Romance

Afișez 1 - 60 din 780 de rezultate

 • Doamnele de la Cavendon Imprint

  Doamnele de la Cavendon

  Familia de aristocrați Ingham a fost servită de patru generații de familia Swann. Doamnele de la Cavendon urmărește parcursul acestor două familii începând cu anul 1926 până la devastatorul crah financiar din 1929. Totul începe într-o zi de iulie 1926 când, pentru prima dată după mulți ani, al șaselea conte de Mowbray plănuiește o petrecere de familie la Cavendon Hall, marele conac care a fost reședință familiei vreme de secole. Toți sunt intrigați de invitație și toți au motivele lor de a accepta. Odată reuniți membrii familiei, sunt dezvăluite secrete, probleme, bucurii și tristeți. Moștenitorul vrea să divorțeze pentru a-și urma chemarea inimii, iar contele are și el o surpriză pentru toți; vechii dușmani ies din umbră, iar loialitatea familiei Swann față de Ingham este pusă la încercare. După război, domeniul se află în pragul ruinei și viitorul lui ar putea sta în mâinile a patru femei – Daphne, care luptă să modernizeze căminul ancestral; Cecily Swann, care aspiră să devină mai mult decât o cunoscută creatoare de modă la Londra; Diedre, femeia de carieră și Dulcie, debutanta îndrăzneață. Într-o epocă a transformărilor ireversibile, stă în puterea doamnelor de la Cavendon să ofere familiei un viitor într-o lume cu totul nouă…   Barbara Taylor Bradford a scris mai mult de 30 de bestselleruri, vândute în 92 de milioane de exemplare, în 90 de țări și traduse în 40 de limbi.

 • Femeia misterioasă Cărți

  Femeia misterioasă

  Sub ținuta cenușie și simplă, domnișoara Beatrice Lockwood are mereu la îndemână un pistol. Căci Beatrice este o doamnă de companie cu o misiune secretă ndash; și un trecut la fel de misterios ndash; care trebuie să fie pregătită în orice moment să-și apere viața. Totuși, este luată pe nepregătite de intervenția unui necunoscut care îi sare în ajutor într-o situație mai puțin obișnuită. Dar Joshua Gage are propriul interes, căci fostul investigator în slujba Coroanei este nevoit să iasă din izolarea pe care și-a impus-o după un caz tragic, pentru a-l descoperi acum pe cel care îi șantajează sora. și toate indiciile duc spre Beatrice. Însă când se convinge că ea nu este nici pe departe vinovată de șantaj, furt și crimă, ba chiar este ținta unui nebun periculos decis să o găsească, Beatrice și Joshua se decid să-și unească eforturile pentru a elucida misterul celor două cazuri care par legate prin nenumărate fire. Interesul și curiozitatea profesională se transformă rapid într-o pasiune neașteptată, dar căreia nu pot să i se împotrivească. și brusc viitorul devine pentru amândoi mult mai luminoshellip; dacă trecutul nu îi va ajunge din urmă.

 • O pasiune interzisă Cărți

  O pasiune interzisă

  Francis și Lizzie, două gemene aproape identice, se apropie de patruzeci de ani și de un moment de răscruce al existenței lor. Lizzie este soție, mamă a patru copii și conduce o afacere de succes. Francis este singură, are o mică agenție turistică și, aparent, își trăiește viața depinzând emoțional de sora ei. Dar totul începe să se schimbe când, dintr-un impuls, Francis decide să nu-și mai petreacă sărbătorile de Crăciun în familie, ci să facă o călătorie în Spania, unde se îndrăgostește nu numai de o țară splendidă, ci și de un spaniol bogat, frumos, dar și însurat. În vreme ce Francis înflorește în noua viață independentă și devine tot mai prinsă în povestea de dragoste ilicită, Lizzie este din ce în ce mai geloasă pe noua existență a surorii ei, pierzându-și treptat interesul față de propria afacere și familie. Pe negândite, rolurile se inversează, Frances fiind cea încântată de tot ce se întâmplă în viața ei, inclusiv de faptul că urmează să aibă un copil cu bărbatul pe care îl iubește, în vreme ce Lizzie se cufundă tot mai adânc în depresie. Zdruncinate de întorsătura pe care o iau lucrurile, cele două surori se văd nevoite să-și reevalueze propriile roluri – atât în viața personală, cât și în relația specială dintre ele.

 • Arta de a păcătui Cărți

  Arta de a păcătui

  Icirc;n Clubul St. George, un grup de tineri burlaci din inalta societate decid să-și țină surorile sau pupilele departe de uneltirile pețitorilor păcătoși. Ceea ce este o intenție lăudabilă… dacă acești păcătoși nu ar fi chiar membrii clubului! Pictorul american Jeremy Kane refuză să se intoarcă acasă și să preia afacerea tatălui său, preferacirc;nd să exploreze frumusețile Angliei in căutarea unui model pentru capodopera pe care o are in minte. Cacirc;nd o intacirc;lnește pe Lady Yvette Barlow la o nuntă din inalta societate londoneză, iși dă seama că a găsit muza perfectă. Nu mai rămacirc;ne decacirc;t să transpună pe pacirc;nză spiritul temerar al tinerei aristocrate și senzualitatea ei răpitoare. Yvette acceptă să-i pozeze, insă pune o condiție bizară: artistul o va ajuta să intre in bordelurile din Covent Garden ndash; pe care el le cunoaște atacirc;t de bine ndash; ca să dea de urma unei femei dispărute și să rezolve un mister de familie. Asocierea lor pragmatică se transformă insă rapid intr-un curs despre arta de a păcătui. Rămacirc;ne oare loc și pentru dragostea la care visează Yvette și de care se ferește Jeremy din răsputeri?

