordine, învață anotimpurile. La sfârșitul cărții se găsesc elemente de decupat (forme geometrice, benzi numerice), care îl vor ajuta pe cel mic pe parcursul învățării.

 • Prima mea carte despre oceane Cărți

  Prima mea carte despre oceane

  Scufundă-te în oceanul planetar cu ajutorul acestei încântătoare introduceri în lumea acvatică a planetei și fă cunoștință cu fascinanții ei locuitori. Fotografii strălucite ilustrează fiecare pagină plină de date, prezentând micilor cititori peste 30 de animale marine – de la corali minusculi la cel mai mare animal al planetei: balena albastră. În carte vei găsi: • Peste 200 de fotografii incredibile • Explicații adecvate vârstei privind conceptele importante legate de ocean • În fiecare capitol, întrebări care încurajează învățarea interactivă • Un text simplu, destinat cititorilor începători sau cititului cu voce tare, plus informații amuzante la fiecare pagină • Sfaturi pentru părinți, vizând extinderea experienței dincolo de paginile acestei cărți

 • Star, o pisicuta singura in noapte Copii

  Star, o pisicuta singura in noapte

  Jasmine este foarte încântată să aibă grijă de pisicuțavecinilor în timpul vacanței de Crăciun. Micuța Star efericită că are cu cine să se joace și, în scurtă vreme, celedouă devin nedespărțite. Dar pisicuța ascunde un secret.Deși e frig afară și întuneric, Star hotărăște să plece delângă Jasmine. Dar unde? Și, mai ales, de ce?

 • Învăț să desenez și să colorez. Animale Copii

  Învăț să desenez și să colorez. Animale

  Învăț să desenez și să colorez este o colecție care te va ajuta să le dezvălui tuturor talentul de artist.

 • Ce știu despre… Jocurile copilăriei. Activități 4-6 ani Copii

  Ce știu despre… Jocurile copilăriei. Activități 4-6 ani

  Seria Ce știu despre… cuprinde caiete de lucru structurate pe niveluri de vârstă și pe teme din universul apropiat al copiilor. Cu ajutorul lor, cei mici își vor dezvolta abilitățile de comunicare, matematice, de orientare în spațiu, artistice, deprinderile de lucru independent și autonomia în învățare, gândirea creativă, atenția, spiritul de observație și imaginația.

 • Disney, 101 dalmatieni Copii

  Disney, 101 dalmatieni

  Intră în lumea poveștilor de aur ale copilăriei, cu personajele Disney. O colecție extraordinară de cărți care ilustrează aventurile unor eroi celebri. Fiecare volum este scris într-un stil literar, cu mare grijă la exprimare. Prin povestea eroului principal, copiii vor învăța multe lucruri despre lume și vor încerca emoții pozitive.

 • Academia copiilor isteți. Învățăm literele mari Cărți

  Academia copiilor isteți. Învățăm literele mari

  Creată de specialiștii in educație pentru a-i ajuta pe copiisă dobacirc;ndească principalele abilități de invățare, această colecțieeste un instrument de lucru pe cacirc;t de util, pe atacirc;t de atractivpentru cei mici, menit să le deschidă drumul către performanță.

 • Volumul 24. MICII EROI. Antoni Gaudí Copii

  Volumul 24. MICII EROI. Antoni Gaudí

  Superputerile lui au fost talentul la desen, o mare iubire pentru natură și o imaginație debordantă. Datorită lor a proiectat edificii unice, precum catedrala Sagrada Familia din Barcelona, dar și parcuri.

 • Povesti de la ferma. O oita nazdravana. Citesc cu ajutor (Nivelul 1) Copii

  Povesti de la ferma. O oita nazdravana. Citesc cu ajutor (Nivelul 1)

  Când Ollie hoinărește în afara ţarcului ei, se iscă o mulţime de probleme. Descoperă o nouă aventură la ferma Livada de meri și rezolvă activităţile de la finalul poveștii!   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură. Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Aventurile lui Pinocchio Copii

