Povesti si poezii ilustrate

Afișez 1 - 60 din 110 rezultate

 • Volumul 49. Primele mele povesti. Wilhelm Tell Copii

  Volumul 49. Primele mele povesti. Wilhelm Tell

  Wilhelm, un om curajos și drept, îi ajută pe cei care dau de necaz și vrea ca toată lumea să trăiască în bună pace. Dar tiranul Gessler tulbură liniștea regatului, semănând spaima în sufletele bieților oameni… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 7. Primele mele povesti. Bucle Aurii si cei trei ursuleti Copii

  Volumul 7. Primele mele povesti. Bucle Aurii si cei trei ursuleti

  În vreme ce o pașnică familie de urși se află la plimbare prin pădure, cineva le intră în casă, se face comodă, le mănâncă din supă, și câte și mai câte…   Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 52. Primele mele povesti. Printul fericit Copii

  Volumul 52. Primele mele povesti. Printul fericit

  În mijlocul pieței din oraș, statuia învelită în foiță de aur a Prințului fericit strălucește sub razele soarelui. Dar cu adevărat de aur este inima generoasă a prințului, lucru pe care prietenul lui, rândunelul, îl știe foarte bine… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 57. Primele mele povesti. Pasarea Phoenix Copii

  Volumul 57. Primele mele povesti. Pasarea Phoenix

  Potrivit unei legende, cu mult timp în urmă, Soarele, care prin strălucirea lui ne dăruiește lumină și căldură, s-a gândit să creeze un prieten care să-i țină companie: așa s-a născut minunata pasăre Phoenix… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Povesti pentru copii de 2 ani Copii

  Povesti pentru copii de 2 ani

  Descoperă magia copilăriei cu seria de povești ilustrate de Tony Wolf dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Fie că sunt poveștile cunoscute ale marilor scriitori clasici, Hans Christian Andersen, frații Grimm, ori fabulele lui La Fontaine, Esop, sau basme culese din folclorul internațional, fie că sunt povestioare cu animăluțe sau rime scurte, care conțin o morală și îi învață pe cei mici să fie mai buni, mai iubitori și înțelegători, să-și învingă fricile și să trăiască fericiți, poveștile adunate în cele 4 volume ale seriei îi vor purta pe toți copiii pe tărâmul fanteziei.

 • Volumul 24. Primele mele povesti. Printesa si broscoiul Copii

  Volumul 24. Primele mele povesti. Printesa si broscoiul

  O prințesă frumoasă își pierde mingea de aur în apa unui izvor. Un broscoi, care se bălăcea în undele limpezi, promite să i-o aducă înapoi, dar îi cere în schimb să devină tovarășul ei de joacă. Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Betty prinde un hot. Poveste cu pictograme (Nivelul 1) Copii

  Betty prinde un hot. Poveste cu pictograme (Nivelul 1)

  DESCOPERĂ PICTOGRAMELE ȘI ÎNCEPE SĂ CITEȘTI CU AJUTOR! Ascultă povestea pe care părintele tău o citește cu voce tare și participă la lectură rostind cuvintele reprezentate prin imagini. În felul acesta vei urmări mai ușor firul poveștii, iar lectura va deveni una dintre activitățile tale preferate   Această serie cu pictograme: • încurajează și dezvoltă abilitățile de citire. • este perfectă pentru momentele împreună cu cel mic. • este ideală ca poveste de seară, dar și pentru orice moment al zilei.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură. Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Mia invata sa calareasca. Poveste cu pictograme (Nivelul 1) Copii

  Mia invata sa calareasca. Poveste cu pictograme (Nivelul 1)

  DESCOPERĂ PICTOGRAMELE ȘI ÎNCEPE SĂ CITEȘTI CU AJUTOR! Ascultă povestea pe care părintele tău o citește cu voce tare și participă la lectură rostind cuvintele reprezentate prin imagini. În felul acesta vei urmări mai ușor firul poveștii, iar lectura va deveni una dintre activitățile tale preferate. Această serie cu pictograme: • încurajează și dezvoltă abilitățile de citire. • este perfectă pentru momentele împreună cu cel mic. • este ideală ca poveste de seară, dar și pentru orice moment al zilei.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură.  Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Un pedagog de scoala noua Copii

  Un pedagog de scoala noua

  În această colecţie sunt incluse 100 de titluri reprezentative din folclorul românesc şi din opera marilor scriitori români. Textele sunt recomandate spre lectură elevilor, conform programei şcolare.