 • Curcubeie sfărâmate Imprint

  Curcubeie sfărâmate

  Deprins cu primejdiile și bântuit de propriul trecut, lordul Michael Kenyon nu ezită să-și riște viața în vâltoarea războiului. Acum însă se vede pus în fața unui pericol mult mai mare: acela de a-și pierde inima, îndrăgostindu-se iremediabil de frumoasa infirmieră de pe front care i-a salvat viața… dar care nu poate fi a lui. Considerată o adevărată sfântă pentru virtutea, altruismul și curajul său, Catherine Melbourne are un secret care o macină de multă vreme. În Michael vede forța și blândețea după care tânjește, însă, de dragul onoarei, trebuie să-și ascundă iubirea și să-l îndepărteze. Chiar și atunci când se eliberează dintr-o căsnicie care i-a adus numai nefericire, nu-i mărturisește adevărul lui Michael, deoarece știe prea bine că n-ar mai putea fi soția altcuiva. Soarta îi oferă însă posibilitatea de a căpăta o avere, un titlu și o moștenire pentru fiica ei ‒ cu condiția ca Michael să joace rolul soțului în cursul vizitei pe o insulă sălbatică din Cornwall. Ceea ce începe ca o simplă călătorie se transformă într-un vârtej nebun de pericole, trădări și iubire – o dragoste pătimașă, care nu mai poate fi negată.   „Curcubeie sfărâmate nu face decât să ridice standardele pentru historical romance. Este una dintre cele mai bune cărți ale anului.“ TheRomanceReader.com   Roman finalist la premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America

 • Apartamentul Imprint

  Apartamentul

  Aflate într-un punct de cotitură în viață, patru tinere se întâlnesc în inima orașului New York. Claire, designer de pantofi, a găsit un apartament spațios, însă are nevoie de cel puțin încă o colegă pentru a putea plăti chiria. O întâlnește pe Abby, o scriitoare care încearcă să se descurce singură, departe de familia ei. Patru ani mai târziu, li se alătură Morgan, o tânără ambițioasă, cu un job bine plătit pe Wall Street. În cele din urmă, o primesc alături de ele pe Sasha, o studentă la medicină, complet pasio nată de ceea ce face. Și astfel, apartamentul devine un cămin pentru cele patru prietene gata să pornească în noi aventuri palpitante și un refugiu când viața le pune la grea încercare. Căci Claire se confruntă cu o criză în cariera de designer. Abby se află sub vraja unui bărbat care îi exploatează talentul, distrugându-i încrederea în sine. Morgan este îndrăgostită, dar relația o pune în fața unei alegeri dureroase. Iar Sasha trebuie să accepte că iubirea își poate face loc chiar și într-o existență extrem de ocupată. Pe măsură ce provocări neașteptate le schimbă viața, fetele conștientizează adevărul dulce-amărui că într-o zi vor trebui să lase în urmă locul în care visurile lor au prins aripi.    „Cititoarele se regăsesc cu ușurință în poveștile lui Danielle Steel.“ San Francisco Chronicle    DANIELLE STEEL este una dintre cele mai de succes autoare contemporane. Cărțile ei s-au vândut în 650 de milioane de exemplare în întreaga lume, numeroasele ei bestselleruri internaționale fiind traduse în 43 de limbi și publicate în 69 de țări.

 • Petrecerea Cărți

  Petrecerea

  Cu două fiice gemene absolvente de liceu, un fiu student la Dartmouth și un copil de grădiniță din a doua căsătorie, avocata Olympia Crawford Rubinstein pare capabilă să rezolve orice problemă cu grație și umor. Totul până într-o frumoasă zi de mai, când primește o invitație pentru fiicele ei la cel mai exclusivist bal de debut din New York, iar lucrurile o iau complet razna. Pentru Harry, soțul ei, ideea unui bal simandicos este respingătoare. Veronica, fiica rebelă, pare încântată să participe, iar sora ei geamănă, Virginia, se gândește deja la rochia perfectă. Fostul soț al Olympiei își face și el apariția, văzând în acest bal ocazia perfectă pentru un conflict în familie. Ca și cum n-ar fi fost de-ajuns, Charlie, fiul student, se află într-un punct-cheie al vieții sale și are nevoie de mama lui mai mult ca oricând. Pendulând între criza fiului și suferința fiicei părăsite de iubit, între varicelă și dezbaterile politice din propria casă, Olympia este pe punctul de a ceda…, când o serie de evenimente neașteptate transformă o noapte dezastruoasă într-una magică. Pe măsură ce se vindecă răni vechi, se rup bariere și se nasc noi tradiții, un bal al debutantelor devine elementul catalizator pentru schimbare, acceptare și dragoste.

 • Afaceri de familie Cărți

  Afaceri de familie

  Cady Briggs este fericită să nu se amestece în afacerea familiei. Galeria de artă a mătușii Vesta este o investiție de mare succes, dar pentru Cady stresul și responsabilitățile nu reprezintă o plăcere, ca de altfel nici faptul că este frecvent comparată cu personalitatea ciudată a mătușii. Cady preferă să colaboreze ca liber-profesionist în domeniul consultanței de artă, mai ales că astfel poate lucra cu oameni interesanți, cum ar fi enigmaticul Mack Easton. Dar Cady are un principiu ndash; să nu amestece afacerile cu plăcerile, așa că, indiferent cât de atrăgător i se pare Mack, nu dorește să lase relația lor să se transforme în ceva foarte serios. Moartea subită a mătușii Vesta o pune însă la cârma Galeriei Chatelaine și o determină să apeleze la ajutorul lui Mack pentru a desluși misterului unei posibile crime. Pozând în bdquo;aproape logodniculrdquo; lui Cady, Mack o ajută să investigheze ițele încurcate ale lumii comerțului cu obiecte de artă și, pe parcurs, atracția pe care o simt unul față de altul îi face să încalce orice principii. Însă secretele pe care au început să le tulbure cu investigația lor ar putea fi mai periculoase decât își imaginaseră.

 • Împlinirea (colecția Lira) Cărți

  Împlinirea (colecția Lira)

  Din clipa cacirc;nd l-am intacirc;lnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut in el ceva după care tacirc;njeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut şi sufletul periculos şi rănit din interior ndash; atacirc;t de asemănător cu al meu ndash; de care am fost atrasă fără putinţă de scăpare. Aveam nevoie de el aşa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele. Nimeni nu ştie cacirc;t de mult a riscat pentru mine. Cacirc;t de ameninţată am fost sau cacirc;t de intunecate şi periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Icirc;nlănţuiţi de propriile secrete, am incercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli şi ne-am abandonat complet posesiunii depline…

 • O întâlnire neașteptată Cărți

  O întâlnire neașteptată

  SERIA bdquo;FAMILIA HAVERSTONldquo; Adelaide Ward nu și-a dorit niciodată să fie capul micii ei familii, dar, după moartea părinților, nu are prea multe opțiuni. La 27 de ani, nu mai caută romantism sau pasiune. Tot ce-și dorește este un bărbat care ii poate susține material familia și ndash; speră ea ndash; are suficienți bani ca să ajute la eliberarea fratelui ei din inchisoarea datornicilor. De aceea, singurul ei scop este să fie cerută in căsătorie de respectabilul, chiar dacă mai puțin atrăgătorul baron Robert Maxwell, inainte ca familia ei să fie cu totul ruinată.Soarta insă are alte planuri pentru ea. Fermecătorul Connor Brice apare brusc in viața ei și ii captează imaginațiahellip; inainte de a o compromite deliberat in fața inaltei societăți. Acum Adelaide are doi pretendenți, total diferiți ca fire și infățișare, dar cu același motiv pentru dorința de a se insura cu ea. Connor Brice, fratele vitreg al baronului, caută de mult timp să se răzbune. Și ce modalitate mai bună să găsească decacirc;t să i-o fure pe frumoasa domnișoară Ward? O bdquo;compromitereldquo; rapidă și o căsătorie și mai rapidă ar fi doar inceputul. Icirc;nsă nu s-a gacirc;ndit niciodată că Adelaide ar putea deveni rapid mai mult decacirc;t un mijloc pentru a-și atinge scopul. Acum trebuie să decidă ce este mai important pentru el ndash; setea de răzbunare sau nevoia de a nu o pierde pe soția Adelaide. Alissa Johnson și-a făcut debutul ca scriitoare in 2008,iar nominalizarea la premiile RITA ale Asociației Scriitorilorde Romane de Dragoste a venit ca o confirmarea calității bestsellerurilor ei vacirc;ndute pacirc;nă in prezentin zece țări.