  Aventurile lui Pinocchio

  Cărţile de neuitat ale copilăriei, capodoperele literaturii din toate timpurile reprezintă repere obligatorii în formarea gustului pentru lectură și în educația cititorilor mai mici și mai mari. Cu ajutorul colecției Lecturi școlare, elevii vor avea la îndemână creațiile cele mai cunoscute și mai îndrăgite ale scriitorilor clasici și moderni din literatura română și universală, reprezentând bibliografia obligatorie pentru pregătirea de nota 10 la limba și literatura română.   MIHAI EMINESCU • ION LUCA CARAGIALE IOAN SLAVICI • ION CREANGĂ • LIVIU REBREANU GEORGE CĂLINESCU • DUILIU ZAMFIRESCU VASILE ALECSANDRI • CEZAR PETRESCU ION AGÂRBICEANU • ANTON PANN • B.ȘT. DELAVRANCEA I. AL. BRĂTESCU-VOINEȘTI • GEORGE BACOVIA MATEIU CARAGIALE • GEORGE COȘBUC • A.I. ODOBESCU GEORGE TOPÎRCEANU • MIRCEA SÂNTIMBREANU RUDYARD KIPLING • JACK LONDON • EDMONDO DE AMICIS DANIEL DEFOE • H.C. ANDERSEN • HECTOR MALOT ALPHONSE DAUDET • CHARLES DICKENS • LEWIS CARROLL CARLO COLLODI • CHARLES PERRAULT • FRAȚII GRIMM JULES RENARD • MARK TWAIN  

 • Disney. Compania Monștrilor (Carte+CD) Copii

  Disney. Compania Monștrilor (Carte+CD)

  Editura Litera lansează o colecție senzațională: pentru prima oară în România, cărțile bazate pe cele mai frumoase și apreciate filme Disney sunt însoțite de CD-uri audio. Copiii pot acum să urmărească ilustrațiile superbe în timp ce ascultă poveștile clasice, cum ar fi Albă-ca-Zăpada, Cenușăreasa sau Cartea Junglei, dar și poveștile moderne, create de studiourile de animație Pixar, relatate de vocea inconfundabilă a marii actrițe Stela Popescu.

 • Disney. Regatul de gheață. Magia zăpezii. Carte de jocuri și activități Copii

  Disney. Regatul de gheață. Magia zăpezii. Carte de jocuri și activități

  Joacă-te cu personajele tale preferate în paginile acestei cărți pline de activități distractive, pagini de colorat și jocuri captivante.

 • Eneida Copii

  Eneida

  Cărţile de neuitat ale copilăriei, capodoperele literaturii din toate timpurile reprezintă repere obligatorii în formarea gustului pentru lectură și în educația cititorilor mai mici și mai mari. Cu ajutorul colecției Lecturi școlare, elevii vor avea la îndemână creațiile cele mai cunoscute și mai îndrăgite ale scriitorilor clasici și moderni din literatura română și universală, reprezentând bibliografia obligatorie pentru pregătirea de nota 10 la limba și literatura română. MIHAI EMINESCU • ION LUCA CARAGIALE IOAN SLAVICI • ION CREANGĂ • LIVIU REBREANU GEORGE CĂLINESCU • DUILIU ZAMFIRESCU VASILE ALECSANDRI • CEZAR PETRESCU ION AGÂRBICEANU • ANTON PANN • B.ȘT. DELAVRANCEA I. AL. BRĂTESCU-VOINEȘTI • GEORGE BACOVIA MATEIU CARAGIALE • GEORGE COȘBUC • A.I. ODOBESCU GEORGE TOPÎRCEANU • MIRCEA SÂNTIMBREANU RUDYARD KIPLING • JACK LONDON • EDMONDO DE AMICIS DANIEL DEFOE • H.C. ANDERSEN • HECTOR MALOT ALPHONSE DAUDET • CHARLES DICKENS • LEWIS CARROLL CARLO COLLODI • CHARLES PERRAULT • FRAȚII GRIMM JULES RENARD • MARK TWAIN

 • Disney. Soy Luna. Jurnalul meu secret Copii

  Disney. Soy Luna. Jurnalul meu secret

  Pasiune, mișcare, veselie… Aceasta este Luna! Daca ai făcut deja cunoștință cu simpatica adolescentă, acum ai șansa să o cunoști mai bine, să-i afli secretele și visele nerostite. Citește-i jurnalul, pune alături propriile gânduri și poate vei descoperi și… pasiunile tale. Nu uita că fiecare zi poate fi o aventură interesantă!