 • Povesti pentru copii de 3 ani Copii

  Povesti pentru copii de 3 ani

  Descoperă magia copilăriei cu seria de povești ilustrate de Tony Wolf dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Fie că sunt poveștile cunoscute ale marilor scriitori clasici, Hans Christian Andersen, frații Grimm, ori fabulele lui La Fontaine, Esop, sau basme culese din folclorul internațional, fie că sunt povestioare cu animăluțe sau rime scurte, care conțin o morală și îi învață pe cei mici să fie mai buni, mai iubitori și înțelegători, să-și învingă fricile și să trăiască fericiți, poveștile adunate în cele 4 volume ale seriei îi vor purta pe toți copiii pe tărâmul fanteziei.

 • Cartita nazdravana. Poveste cu pictograme (Nivelul 1) Copii

  Cartita nazdravana. Poveste cu pictograme (Nivelul 1)

  DESCOPERĂ PICTOGRAMELE ȘI ÎNCEPE SĂ CITEȘTI CU AJUTOR! Ascultă povestea pe care părintele tău o citește cu voce tare și participă la lectură rostind cuvintele reprezentate prin imagini. În felul acesta vei urmări mai ușor firul poveștii, iar lectura va deveni una dintre activitățile tale preferate Această serie cu pictograme: • încurajează și dezvoltă abilitățile de citire. • este perfectă pentru momentele împreună cu cel mic. • este ideală ca poveste de seară, dar și pentru orice moment al zilei.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură.   Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Disney Iepurasi. Bocanila la sarbatoarea recoltei Copii

  Disney Iepurasi. Bocanila la sarbatoarea recoltei

  E ziua recoltei de morcovi, iar Bocănilă abia așteaptă să treacă la treabă! Împreună cu surorile lui, va afla de la cel mai priceput cultivator din zonă cum se recoltează delicioasa legumă.

 • Volumul 42. Primele mele povesti. O soricica increzuta Copii

  Volumul 42. Primele mele povesti. O soricica increzuta

  O șoricică încrezută găsește o monedă de aur și se hotărăște să-și cumpere cu ea o fundiță roșie de pus la pălărie. Curând, toți localnicii din sat încep să vorbească despre cât e șoricica de elegantă cu fundița roșie la pălărie… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 45. Primele mele povesti. Peter Pan Copii

  Volumul 45. Primele mele povesti. Peter Pan

  Seara, înainte de culcare, micuța Wendy le spune mereu povești frumoase frățiorilor ei, dar nu știe că are și un ascultător secret. Peter Pan zboară în fiecare noapte până la fereastra dormitorului ei pentru a o asculta. Până într-o zi, când este descoperit… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 36. Primele mele povesti. Povestea bradului Copii

  Volumul 36. Primele mele povesti. Povestea bradului

  Înainte de a deveni unul dintre cei mai falnici copaci din pădure, micul brad visa să fie dus în oraș, așa cum se întâmplase cu frații lui mai mari. În cele din urmă, momentul plecării a venit și pentru el… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 28. Primele mele povesti. Iepurele si ariciul Copii

  Volumul 28. Primele mele povesti. Iepurele si ariciul

  Iepurele, un alergător iscusit, crede că nimeni nu-l poate întrece într-o cursă de viteză. Dar un arici isteț pune la cale un plan ca să-l învingă. Oare cum se va încheia cursa celor doi? Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Un pui de foca orfan. Poveste cu pictograme (Nivelul 1) Copii