 • Pasiuni mistuitoare Cărți

  Pasiuni mistuitoare

  Seria bdquo;Familia Maloryrdquo; James Malory pornește spre America pentru a onora promisiunea făcută cumnaților săi: fiica lui și a Georginei, Jacqueline, iși va face debutul in America. Judith și Jacqueline Malory nu sunt doar verișoare; sunt prietene de nedespărțit. Refuzacirc;nd să rateze debutul lui Jacqueline din Connecticut, Judith iși convinge părinții să-i amacirc;ne propriul debut din Londra cu cacirc;teva săptămacirc;ni, pentru a-și putea insoți verișoara. Oricum, nici una dintre fete nu intenționează să se indrăgostească din primul sezon. Dar planurile lui Judith sunt date peste cap in clipa in care, la bordul corăbiei, se trezește față in față cu fantoma care i-a bacirc;ntuit visele.Străin de neamul Malory, marinarul Nathan Tremayne este un contrabandist cu o misiune ascunsă. Nathan simte din prima clipă că Judith Malory ii va aduce necazuri. Cumva, frumoasa vicleană i-a aflat secretele ndash; și incearcă să smulgă mai multe informații de la el. Icirc;n vreme ce pasiunea dintre ei se inalță asemenea valurilor pe timp de furtună, Nathan este conștient că frumoasa aristocrată vrea doar să se amuze cu el. Icirc;nsă o nenorocire ivită pe neașteptate ii va da ocazia lui Nathan nu doar să participe la o misiune de salvare alături de James Malory, dar și să lupte cu inflăcărare pentru a-și cacirc;știga dreptul la inima lui Judith. Johanna Lindsey este una dintre cele mai populare scriitoarede romane romantice, cu peste 60 de milioane de exemplarevacirc;ndute. Cărțile ei au fost traduse in mai mult de 12 limbi.

 • Inima mea îți aparține Imprint

  Inima mea îți aparține

  SERIA „CLUBUL SUPRAVIEȚUITORILOR“ Gwendoline, Lady Muir, a avut parte de destule tragedii în viață, mai ales că soțul ei moare mult prea devreme, într-un accident ciudat. Mulțumită să trăiască liniștită alături de prieteni și de familie, tânăra văduvă nu își dorește să se recăsătorească. Dar când Hugo Emes, Lord Trentham, o duce în brațe după ce ea își luxează glezna, Gwen este copleșită de senzații care o șochează. Hugo o consideră pe Lady Muir o aristocrată răsfățată și frivolă – chiar dacă foarte frumoasă. El este gentleman doar cu numele: un soldat care și-a câștigat titlul prin curaj, este fiul unui negustor, care a moștenit o avere. Se simte cel mai bine atunci când își lucrează grădina, dar acum datoria și titlul îi cer să-și găsească o soție. Nu dorește să o curteze pe Lady Muir, nici să aibă de-a face cu înalta societate din care ea face parte. Și totuși, Hugo nu a mai tânjit niciodată după o femeie așa cum tânjește după Gwen; manierele ei directe, râsul molipsitor și chipul încântător nu îl lasă să se gândească la nimeni altcineva. O dorește, dar oare ea îl va accepta, având în vedere lumile atât de diferite din care provin?    „Inima mea îți aparține este nu doar o lectură mișcătoare, ci și începutul unei serii care promite să fie cu totul remarcabilă.“ Romance Reviews Today  MARY BALOGH a scris peste 70 de romane și 30 de nuvele. Printre numeroasele premii câștigate s-a numărat și cel pentru întreaga activitate acordat de Romantic Times.

 • Totul pentru fericire Cărți

  Totul pentru fericire

  Mortea lui Humphrey Westcott, conte de Riverdale, lasă în urmă un secret scandalos care o va determi-na pe una dintre fiicele lui să pornească într-o tul-burătoare aventură a descoperirii de sine…Când căsătoria părinților ei este declarată ilegală pe motiv de bigamie, Camille Westcott devine ilegitimă și își pierde și titlul. Ca atare, logodnicul o părăsește, iar așa-numiții prieteni îi întorc spatele, abando-nând-o noii ei sorți. Camille își dă seama că viitorul hărăzit la naștere nu mai este acum o opțiune; totuși, la 22 de ani, nu este deloc sigură ce îi rămâne de făcut. Încercând să preia pentru prima dată controlul propriei vieți, părăsește Londra și se angajează pro-fesoară la orfelinatul din Bath în care crescuse Anna, sora ei abia descoperită. Dar, în timp ce se luptă să se acomodeze cu noua situație, se trezește obligată să pozeze pentru un portret comandat de bunica ei și să suporte un artist care o scoate din fire. Profesor de artă la orfelinatul care i-a fost cândva cămin, Joel Cunningham a fost angajat să picteze portretul îngâmfatei aristocrate care a luat locul Annei. Dar, în timp ce Camille pozează pentru Joel, disprețul lor reciproc se transformă curând în dorință. Și aceasta este unica legătură care îi va ajuta să înfrunte furtuna ce îi așteaptă…Mary Balogh a scris peste 70 de romane și 30 de nuvele. Printre numeroasele premii câștigate s-a numărat și cel pentru întreaga activitate acordat de Romantic Times.