 • Cati ca voi! Autori romani

  Cati ca voi!

  În această colecţie sunt incluse 100 de titluri reprezentative din folclorul românesc şi din opera marilor scriitori români. Textele sunt recomandate spre lectură elevilor, conform programei şcolare.

 • In gradina. Prima mea carte cu autocolante Copii

  In gradina. Prima mea carte cu autocolante

  Intră în grădină și o să descoperi flori minunate și animale uimitoare. Cele peste 250 de autocolante te vor ajuta să aduci la viață peisaje pline de culoare.

 • Povesti pentru fete si baieti care vor sa salveze lumea Copii

  Povesti pentru fete si baieti care vor sa salveze lumea

  Ai putea crede că Emma Watson și Leonardo DiCaprio, Wangari Maathai, laureata Premiului Nobel, și activista suedeză Greta Thunberg nu au prea multe în comun. Dar există ceva care îi unește: misiunea de a lupta pentru protejarea mediului înconjurător. Prin acțiunile lor, acești oameni extraordinari se află în avangarda măsurilor pentru salvarea planetei, având inițiative concrete care produc schimbări importante în toată lumea. Șaptesprezece eroi – șaptesprezece portrete – șaptesprezece povești fascinante, superb ilustrate, având un mesaj de o importanță capitală: nu suntem niciodată prea mici pentru a ne salva planeta. Cuprinde poveștile unor personalități precum: Vandana Shiva · Leonardo DiCaprio · Dian Fossey Al Gore · Emma Watson · Tiziano Guardini Wangari Maathai · Rigoberta Menchú Tum Pierre Rabhi · Jadav Payeng · Greta Thunberg Sebastião Salgado · Björk · Jun Ma · Yvon Chouinard Bob Brown amp; Nicole Anderson

 • Volumul 64. MICII EROI. Eleanor Roosevelt Copii

  Volumul 64. MICII EROI. Eleanor Roosevelt

  Superputerile ei au fost o mare capacitate de a observa societatea și de a găsi soluţii la problemele ei, o empatie extraordinară și o mare dorinţă de a-i ajuta pe cei nevoiași. Datorită acestor calităţi a devenit una dintre cele mai influente femei din ţara ei, Statele Unite ale Americii, aplaudată de toată lumea la conferinţele și discursurile ţinute în favoarea păcii și a justiţiei sociale. Eleanor și-a dedicat întreaga viaţă pentru a ajuta persoanele aflate în suferinţă. Iată povestea ei!

 • Povestea porcului Autori romani

  Povestea porcului

  În această colecţie sunt incluse 100 de titluri reprezentative din folclorul românesc şi din opera marilor scriitori români. Textele sunt recomandate spre lectură elevilor, conform programei şcolare.

 • One-Punch Man Vol. 17 Carte straina

  One-Punch Man Vol. 17

  Life gets pretty boring when you can beat the snot out of any villain with just one punch. Nothing about Saitama passes the eyeball test when it comes to superheroes, from his lifeless expression to his bald head to his unimpressive physique. However, this average-looking guy has a not-so-average problem—he just can’t seem to find an opponent strong enough to take on! Despite his best efforts, Garo is no match for the overwhelming skill of Bang and his brother. In fact, the hero hunter is near death when the Monster Association attempts to steal him away, unleashing Centichoro in the process. Bang and company take the threat-level Dragon monster head-on before Genos boldly enters the fray!