  Un pui de foca orfan. Poveste cu pictograme (Nivelul 1)

  DESCOPERĂ PICTOGRAMELE ȘI ÎNCEPE SĂ CITEȘTI CU AJUTOR! Ascultă povestea pe care părintele tău o citește cu voce tare și participă la lectură rostind cuvintele reprezentate prin imagini. În felul acesta vei urmări mai ușor firul poveștii, iar lectura va deveni una dintre activitățile tale preferate Această serie cu pictograme: • încurajează și dezvoltă abilitățile de citire. • este perfectă pentru momentele împreună cu cel mic. • este ideală ca poveste de seară, dar și pentru orice moment al zilei.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură.   Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Volumul 15. Masha si Ursul. Reteta pentru dezastru Copii

  Volumul 15. Masha si Ursul. Reteta pentru dezastru

  Masha, neastâmpărată din fire, îl întrerupe pe urs de mai multe ori de la jocul de dame. Blănosul se supără și o lasă singură, iar fetiţa se gândește să‑și gătească niște terci delicios. Doar că, din greșeală, face cam mult, însă mereu e cineva care‑și va dori să‑l guste. Sau nu?  

 • Volumul 20. Primele mele povesti. Pestisorul de aur Copii

  Volumul 20. Primele mele povesti. Pestisorul de aur

  Într-o zi, un pescar bun la inimă, care trăia fericit într-o colibă de la țărmul mării, prinde în plasa lui un peștișor cu totul deosebit – nu numai că este auriu, dar și vorbește! Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 22. Primele mele povesti. Giovannino cel fara frica Copii

  Volumul 22. Primele mele povesti. Giovannino cel fara frica

  Giovannino, un tânăr curajos și lipsit de griji, are o dorință. Fiindcă nimic nu a reușit să-l sperie până acum, ar vrea să afle, măcar o dată în viață, cum e să-ți fie frică. Oare există vreun lucru pe lume care să-l înspăimânte? Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 30. Primele mele povesti. Hainele cele noi ale imparatului Copii

  Volumul 30. Primele mele povesti. Hainele cele noi ale imparatului

  Nu există în tot regatul om mai mândru ca împăratul! Cât e ziua de lungă ar sta în fața oglinzii să-și admire hainele elegante! Doar că, într-o zi, la palat sosesc doi țesători cu o pelerină foarte specială… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Delfinul salvator. Poveste cu pictograme (Nivelul 1) Copii

  Delfinul salvator. Poveste cu pictograme (Nivelul 1)

  DESCOPERĂ PICTOGRAMELE ȘI ÎNCEPE SĂ CITEȘTI CU AJUTOR! Ascultă povestea pe care părintele tău o citește cu voce tare și participă la lectură rostind cuvintele reprezentate prin imagini. În felul acesta vei urmări mai ușor firul poveștii, iar lectura va deveni una dintre activitățile tale preferate   Această serie cu pictograme: • încurajează și dezvoltă abilitățile de citire. • este perfectă pentru momentele împreună cu cel mic. • este ideală ca poveste de seară, dar și pentru orice moment al zilei.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură. Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Disney bebe. Primele mele povesti. Simba si cuvintele magice (2+) Copii

  Disney bebe. Primele mele povesti. Simba si cuvintele magice (2+)

  În seria Primele mele povești vei găsi istorioare simple, amuzante și drăgălașe, însoțite de ilustrații viu colorate. Eroii micilor întâmplări sunt prietenii copiilor din universul Disney, iar textele au dimensiunile potrivite pentru cei mai mici dintre cititori.