 • O vară în Eclipse Bay Cărți

  O vară în Eclipse Bay

  Proprietara galeriei din de artă din Eclipse Bay, Octavia Brightwell, refuză de mai multe ori să accepte o intacirc;lnire cu fermecătorul Nick Harte, inainte să aibă curajul să spună bdquo;dardquo;. Ea știe prea bine că Nick are reputația unui bărbat care nu este interesat să-și ia angajamente pe termen lung, și in plus face parte din una dintre cele mai vechi și mai importante familii din zonă. Pe de altă parte, Octavia este nepoata odioasei femei care a pornit vrajba dintre familiile Harte și Madison, cu ani buni in urmă. Totuși, atracția irezistibilă dintre ei are cacirc;știg de cauză și, după o singură intacirc;lnire, Nick este hotăracirc;t ca Octavia să-i fie mai mult decacirc;t simplă parteneră la cină. Icirc;nsă inainte să aibă timp să exploreze mai departe acest drum, un tablou valoros este furat din galeria de artă a Octaviei, iar ea devine suspectul principal. Dezlegarea misterului scoate la iveală secrete din trecut, vindecă răni vechi, dar și ii obligă pe cei doi să recunoscă și să accepte că intre ei s-a născut mai mult decacirc;t o pasiune obișnuită.

 • Găsește-ți visul Imprint

  Găsește-ți visul

  Mereu o fire visătoare, Laura Templeton a crescut în mijlocul unei familii înstărite şi iubitoare, convinsă că destinul ei este să devină soţie şi mamă. Poate prea grăbită să transforme în realitate basmele copilăriei, se mărită la numai optsprezece ani, punându-şi toate speranţele în Peter Ridgeway, un chipeş şi rafinat colaborator al tatălui ei. Însă răceala, nepăsarea şi apoi infidelitatea soţului destramă treptat ceea ce ar fi trebuit să fie o viaţă fericită până la adânci bătrâneţi. După zece ani de căsnicie, Laura intentează divorț, iar Peter pleacă, luând cu sine nu doar visurile ei, ci şi aproape toţi banii pe care îi aveau. Cu inima frântă şi cu o situaţie financiară dezastruoasă, mândra fiică a familiei Templeton refuză să apeleze la sprijinul material al familiei. Din păcate, orele nenumărate de muncă nu pot să umple un suflet pustiu. Laura își dă seama că trebuie s-o descopere în sfârșit pe femeia din ea, iar apariția unui bărbat frumos ca păcatul și la fel de primejdios, care îi întruchipează visurile cele mai tainice, nu simplifică deloc lucrurile…   „În ultimul roman al trilogiei, Nora Roberts își maturizează personajele și adâncește relațiile dintre ele – totul cu aceeași îndemânare deosebită și cu același dialog incitant.“ The Romance Reader

 • Ducele păcatului Cărți

  Ducele păcatului

  SERIA bdquo;MAIDEN LANEldquo; Răvășitor de chipeș, orgolios, lipsit de scrupule, Valentin Napier, duce de Montgomery, este bărbatul despre care vorbește toată Londra. Cu faima lui de crai și de șantajist, Montgomery a revenit din exil și este hotăracirc;t să se răzbune pe cei care l-au nedreptățit. Icirc;nsă descoperirea pe care o va face in propriul dormitor il va determina să-și schimbe cu totul planurilehellip;Fiica bastardă a unei lady din lumea bună londoneză, menajera Bridget Crumbs este o femeie inteligentă, curajoasă și extrem de loială. Cacirc;nd mama ei ajunge ținta unei escrocherii, Bridget se angajează in casa ducelui de Montgomery in speranța de a găsi probele incriminatoare pe care acesta le deține ndash; și ajunge să descopere ceva mult mai periculos. Montgomery este peste poate de uimit și intrigat de innebunitor de pretențioasa și surprinzător de isteața Bridget, pe care o găsește spionacirc;nd in camerele lui. Icirc;n ciuda strădaniilor ei, Bridget nu poate rezista farmecului acestui duce păcătos. Cei doi incep un adevărat joc de-a șoarecele și pisica și ajung să descopere in curacirc;nd că amacirc;ndoi au secrete bine ascunse și că nici unul din ei nu este așa infam ndash; sau de inocent ndash; cum pare. Elizabeth Hoyt este autoarea ale cărei romane de dragoste istorice au urcat rapid in topurile de bestselleruri. De asemenea, cărțile ei, traduse pacirc;nă acum in 15 limbi, au fost nominalizate de patru ori la premiul RITA și au cacirc;știgat de două ori premiul Romantic Times Reviewersrsquo; Choice.

 • Surprizele vieții Cărți

  Surprizele vieții

  Valerie Wyatt este regina eleganței – are o carieră de succes în televiziune, iar apartamentul de pe Fifth Avenue este visul oricărui newyorkez. Atunci de ce se simte atât de deprimată? Fiindcă toate orele petrecute cu antrenorul personal, stiliști și chirurgi esteticieni nu pot s-o facă să uite adevărul: Valerie împlinește șaizeci de ani. Fiica lui Valerie, April, își dedică tot timpul și energia restaurantului pe care îl deține în centrul New Yorkului, dar viața ei sentimentală este ca și inexistentă. însă totul este pe cale să se schimbe radical, printr-o transformare tumultoasă în dimineața în care își dă seama că are treizeci de ani. și cu ce se poate lăuda până acum? Jack Adams este cel mai carismatic analist sportiv de televiziune. La mai mult de un deceniu de la retragerea din NFL, femeile încă roiesc în jurul lui. Dar în ziua în care împlinește 50 de ani, realizează că timpul l-a ajuns din urmă.  începând cu o zi de naștere și terminând cu alta, Valerie, April și Jack descoperă că cele mai mari daruri ale vieții sunt mereu o surpriză. Danielle Steel este una dintre cele mai populare autoare de romane de dragoste, cele 85 de bestselleruri ale sale fiind traduse în 28 de limbi și publicate în 47 de țări din întreaga lume.

 • Când inima dictează Imprint

  Când inima dictează

  Forțată să fugă de pe continent de înaintarea armatelor lui Napoleon, orfana Alana Farmer și excentricul ei tutore își construiesc o nouă viață la Londra. Acolo Alana se bucură de toate privilegiile unei tinere de viță nobilă, precum și de educația potrivită unei regine. Însă înaintea debutului în societate, Alana află secretul șocant al originii sale. Poate fi oare adevărat că este prințesa pierdută a regatului Lubinia? Nevoită să se întoarcă în țara natală, pentru a preveni izbucnirea unui război civil, Alana renunță la viața ei de până atunci pentru a se aventura într-o lume despre care știe foarte puține, într-o țară pe care o consideră primitivă, populată de barbari. Din nefericire, acolo povestea ei nu este atât de ușor de crezut, iar Christoph Becker, căpitanul gărzilor palatului, o arestează sub bănuiala că ar fi o impostoare sau o unealtă aflată în slujba celor care complotează împotriva regelui. Pe nesimțite și fără voia lor, Alana și Christoph se trezesc prinși în mrejele pasiunii, iar Christoph se folosește de orice mijloace pentru a afla adevărul – și de a o proteja pe femeia pentru care este în stare să sacrifice totul.