 • Volumul 16. MICII EROI. Jules Verne Cărți

  Volumul 16. MICII EROI. Jules Verne

  Numeroși autori și inventatori au fost inspirați de ideile lui Jules Verne. Imaginația lui a mers atacirc;t de departe, incacirc;t știința nu a găsit incă mijloacele de a realiza toate mașinăriile la care s-a gacirc;ndit: mașina care te face invizibil și mașinandash;avionndash;submarin nu există, deocamdată, decacirc;t in cărțile lui. La publicarea primului roman, semnează un contract cu editorul Pierre-Jules Hetzel, căruia ii promite două cărți pe an timp de douăzeci de ani. Va scrie și mai mult, și totul doar cu pana! Poveștile lui se desfășoară pe toate continentele, chiar și in spațiuhellip; Jules Vernes este autorul operelor Cinci săptămacirc;ni in balon, O călătorie spre centrul Pămacirc;ntului, Ocolul Pămacirc;ntului in 80 de zile și Douăzeci de mii de leghe sub mări.

 • Pisicuța fermecată. Mica vedetă Cărți

  Pisicuța fermecată. Mica vedetă

  Jemma își dorește din tot sufletul să treacă de preselecție și să câștige un loc la școala de teatru din oraș, dar nu are deloc timp să se pregătească. În fiecare zi trebuie să-i vină mamei în ajutor și să aibă grijă de fratele și sora ei mai mici. Pe neașteptate însă, în calea ei apare o pisicuță cu blăniță pufoasă, cu pete maronii și ochi verzi ca smaraldul și totul pare posibil…

 • Căsuța plină de prieteni Cărți

  Căsuța plină de prieteni

  După ce casele le-au fost distruse de o furtună năprasnică, bursucul acceptă să-și găzduiască vecinii rămași sub cerul liber, primind, in schimb, cel mai de preț dar: prietenia. O poveste despre bunătate și compasiune față de cei aflați in nevoie.

 • Creionul magic. Activitati integrate pentru grupa mijlocie Copii

  Creionul magic. Activitati integrate pentru grupa mijlocie

  Cărțile de activități din seria „Creionul magic“ au fost concepute ca material de lucru pentru grădiniță și sunt grupate pe trei niveluri, adaptate celor trei vârste preșcolare. În fiecare vei găsi aproape 100 de activități și jocuri care ajută la fixarea competențelor referitoare la limbă și comunicare, matematică și cunoașterea mediului, dar și exerciții grafice pentru antrenarea mâinii la scris și desenat.

 • Catelusa care a fugit de acasa (Nivelul 6) Autori straini

  Catelusa care a fugit de acasa (Nivelul 6)

  Când Sam pleacă în vizită la mama lui, Isabella e nerăbdătoare să aibă grijă de Honey, cățelușa superbă primită în dar de fratele ei vitreg. Dar cățelușa e tristă în lipsa lui Sam și, la un moment dat, dispare. Oare va putea Isabella s-o găsească și s-o aducă teafără înapoi acasă?   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură. Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • SUPERCULORI. Colorăm după model (4+) Cărți

  SUPERCULORI. Colorăm după model (4+)

  Această carte de colorat va oferi micuțului tău ore intregi de distracție in timp ce invață să coloreze fără să iasă din contur. Fie că folosește creioanele colorate sau pensula și acuarelele, la final va obține adevărate opere de artă, numai bune de oferit in dar familiei și prietenilor.

 • Prințesa și bobul de mazăre. Poveste cu pictograme. Citesc cu ajutor (Nivelul 1) Copii

  Prințesa și bobul de mazăre. Poveste cu pictograme. Citesc cu ajutor (Nivelul 1)

  DESCOPERĂ PICTOGRAMELE ȘI ÎNCEPE SĂ CITEȘTI CU AJUTOR!   Ascultă povestea pe care părintele tău o citește cu voce tare și participă la lectură rostind cuvintele reprezentate prin imagini. În felul acesta vei urmări mai ușor firul poveștii, iar lectura va deveni una dintre activitățile tale preferate. Această serie cu pictograme: • încurajează și dezvoltă abilitățile de citire. • este perfectă pentru momentele împreună cu cel mic. • este ideală ca poveste de seară, dar și pentru orice moment al zilei.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură. Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Marea enciclopedie despre dinozauri Cărți

  Marea enciclopedie despre dinozauri

  Icirc;ți plac dinozaurii? Atunci cartea aceasta e pentru tine. Marea enciclopedie despre dinozaurieste cea mai cuprinzătoare, cea mai frumoasă și cea mai bine informată carte despre lumea dinozaurilor. Icirc;ți ia ochii prin ilustrații uimitoare. Te surprinde cu fapte fantastice. Icirc;ți prezintă cele mai recente descoperiri ale paleontologilor. Fă cunoștință cu cei mai mici, cei mai mari, cei mai rapizi și cei mai inceți dinozauri. Alege cacirc;știgătorul in cea mai mare bătălie a dinozaurilor din toate timpurile.