 • Volumul 16. Primele mele povesti. Ali Baba si cei patruzeci de hoti Copii

  Volumul 16. Primele mele povesti. Ali Baba si cei patruzeci de hoti

  Ali Baba e un tăietor de lemne foarte sărac. Într-o zi, pe când se află în pădure, reușește să intre într-o peșteră unde găsește o comoară fabuloasă… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 54. Primele mele povesti. Sindbad marinarul Copii

  Volumul 54. Primele mele povesti. Sindbad marinarul

  Sindbad este un tânăr marinar căruia nu îi lipsește curajul sau setea de cunoaștere. El pornește așadar cu corabia pe mare, pentru a descoperi locuri minunate și pentru a întâlni vietăți mai puțin obișnuite. Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Disney. Iepurasi. Un dar pentru mama. Carte cu despartiri in silabe (Nivelul 2) Copii

  Disney. Iepurasi. Un dar pentru mama. Carte cu despartiri in silabe (Nivelul 2)

  Ziua iepurașilor începe, ca de obicei, cu puţin răsfăţ și alintare, dar, în loc să se joace toată ziua, iepurașii se hotărăsc să facă ceva frumos pentru mama lor, pentru a-i arăta cât de mult o iubesc.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură. Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Volumul 31. Primele mele povesti. Degetica Copii

  Volumul 31. Primele mele povesti. Degetica

  Degețica este o fetiță atât de mică, încât poate dormi în coaja unei alune și poate naviga pe o frunză trasă de un fluture… Dar într-o zi nefericită, o broască fermecată o răpește pe micuță, gândindu-se că ar fi o soție bună pentru fiul ei. Fetița va întâlni însă mulți prieteni gata să o ajute… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Disney. Iepurasi. O zi cu tata. Carte cu despartiri in silabe (Nivelul 2) Copii

  Disney. Iepurasi. O zi cu tata. Carte cu despartiri in silabe (Nivelul 2)

  Când tatăl lui îl anunţă că o să-și petreacă ziua împreună, Bocănilă este cel mai fericit iepuraș. Poate că vor explora o peșteră ascunsă sau muntele! Dar planurile tatălui său nu sunt nici pe departe atât de distractive, iar Bocănilă se îndepărtează, hoinărind după aventură.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură. Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Volumul 4. Primele mele povesti. Hänsel si Gretel Copii

  Volumul 4. Primele mele povesti. Hänsel si Gretel

  Părinții lui Hänsel și Gretel sunt atât de săraci, încât nici măcar ce să pună pe masă de mâncare nu au. Într-o zi, cei doi frați găsesc în pădure o căsuță minunată, construită din biscuiți, ciocolată, caramele… Ce bunătate! Dar, atenție, copii! E casa unei vrăjitoare!   Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 50. Primele mele povesti. Bambi Copii

  Volumul 50. Primele mele povesti. Bambi

  Bambi, un pui de căprioară gingaș, trăiește fericit alături de mămica lui, care îi arată toate minunile pădurii și îl învață să se ferească de pericole. Dar, într-o zi, viața lui se va schimba pentru totdeauna… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Cutie Micii mei eroi. Oameni mari care au schimbat lumea Copii

  Cutie Micii mei eroi. Oameni mari care au schimbat lumea

  Povești ilustrate create special pentru a-i apropia pe cei mici de marile idei și valori ale lumii. Cutia conține volumele: Volumul 2. MICII EROI. Nelson Mandela Volumul 5. MICII EROI. Marco Polo Volumul 8. MICII EROI. Galileo Galilei Volumul 19. MICII EROI. Socrate Volumul 20. MICII EROI. Beethoven Volumul 26. MICII EROI. Pelé Volumul 29. MICII EROI. Agatha Christie Volumul 35. MICII EROI. Muhammad Ali Volumul 44. MICII EROI. Virginia Woolf Volumul 49. MICII EROI. Gregor Johan Mendel

 • Cutie Disney Hachette. Povesti de aur (8 carti) Copii

  Cutie Disney Hachette. Povesti de aur (8 carti)