 • Pactul inimilor Imprint

  Pactul inimilor

  Pentru a-și asigura un armistițiu fragil, cei doi frați ai Fionei Sinclair îi aranjează căsătoria cu un reprezentant al clanului dușman. Deși se simte deznădăjduită și nefericită din cauza trădării lor, ea nu prea are de ales, fiindcă, dacă se opune acestei căsătorii, sora ei mai mică ar putea fi nevoită să-i ia locul. Desi încăpățânată Fiona acceptă să-și sacrifice libertatea pentru a-și proteja neamul, ea jură să nu lase niciodată ca inima să-i fie cucerită. Fiind fiul cel mare al unui sef de clan, Myles Campbell este obișnuit că lucrurile să se întâmple după voia lui. Dar, când regele Scoției îi cere să o ia de soție pe o tânără scoțiancă năbădăioasă în locul unei franțuzoaice suave care i-a furat inima, Myles se vede nevoit să facă întocmai. Ajuns în ținuturile din nord pentru a-și cunoaște viitoarea soție și totodată pentru a încheia armistițiul adus de căsătoria lor, Myles descoperă cu încântare că Fiona este o adevărată frumusețe, dar totodată învață, pe propria piele, că proaspăta lui soție ar prefera să-l omoare decât să-i ofere un sărut. Când două spirite atât de înflăcărate se ciocnesc, încep să sară scântei, stârnind flăcările unei pasiuni ce trece dincolo de onoarea familiilor și de loialitatea față de propriul clan, o pasiune care le va arăta că nu doar cetățile pot fi cucerite, ci și propriile inimi…   Tracy Brogan a fost nominalizată pentru prestigiosul premiu RITA încă de la romanul de debut, în 2013, și cărțile ei au fost traduse deja în 10 limbi. Pactul inimilor, primul ei roman din genul historical romance, a câștigat premiul Golden Quill și Book Sellers Best Award.

 • Secretul Cleopatrei Imprint

  Secretul Cleopatrei

  SERIA „FETE ȘI SECRETE“ Adair Thorne asistă neputincios la incendiul pornit la clubul său, văzându-și visul de o viață nimicit de flăcări. Convins că vinovați sunt rivalii din clanul Killoran, este hotărât să le ceară socoteală. Însă o promisiune făcută de cele două familii îl obligă să o însoțească pe una dintre surorile dușmanului său, Cleopatra Killoran, la balurile sezonului londonez pentru a-i găsi un soț cu titlu nobiliar. Curând se dovedește că furia și dorința lui de răzbunare ard cu aceeași intensitate precum pasiunea trezită de tânăra Cleopatra, iar Adair se trezește prins între datoria de a-și ține dușmanii departe și focul dragostei. Cleopatra Killoran ar face orice pentru a-și proteja surorile și frații, și nimic nu o poate opri când decide să devină soția unui nobil pentru ca familia ei să câștige respectul aristocrației. Dar în drumul ei spre înalta societate din Londra îi apare în cale Adair Thorne, un bărbat pe cât de dur și impunător, pe atât de chipeș și atrăgător. Iar când iubirea se pare că are sorți de izbândă și nimic nu mai poate stăvili pasiunea dintre diavolița clanului Killoran și nelegiuitul Adair, un secret bine ascuns de tânăra Cleopatra este pe cale să distrugă totul.   „Chimia dintre protagoniști este seducătoare și palpabilă.“ Publishers Weekly   Christi Caldwell este o bine-cunoscută scriitoare de historical romance, publicând până în prezent 35 de titluri. Multe au fost prezenţe constante în topurile USA Today, New York Times şi Publishers Weekly.

 • Iubiri de altădată Cărți

  Iubiri de altădată

  Cum ar fi să primești a doua șansă cu prima iubire? Susannah și Rob au avut o relație tumultuoasă în adolescență, însă, așa cum se întâmplă de obicei cu dragostea din tinerețe, totul s-a terminat și fiecare și-a urmat propriul drum, complet diferit. După ani, nici unul din ei nu este cu adevărat fericit ndash; Susannah este prinsă în capcana unei relații aparent lipsite de afecțiune cu Douglas și joacă rolul de mamă vitregă deloc apreciată pentru copiii acestuia, și, la rândul lui, Rob s-a înrolat în armată după ce Susannah i-a frânt inima. O întâlnire întâmplătoare provoacă un adevărat cutremur în viața lor. Ce se întâmplă atunci când prima iubire reapare pe neașteptate? Oare soarta îți spune că este timpul să profiți de o nouă șansă sau trebuie să mergi mai departe și să lași trecutul să devină istorie? Însă Susannah și Rob nu pot să uite pur și simplu iubirea de altădată . . . și lumea urmează să descopere în curând consecințele regăsirii lor. Elizabeth Noble, una dintre cele mai apreciate scriitoare contemporane, este autoarea a șapte romane care au ajuns în Top 10 al bestsellerurilor întocmit de Sunday Times. Subiectele cărților sale, pline de sensibilitate, au impresionat milioane de cititori din întreaga lume.

 • Suflete regăsite Cărți

  Suflete regăsite

  Este oare posibil ca dispariția neașteptată partenerului de viață să reprezinte șansa unui nou început? Când soțul lui Myrtle, Austin, moare subit în drum spre serviciu, lumea pare să se oprească în jurul ei. Cu toate astea însă, Myrtle și-a petrecut toți anii de căsnicie sub o calotă de gheață din punct de vedere emoțional. Fiicele ei sunt o enigmă pentru ea ndash; una este irascibilă și agresivă, iar cealaltă ascunde cu înverșunare un secret. În plus, atitudinea distantă a lui Austin a împiedicat-o pe Myrtle să lege prietenii. Atunci de ce nu se simte eliberată? Cum își poate continua viața o văduvă nesigură pe locul ei în lume? Myrtle nu poate merge mai departe până nu-și înfruntă propriul trecut și nu recunoaște motivele pentru care i-a arătat lui Austin un asemenea devotament. Adevărul trebuie să iasă la lumină, chiar dacă, pentru ea și fiicele ei, consecințele ar putea fi devastatoare… Eva Ulrika Jonsson s-a născut în Suedia în 1967, iar în 1979 s-a mutat în Marea Britanie. și-a făcut o carieră în televiziune, iar în 2002 și-a publicat autobiografia, care s-a dovedit a fi un adevărat bestseller. Suflete regăsite este romanul ei de debut, foarte bine primit de publicul cititor.