 • Marvel. Să pictăm cu supereroii. Carte de colorat cu pensulă și acuarele Cărți

  Marvel. Să pictăm cu supereroii. Carte de colorat cu pensulă și acuarele

  Dezvăluie-le tuturor talentul de artist și pictează cacirc;t mai frumos aceste personaje spectaculoase! Folosește pensula și un strop de fantezie pentru a da culoare intacirc;mplărilor din această carte.

 • Garda felină. Povestea filmului Cărți

  Garda felină. Povestea filmului

  Când descoperă că a moștenit Răgetul Străbunilor, viața lui Kion, fiul regelui Simba, se schimbă pe neașteptate. Aflând că a fost sortit să reînvie vechea Gardă felină, apărătoarea Ținutului Leilor și protectoarea marelui cerc al vieții, tânărul leu are misiunea de a alege cei mai buni membri ai noii gărzi. Cu ajutorul prietenilor săi cei mai buni – și al unui mare rege din trecut – Kion învață să devină un lider adevărat.

 • La steaua. Lecturi școlare Cărți

  La steaua. Lecturi școlare

  Colecția include opere reprezentativeale scriitorilorromâni, recomandatepentru lectură elevilor din clasele primareși gimnaziale, conform programei școlare. Inițial ea va cuprinde 25 de titluriși va apărea pe parcursul anului 2014într-un ritm de o carte pe săptămână.La elaborarea acestei colecții participăspecialiștide marcă în domeniu, inclusivgraficienii din ambele state românești,prin acest efort comun realizându-seo bibliotecă de o mare valoareliterară și artistică.

 • Disney Pixar. Mașini. Citim împreună Copii

  Disney Pixar. Mașini. Citim împreună

  Doar câteva minute de lectură pe zi petrecute împreună cu copilul tău sunt suficiente pentru a-i crea obișnuința de a citi. Dar lectura nu este numai un instrument ideal cu care să-i dezvolți imaginația și vocabularul, să-i stimulezi curiozitatea și să-i antrenezi puterea de concentrare, ci și un prilej de joacă grozav și un mijloc minunat de a întări prietenia dintre voi. Citește textul de pe pagina din stânga, conceput special pentru tine, mai mare și mai complex, și încurajează-l pe micuțul tău să-l citească pe cel din dreapta, mai mic, mai simplu și cu o literă mai potrivită pentru el. Conține 25 de autocolante.

 • Scoala animalelor magice. Formidabil! Copii

  Scoala animalelor magice. Formidabil!

  ACEASTĂ ȘCOALĂ ASCUNDE UN SECRET: Cine are noroc își va găsi aici cel mai bun prieten care există pe lume. Un animal magic. Un animal care poate să vorbească. Cu condiția să fie al tău… Miss Cornfield îl prinde pe Silas în plină acțiune de șantaj. Va zbura el oare acum din școală? Și totuși, Silas primește un animăluț vorbitor: pe Rick, din Florida, un crocodil băgăreț căruia îi cam miroase gura. Să fie asta o răsplată sau o pedeapsă? Și o fi bine să iei cu tine un crocodil într-o tabără școlară?   Al patrulea volum din seria unui bestseller mult-îndrăgit. Ilustrații din belșug, numeroase capitole scurte, o lectură captivantă!

 • Patrula Cățelușilor. Gata de acțiune! (conține 4 creioane cerate) Copii

  Patrula Cățelușilor. Gata de acțiune! (conține 4 creioane cerate)

  Însoţește-i pe căţeluși în noua lor aventură! Vei descoperi multe jocuri, pagini de colorat, labirinturi și povești, cu care să-ţi dezvolţi gândirea logică și spiritul de observaţie. Rezolvă activitățile și colorează imaginile cât mai frumos.

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa bunedecitit.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.