  Cutia conține următoarele Povești din colecţia de aur: • 101 dalmațieni 2: Aventura lui Patch la Londra • Fancy Nancy și păpușa dispărută • Whisker Haven: Bal mascat • Frumoasa și Bestia: Prieteni buni • Sofia Întâi: Petrecerea în pijamale • Micii-Muppets: Super Fabuloasa vs. Căpitan Cub de Gheață • Fratele meu este dinozaur • Mica sirena și mica balenă

 • Volumul 6. Primele mele povesti. Cenusareasa Copii

  Volumul 6. Primele mele povesti. Cenusareasa

  Sărmana Cenușăreasa! Toată ziulica să trebăluiască în gospodărie și să le servească pe antipatica mamă vitregă și pe fiicele și mai urâcioase ale acesteia! Dar nu dispera și nu înceta să zâmbești! Cineva veghează mereu asupra ta…   Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 25. Primele mele povesti. Craiasa Zapezii Copii

  Volumul 25. Primele mele povesti. Craiasa Zapezii

  Micuța Gerda pornește într-o călătorie lungă pentru a-l găsi pe Kay, bunul ei prieten, care a dispărut în mod misterios. Un ren o ajută pe fetiță și o conduce până la castelul Crăiesei Zăpezii… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 5. Primele mele povesti. Ratusca cea urata Copii

  Volumul 5. Primele mele povesti. Ratusca cea urata

  Bobocelul de rață e cu totul diferit de frații săi și foarte urâțel, după cum îi spun cu toții. Bietul de el pornește în lume să caute un loc mai primitor, dar se pare că e aproape imposibil să-și facă vreun prieten. Până într-o zi, când…   Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 8. Primele mele povesti. Frumoasa adormita Copii

  Volumul 8. Primele mele povesti. Frumoasa adormita

  Regele și regina sunt tare bucuroși: după o lungă așteptare, li s-a născut o fetiță nespus de frumoasă! Toată lumea de la castel e pregătită de petrecere. Doar o singură persoană nu a primit invitație, și nu e vorba de cineva care să ierte o astfel de greșeală…   Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Bradul de Craciun Copii

  Bradul de Craciun

  În adâncul pădurii înzăpezite se înalță un brăduț cu un destin special: când va crește, va fi un minunat pom de Crăciun! Pentru asta călătorește pe mare și pe uscat și ajunge să strălucească în centrul unui mare oraș, în pragul sărbătorilor de iarnă. O poveste ilustrată perfectă pentru sărbătoarea Crăciunului, în stilul inconfundabil al Juliei Donaldson, autoarea lui Zog și una dintre cele mai iubite scriitoare de cărți pentru copii din lume.

 • Betty merge la targ. Poveste cu pictograme (Nivelul 1) Copii

  Betty merge la targ. Poveste cu pictograme (Nivelul 1)

  DESCOPERĂ PICTOGRAMELE ȘI ÎNCEPE SĂ CITEȘTI CU AJUTOR! Ascultă povestea pe care părintele tău o citește cu voce tare și participă la lectură rostind cuvintele reprezentate prin imagini. În felul acesta vei urmări mai ușor firul poveștii, iar lectura va deveni una dintre activitățile tale preferate   Această serie cu pictograme: • încurajează și dezvoltă abilitățile de citire. • este perfectă pentru momentele împreună cu cel mic. • este ideală ca poveste de seară, dar și pentru orice moment al zilei.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură. Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Liniste Copii

  Liniste

  În această colecţie sunt incluse 100 de titluri reprezentative din folclorul românesc şi din opera marilor scriitori români. Textele sunt recomandate spre lectură elevilor, conform programei şcolare.