 • Cavalerul de aur Cărți

  Cavalerul de aur

  Un bărbat legat printr-o promisiune solemnă… și o iubire mai puternică decât orice legământ. Din considerente politice, regele Henric al VII-lea îi poruncește fermecătoarei Lady Marguerite Milton să se mărite cu Lord Halliwell, un bărbat care este departe de ceea ce și-ar putea dori o tânără cu visuri romantice. Așa că răpirea ei de către enigmaticul Cavaler de Aur pare o întâmplare ruptă dintr-un basm. Sau ar fi, dacă Marguerite n-ar tânji după David, cel care i-a făcut un jurământ de credință cu zece ani în urmă… și apoi a dispărut. Curând se dovedește că David este de fapt Cavalerul de Aur, venit să o scape de o căsătorie nedorită, încă nebun de dragoste… însă o dragoste platonică, așa cum a jurat în urmă cu un deceniu. Marguerite descoperă că a fost doar momeala care să-l atragă pe David în cea mai nouă intrigă a regelui. Căci, pentru a obține libertatea ei, David este nevoit să pretindă că este fiul pierdut al fostului rege, transformându-se astfel într-un rival al celui mai recent pretendent la tronul lui Henric. Marguerite este disperată. Dacă David eșuează, rebelii îl vor ucide; dacă triumfă, Henric nu va avea nici un scrupul să-l execute pe pretendentul la tron pe care el însuși l-a creat. și, dintr-odată, blestemul care planează asupra vieții lor pare să fie cea mai mică dintre probleme.

 • Dezvăluiri imposibile Cărți

  Dezvăluiri imposibile

  Locotenentul Eve Dallas și detectivul Peabody de la NYPD lucrează la un caz de corupție și crimă la nivel înalt în sânul poliției newyorkeze ndash; o investigație amplă, dificilă, dar și o luptă pe viață și pe moarte între polițiștii buni și polițiștii răi. Cu ajutorul echipei sale și al unor tehnici speciale de decodificare și de supraveghere, Eve reușește să construiască un caz solid, bazat pe dovezi, mărturii, documente. Astfel ies la iveală crime ordonate cu sânge rece de locotenentul Oberman – fiica fostului comandant al secției – și executate de oamenii ei, sustrageri și vânzări de droguri, conturi bancare și proprietăți pe insule îndepărtate, mituiri, șantaje, amenințări. Va reuși oare faimoasa detectivă să demaște rețeaua criminală creată în jurul uneia dintre vetedele poliției newyorkeze? Publicația The New Yorker a numit-o recent pe pe creatoarea detectivului Dallas bdquo;scriitorul favorit al Americiildquo;.J.D. Robb este pseudonimul literar al celebrei autoare Nora Roberts. Cele peste 200 de romane de dragoste și de acțiune scrise de ea au fost publicate în 35 de țări și vândute în peste 400 de milioane de exemplare. Este unul dintre cei mai prolifici și mai apreciați scriitori ai Americii, al treilea autor care a vândut mai mult de un milion de cărți în format Kindle.

 • Păstrează-ți visul Cărți

  Păstrează-ți visul

  Pentru Margo, Laura și Kate, căminul familiei Templeton reprezintă sanctuarul unde își găsesc mereu refugiul atunci când viața le pune în cale cele mai neașteptate piedici. Margo, eroina din Îndrăznește să visezi, și-a găst fericirea în brațele lui Josh, iar Laura a divorțat de un soț pentru care căsnicia reprezenta doar o sursă de bani și de putere. Kate nu are frumusețea lui Margo sau eleganța Laurei, însă știe prea bine că deține ceva cu care s-a mândrit întotdeauna ndash; o minte ascuțită, care a ajutat-o să avanseze rapid în carieră. Mânată de ambiție, Kate și-a măsurat succesul în viață cu fiecare reușită profesională. Aflată pe punctul de a deveni partener la firma la care lucrează, Kate este șocată când este acuzată de delapidare și concediată. Firea ei încăpățânată o face să dorească să rezolve lucrurile fără ajutor, însă Byron De Witt, cel care conduce acum afacerile Templeton, nu ezită să-și ofere sprijinul pentru a-i reabilita numele. Byron însă îi oferă lui Kate mai mult decât atât, obligând-o să privească adânc în propriul suflet și să descopere că, de fapt, ceva extrem de important îi lipsea din viață ndash; o dragoste împărtășită. Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de The New York Times. Cărțile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 40 de milioane de exemplare.

 • Un sărut de neuitat Cărți

  Un sărut de neuitat

  O identitate uitată, un sărut nevinovat și o iubire mai puternică decacirc;t tainele trecutului… Laura Fairleigh are nevoie de un soț inainte de a implini 21 de ani, pentru a putea păstra casa lăsată de binefăcătoarea ei; dar, deși a avut o mulțime de pretendenți, i-a găsit fiecăruia cusururi. Răspunsul la rugăciunile ei apare sub forma unui străin misterios, cu chip de inger și trup de Adonis, pe care il găsește inconștient in pădurea din apropiere. Cum tacirc;nărul nu-și mai amintește nici cine este, nici de unde vine, Laura decide că este perfect pentru rolul de viitor soț. Nu știe insă că ingerul ei căzut este, de fapt, un adevărat diavol. Sterling Harlow, notoriul crai cunoscut sub numele de Diavolul din Devonbrooke, se trezește sub sărutul unei tinere incacirc;ntătoare care il informează că este logodnicul ei de mult pierdut. Cu obrajii macirc;ngacirc;iați de soare și pistruii copilărești, Laura pare cea mai inocentă fecioară, dar trupul ei indeamnă la păcat. Iar cacirc;nd Laura il asigură că este un gentleman perfect care va aștepta cu siguranță pacirc;nă vor fi căsătoriți, Sterling se intreabă dacă nu cumva și-a pierdut și mințile, nu numai memoria, căci ar fi putut să jure că instinctele lui nu sunt deloc ale unui adevărat domn.Icirc;nsă ziua nunții aduce pentru amacirc;ndoi o surpriză șocantă, căci Sterling iși recapătă memoria, iar Laura află adevărata identitate a proaspătului ei soț. Dar pasiunea care s-a născut odată cu primul sărut este prea mistuitoare ca vreunul din ei să-i poată rezista…Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariții constante pe listele de bestselleruri ale New York Times, Publishers Weekly și USA Today. Cărțile ei, traduse in 17 limbi, au fost vacirc;ndute in peste 10 milioane de exemplare și au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