 • Volumul 48. Primele mele povesti. Merlin si regele Arthur Copii

  Volumul 48. Primele mele povesti. Merlin si regele Arthur

  În lipsa părinților, micuțul Arthur este crescut de un învățător mai puțin obișnuit – marele vrăjitor Merlin. Arthur se consideră un copil ca oricare altul, până într-o zi, când, în timpul unui turneu, vede o sabie înfiptă într-o stâncă… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 4. Masha si Ursul. Calatorie placuta Copii

  Volumul 4. Masha si Ursul. Calatorie placuta

  Ursul visează la o vacanţă de neuitat. Își ia valiza, dar nu ţine cont de un detaliu important: Masha îl va însoţi, fie că-i place sau nu. Dar fetiţa are multe bagaje de luat și trei prieteni cărora trebuie să le spună la revedere, așa încât vacanţa se încheie înainte să înceapă…  

 • Volumul 1. Masha si Ursul. O vizita neasteptata Copii

  Volumul 1. Masha si Ursul. O vizita neasteptata

  Masha primește o vizită neașteptată de la verișoara ei, Dasha. Deși seamănă destul de mult, fetiţele sunt foarte diferite. Masha este nerăbdătoare să-i spună ursului că verișoara ei a sosit în vizită, dar ursul este foarte ocupat încercând să-și repare acoperișul casei. Și, mai ales, este ocupat să evite obiectele care zboară prin toată casa!    

 • Volumul 39. Primele mele povesti. Micuta laptareasa Copii

  Volumul 39. Primele mele povesti. Micuta laptareasa

  Micuței lăptărese îi place tare mult să viseze cu ochii deschiși! În drum spre târg, unde vrea să vândă laptele proaspăt muls, fetița își închipuie câte lucruri minunate poate face cu banii câștigați… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Cutie Disney Hachette. Povesti de aur (8 carti) Copii

  Cutie Disney Hachette. Povesti de aur (8 carti)

  Cutia conține urmatoarele Povești din colecţia de aur: • Disney. Frumoasa adormită și zânele bune • Disney. Noapte bună, Jack-Jack • Disney. Miles în spațiu. Cursa spațială • Disney. Mașini. Brigada de pompieri • Disney. Winnie de Plus și Gopher • Disney. Doctorița Plușica: mare ca o balena • Disney. Pluto pleacă pe mare • Disney. Garda felină: babuini!

 • Triumful talentului Copii

  Triumful talentului

  În această colecţie sunt incluse 100 de titluri reprezentative din folclorul românesc şi din opera marilor scriitori români. Textele sunt recomandate spre lectură elevilor, conform programei şcolare.

 • Volumul 55. Primele mele povesti. Uriasul egoist Copii

  Volumul 55. Primele mele povesti. Uriasul egoist

  Când se întorc acasă de la școală, copiii din sat se opresc în fiecare zi să se joace în grădina părăsită a unui uriaș. În acest loc minunat cresc flori fără pereche de frumoase, păsările cântă și pomii sunt încărcați cu fructe dulci. Dar, când uriașul își face apariția, totul se schimbă… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 2. Primele mele povesti. Alba-ca-Zapada si cei sapte pitici Copii

  Volumul 2. Primele mele povesti. Alba-ca-Zapada si cei sapte pitici

  Cu pielea albă ca zăpada, buzele roșii ca sângele și părul negru ca abanosul, Albă-ca-Zăpada atrage mânia mamei vitrege, geloasă pe frumusețea ei. Dar prințesa descoperă prietenia a șapte pitici minunați și, în curând, iubirea…   Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată

 • Volumul 17. Masha si Ursul. Luptatorii Ninja Copii

  Volumul 17. Masha si Ursul. Luptatorii Ninja

  Ursul vrea să petreacă o după-amiază liniștită, așa că angajează o dădacă pentru ca năzdrăvanii de Masha și panda să fie supravegheaţi. Ursul negru acceptă să se ocupe de neastâmpăraţi în schimbul unor mici plăceri. Va putea el să-și îndeplinească sarcina și să menţină ordinea?  