 • Un duce ca nimeni altul Imprint

  Un duce ca nimeni altul

  SERIA ”MIRESE NEASTÂMPĂRATE” Generalul Mark Grimaldi este devotat carierei sale și misiunilor în slujba Coroanei, punându-i, nu o dată, viața în pericol și renunțând la tot – inclusiv la familie și iubire – de dragul carierei. Acum însă are șansa să se bucure de sprijinul necesar pentru a obține promovarea politică în funcția de ministru de externe, la care a visat dintoteauna – însă, pentru asta trebuie să își convingă soția înstrăinată de aproape un deceniu să renunțe la Franța și să revină în Anglia, pentru a juca rolul soției grijulii și iubitoare, ajutându-l astfel să obțină poziția mult râvnită. Nicole Huntington Grimaldi și-a petrecut ultimii zece ani în Franța, fără să-și fi văzut soțul în tot acest timp. Însă, din senin, se trezește cu Mark în pragul castelului ei din Franța, cerându-i să revină cu el în Anglia. Nicole vede în cererea lui ocazia perfectă de a obține de la el ceva ce își dorește cu disperare. Așadar, acceptă, cu o condiție: vrea ca el să îi ofere un copil, pe care ea își asumă responsabilitatea de a-l crește fără ajutorul lui. Regăsirea după atâția ani și cererea cu totul neașteptată a lui Nicole îi fac pe cei doi să descopere că, uneori, focul iubirii nu poate fi stins nici de timp, nici de distanță, iar șansa la fericire poate veni la a doua încercare.   Roman finalist la Premiul Daphne du Maurier 2018   Valerie Bowman a debutat în anul 2012, și de atunci romanele sale s-au bucurat de recenzii elogiose în Publishers Weekly, Booklist și Kirkus.

 • O femeie împlinită Cărți

  O femeie împlinită

  Victoria Lawson, o fată dolofană cu păr blond, ochi albaștrii trăsături banale, se simte o străină în familie și într-un oraș în care fizicul înseamnă totul. Tatăl ei, Jim, este înalt și zvelt, iar mama, Christina, o brunetă minionă și grațioasă . În comparație cu Gracie, sora considerată de toată lumea perfecțiunea întruchipată, tânăra rămâne pentru părinții ei bdquo;prăjiturica noastră de probărdquo;. Dar o întâlnire întâmplătoare, o trădare incredibilă și o confruntare în familie marchează un punct de cotitură în existența celor două surori, iar Victoria va fi pusă în fața unei provocări majore: să se accepte pe sine așa cum este, să fie mulțumit de ea însăși să fie mândră de victoriile obținute cu atâta truda. Voinică sau nu, este o femeie minunată , fapt pe care îl descoperă și ea în cele din urmă . Noul roman al lui Danielle Steel celebrează , într-o manieră emoționantă și incisivă, virtuțile frumuseții neconvenționale și pune într-o nouă lumină chestiunea spinoasă a greutății corporale și impactul său asupra respectului de sine și relațiilor de familie. 580 de milioane de cărți vândute în 47 de țări! Cel mai vândut autor în viață din toate timpurile!

 • Contesa libertină Cărți

  Contesa libertină

  Maggie, Lady Hawkins, a avut parte de un debut in inalta societate pe care ar prefera să il uite ndash; laolaltă cu prima ei căsătorie. Victima unei minciuni macirc;rşave, Lady Margaret a căzut in dizgraţie și, in ciuda aşteptărilor ei, bărbatul pe care il iubea şi despre care credea că ii impărtăşeşte sentimentele, Lord Simon Barrett, conte de Winchester, i-a intors spatele in loc să-i ofere sprijinul. Din acea clipă, Maggie nu mai fost o lady, ci a devenit in ochii societății Tacirc;rfa pe Jumătate Irlandeză. După zece ani, la scurt timp după moartea bărbatului cu care fusese constracirc;nsă să se mărite pentru a-şi salva familia de la ruşinea absolută, se intoarce o femeie total schimbată, lipsită de orice prejudecată și o pictoriţă de succes in societatea londoneză. Curacirc;nd insă, faptele trecutului incep să iasă la iveală, și Maggie iși dă seama că trădarea lui Simon se datorase unui complot macirc;rșav, in ciuda faptului că ea era femeia de care fusese mereu fermecat. Oare de această dată dragostea și pasiunea lor vor reuși să invingă bacirc;rfele și intrigile distrugătoare ale inaltei societăți?

 • Un duce de neuitat Cărți

  Un duce de neuitat

  SERIA „SEZONUL SCANDALURILOR“ Elise DeVries nu este deloc ceea ce pare. Noaptea, actrița îi captivează pe amatorii de teatru din Londra cu abilitatea ieșită din comun de a intra perfect în pielea personajelor pe care le interpretează. Ziua, își folosește aptitudinile de deghizare în serviciul firmei Chegarre și Asociații, o agenție de elită cunoscută pentru modul discret în care se ocupă de scandaluri care ar putea compromite reputații. Dar când Elise primește sarcina de a-l găsi pe ducele de Ashland, descoperă că a nimerit în mijlocul unei drame cât se poate de reale. Noah Ellery trăiește departe de strălucirea înaltei societăți londoneze și duce o viață simplă la țară. Și se pare că s-a descurcat foarte bine când a fost vorba să evite orice complicații sau implicări sentimentale – asta până când o întâlnește pe Elise și își dă seama că este cea mai frumoasă femeie pe care a văzut-o vreodată. Însă, când tânăra își mărturisește adevărata identitate și sentimentele pe care le nutrește pentru el, ducele trebuie să înfrunte trecutul pe care l-a lăsat în urmă… dacă vrea s-o păstreze pe femeia care i-a furat inima pentru totdeauna.   Kelly Bowen a debutat în anul 2014 cu romnul Un duce doar pentru mine care a înregistrat un succes imediat, urcând rapid în topul de bestselleruri al New York Times.

 • Scânteia pasiunii Cărți

  Scânteia pasiunii

  Poate că in biroul Oliviei Chantry este o adevărată harababură, dar are o minte extrem de organizată cacirc;nd vine vorba despre afaceri. Compania ei, Light Fantastic, organizează evenimente strălucitoare care asigură succesul de care clienții ei au nevoie pentru a-și promova produsele sau cauzele. Cacirc;nd moștenește o parte, mai precis 49%, din Glow, firma de produse de iluminat high-tech a unchiului ei, Olivia constată cu uimire că acționarul majoritar este fostul finanțator al acesteia, un om de afaceri bogat, extrem de pedant, pe nume Jasper Sloan. De la inceputul așa-zisului lor parteneriat, incep să sară scacirc;ntei. Se suspectează reciproc. Nu sunt de acord cu stilul celuilalt de conducere sau cu politica firmei de a angaja rude in companiehellip; Dar nici atracția care există intre ei nu poate fi negată. Icirc;nsă problema cea mai mare este apariția unui șantajist care amenință să dezvăluie secrete pe care amacirc;ndoi le vor ingropate, punacirc;nd in pericol reputația familiei și a afacerii. Iar cacirc;nd șantajului i se adaugă și o crimă cu sacirc;nge-rece, singura șansă de a scăpa cu viață este să-și unească forțelehellip; și inimile. Amanda Quick are in palmares numeroase premii literare, cărțile sale vacirc;nzacirc;ndu-se pacirc;nă in prezent in peste 35 de milioane de exemplare!