 • Volumul 37. Primele mele povesti. Fata morarului Copii

  Volumul 37. Primele mele povesti. Fata morarului

  Pentru a deveni regină, frumoasa fiică a morarului trebuie să transforme căpițe întregi de paie în aur, și nu știe cum. Există totuși cineva care o poate ajuta, în schimbul unui lucru mult mai prețios decât aurul… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Ce-mi place mai mult decat Craciunul Copii

  Ce-mi place mai mult decat Craciunul

  Ursulețului îi place FOARTE mult Crăciunul. La fel și Mămiciii Urs, chiar și Tatălui Urs. Pentru ei, sărbătoarea Crăciunului e magică. E minunată! Oare poate fi ceva pe lume care să le placă mai mult? Această povestioară plină de farmec îi introduce pe copii în atmosfera sărbătorilor de iarnă și le insuflă spiritul Crăciunului în familie.

 • Volumul 18. Masha si Ursul. Ce maimute dragute! Copii

  Volumul 18. Masha si Ursul. Ce maimute dragute!

  Masha a întors cu susu-n jos casa ursului și refuză să facă ordine. El se înfurie, iar fetiţa se hotărăște să plece. Timpul trece și micuţa nu mai dă niciun semn. Ursul începe să se îngrijoreze. Dar Masha se întoarce împreună cu trei maimuţe amuzante, cu care trăiește o aventură unică.  

 • Betty o ajuta pe bona. Poveste cu pictograme (Nivelul 1) Copii

  Betty o ajuta pe bona. Poveste cu pictograme (Nivelul 1)

  DESCOPERĂ PICTOGRAMELE ȘI ÎNCEPE SĂ CITEȘTI CU AJUTOR! Ascultă povestea pe care părintele tău o citește cu voce tare și participă la lectură rostind cuvintele reprezentate prin imagini. În felul acesta vei urmări mai ușor firul poveștii, iar lectura va deveni una dintre activitățile tale preferate.   Această serie cu pictograme: • încurajează și dezvoltă abilitățile de citire. • este perfectă pentru momentele împreună cu cel mic. • este ideală ca poveste de seară, dar și pentru orice moment al zilei.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură. Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Volumul 35. Primele mele povesti. Alba-ca-Zapada si Rosie-ca-Trandafirul Copii

  Volumul 35. Primele mele povesti. Alba-ca-Zapada si Rosie-ca-Trandafirul

  Albă-ca-Zăpada și Roșie-ca-Trandafirul sunt două surori frumoase și bune la suflet, care locuiesc, împreună cu mama lor, într-o căsuță la marginea pădurii. Într-o seară rece de iarnă, cineva bate la ușa lor. Oare cine o fi? Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată

 • Smezi si smoo Copii

  Smezi si smoo

  Departe, pe o planetă îndepărtată, doi tineri se îndrăgostesc unul de altul. Dar Janet este smedă, Bill este smoo. Și toată lumea știe ca smezii și smoo nu pot fi vreodată prieteni. Ce vor face familiile lor când vor afla?   Julia Donaldson este una dintre cele mai talentate și mai premiate autoare de cărți pentru copii din lume. A scris peste 60 de cărți, printre care se numără și volumele cu ZOG (Litera, 2020), pentru care a câștigat Galaxy National Children's Book of the Year în 2010. Cărțile ei au fost traduse în peste 70 de limbi și vândute în zeci de milioane de exemplare în lumea întreagă. Axel Scheffler este unul dintre cei mai apreciați și mai îndrăgiți ilustratori de carte pentru copii. Cărțile sale, multipremiate, au făcut înconjurul lumii.

 • Marvel. Paienjenelul si prietenii lui uimitori. Primele mele povesti de noapte buna. Aventurile Echipei Paienjenel Copii

  Marvel. Paienjenelul si prietenii lui uimitori. Primele mele povesti de noapte buna. Aventurile Echipei Paienjenel

  Această colecție de trei povestioare minunate cu Păienjenel și prietenii lui este perfectă pentru cei mici înainte de culcare sau în oricare alt moment al zilei.

 • Betty si fantoma. Poveste cu pictograme (Nivelul 1) Copii

  Betty si fantoma. Poveste cu pictograme (Nivelul 1)

  DESCOPERĂ PICTOGRAMELE ȘI ÎNCEPE SĂ CITEȘTI CU AJUTOR! Ascultă povestea pe care părintele tău o citește cu voce tare și participă la lectură rostind cuvintele reprezentate prin imagini. În felul acesta vei urmări mai ușor firul poveștii, iar lectura va deveni una dintre activitățile tale preferate.   Această serie cu pictograme: • încurajează și dezvoltă abilitățile de citire. • este perfectă pentru momentele împreună cu cel mic. • este ideală ca poveste de seară, dar și pentru orice moment al zilei.   Prima mea lectură este o colecție special creată pentru a-i ghida pas cu pas pe preșcolari și pe școlari în aventura cititului. Formatul accesibil, textele ilustrate și adaptate la nivelul de înțelegere al vârstei, succesul de care se bucură aceste cărți în lumea întreagă și premiile primite îi motivează pe copii să-și cultive interesul pentru lectură.   Nivelul 1 – 5-6 ani • Nivelul 2 – 6-7 ani • Nivelul 3 – 6-7 ani Nivelul 4 – 7-8 ani • Nivelul 5 – 8-9 ani • Nivelul 6 – 8-9 ani

 • Povesti pentru copii de 5 ani Copii

  Povesti pentru copii de 5 ani

  Descoperă magia copilăriei cu seria de povești ilustrate de Tony Wolf dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 5 ani. Fie că sunt poveștile cunoscute ale marilor scriitori clasici, Hans Christian Andersen, frații Grimm, ori fabulele lui La Fontaine, Esop, sau basme culese din folclorul internațional, fie că sunt povestioare cu animăluțe sau rime scurte, care conțin o morală și îi învață pe cei mici să fie mai buni, mai iubitori și înțelegători, să-și învingă fricile și să trăiască fericiți, poveștile adunate în cele 4 volume ale seriei îi vor purta pe toți copiii pe tărâmul fanteziei.

 • Volumul 27. Primele mele povesti. Fetita cu chibrituri Copii

  Volumul 27. Primele mele povesti. Fetita cu chibrituri

  Se apropie Crăciunul, iar în case se aprind lumini festive și se pregătesc cele mai gustoase preparate de sărbătoare. Bucuroși, oamenii își transmit cele mai frumoase urări. Fetița cu chibrituri aprinde focul și, odată cu el, și visurile ei… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

 • Volumul 11. Masha si Ursul. Echipa de renovare Copii

  Volumul 11. Masha si Ursul. Echipa de renovare

  Când Masha și ursul vor să agaţe un tablou pe perete, o serie de peripeţii se ţin lanţ și le complică lucrurile care păreau atât de simple! Un cui și un ciocan declanșează o înlănţuire de evenimente nefericite, iar celor doi prieteni nu le rămâne decât să renoveze casa. Dar oare vor putea ei face echipă bună?  

 • Volumul 46. Primele mele povesti. Ciobanasul mincinos Copii

  Volumul 46. Primele mele povesti. Ciobanasul mincinos

  Plictisit să stea cât e ziulica de lungă de pază în timp ce oile sale pasc iarba de pe pășunile montane, un tânăr ciobănaș se hotărăște să le joace o farsă unor săteni mai în vârstă, sperând că astfel o să se amuze și el puțin… Poveștile copilăriei se reunesc în colecția PRIMELE MELE POVEȘTI pentru ca micuții cititori din casa ta să le poată descoperi într-o nouă ediție ilustrată.

📕 Citeste ultimele articole

👋 Toate produsele sunt atent selectionate de catre echipa bunedecitit.ro. Este posibil sa castigam un comision pentru produsele pe care le veti cumpara.