 • Puteri nebănuite Cărți

  Puteri nebănuite

  Aflată în Mexic în căutarea tatălui său, Verity Ames se trezește prinsă într-o situație primejdioasă din care încearcă să scape fugind. Prea speriată și totodată concentrată să-și salveze viața, ea nu reușește să-l vadă pe bărbatul care îi sare în ajutor și nici nu are timp să se preocupe de acest lucru…Însă el este hotărât să o revadă, chiar dacă asta înseamnă să străbată mii de kilometri în căutarea ei.Două luni mai târziu, Jonas Quarrel apare la restaurantul ei din California, căutând de lucru. Deși cu doar câțiva ani în urmă era unul dintre cei mai apreciați experți în Renaștere, acum el nu vrea altceva decât să se angajeze ca spălător de vase dornic să-și schimbe radical drumul în viață, ci și un bărbat care are o abilitate cu totul aparte și o misiune pe care încearcă să o ducă la îndeplinire. Oare ce putere misterioasă ascunde? De ce a pornit în căutarea lui Verity și cum de a reușit să îi dea de urmă?Verity nu știe deocamdată decât că săruturile lui sunt arzătoare, trezindu-i o pasiune ce îi depășește orice fantezie. Dar va afla curând că, împreună cu Jonas, are de înfruntat o furie dezlănțuită ce le va pune dragostea în pericol. Amanda Quick are în palmares numeroase premii literare, cărțile sale vânzându-se până în prezent în peste 35 de milioane de exemplare!

 • În căutarea plăcerilor interzise Cărți

  În căutarea plăcerilor interzise

  Frannie Darling a copilărit in cartierele rău famate ale Londrei printre escroci, hoți de buzunare și spărgători.Și deși a supraviețuit unei copilării dure și a devenit ofemeie superbă, realizată, nu vrea să aibă nimic de-a face cu bărbații care o doresc. Așa că iși imparte timpul intre clubul pentru care lucrează in calitate de contabilă și orfelinatul unde le acordă adăpost copiilor străzii. Icirc;și poate purta singură de grijă și se simte in siguranță ndash; pacirc;nă cacirc;nd un bărbat cu un farmec diabolic ii amintește că viața este plină de pericole.Să o aibă in așternut fără s-o ia de nevastă, aceasta este dorința simplă a lui Sterling Mabry, al optulea duce de Greystone. Frannie, pe de altă parte, ii detestă pe nobilii aroganți, interesați numai de propriile plăceri. Atunci de ce tremură de dorință numai la gacirc;ndul unei aventuri clandestine cu el?Aristocratul apăsat de un secret sumbru și tacirc;năra cu originimodeste care iși dedică eforturile salvării orfanilor nu ar trebui să aibă multe in comun dincolo de pasiunile interzise.Și totușihellip;Lorraine Heath a scris peste 60 de romane de dragoste, care au apărut constant pe lista de bestselleruri aUSA Today și New York Times. Icirc;n plus, cărţile sale au fost recompensate cu numeroase premii, printre care RITA Award, Romantic Times Reviewersrsquo; Choice Award și Career Achievement Award.

 • Crinul roșu Cărți

  Crinul roșu

  Hayley Phillips a venit în Memphis sperând să aibă parte de un nou început. Nu aștepta milă din partea rudei sale îndepărtate Roz, ci doar o slujbă la înfloritoarea pepinieră În Grădină. În schimb, a găsit un cămin înconjurat de frumusețe și cei mai buni prieteni pe care i-a avut vreodată, inclusiv pe Harper, fiul lui Roz. Spre încântarea lui Hayley, micuța ei fiică Lily este foarte atașată de el. Dar spre nemulțumirea ei, ea însăși începe să aibă vise cu Harper în ipostaze pline de senzualitatehellip;Hayley se teme însă că, lăsându-și dorința să se dezlănțuie, va pierde frumoasa relație construită cu chipeșul bărbat, mai ales de când a început să bănuiască faptul că sentimentele ei au un ecou și în sufletul lui. În plus, se teme pentru siguranța lui, căci amintiri vii dintr-un trecut care nu-i aparține și comportamentul ciudat o fac pe Hayley să creadă că Mireasa Harper a găsit o modalitate de a-i pătrunde în minte și în trup. A venit însă vremea ca Mireasa să se odihnească în pace o dată pentru totdeauna, astfel încât Hayley să-și recapete controlul asupra propriei vieți și inimi ndash; și să se hotărască dacă este dispusă să își riște liniștea sufletească pentru vâltoarea pasiunii.Nora Roberts a scris peste 200 de romane de dragoste, și majoritatea au intrat în topurile de vânzări realizate de New York Times. Cărțile ei au fost publicate în 35 de țări, în peste 400 de milioane de exemplare.

 • Iubiri de ieri și de azi într-o selecție de excepție. Pachet (6 cărți) Cărți

  Iubiri de ieri și de azi într-o selecție de excepție. Pachet (6 cărți)

  Pachetul conține volumele: 1. A doua șansă, de Kristin Hannah 2. șarada iubirii, de Amanda Quick 3. Misterul Afroditei, de Amanda Quick 4. Daruri periculoase, de Mary Jo Putney 5. O alegere dificilă, de Mary Jo Putney 6. Îndrăznește să visezi, de Nora Roberts

 • Șoaptele trandafirilor Cărți

  Șoaptele trandafirilor

  Capitularea in fața iubirii poate fi mai dulce decacirc;t orice victoriehellip; Născută intr-o familie bogată și iubitoare, Sabrina, fetița de șase ani considerată bdquo;prințesaldquo; clanului Cameron, nu a cunoscut niciodată pe cineva care să n-o adore și să n-o răsfețehellip; asta pacirc;nă cacirc;nd il intacirc;lnește pe Morgan MacDonnell, fiul adversarului de-o viață al tatălui ei. Dar puștiul care o chinuise in copilărie ajunge să se transforme peste ani intr-un bărbat chipeș, care insă se va dovedi infinit mai periculos decacirc;t băiatul care odinioară o privise cu dispreț. Căci acum Morgan MacDonnell vine la Cameron Glen speracirc;nd in incheierea unui armistițiu, in pofida dușmăniei profunde care le-a despărțit clanurile ani nenumărați. Se pare că singura modalitate de a evita baia de sacirc;nge dintre cele două familii este să se insoare cu fiica inamicului. Icirc;nsă chiar dacă Morgan o duce pe Sabrina in fortăreața lui impunătoare, bătălia este departe de a fi cacirc;știgată. Pentru că această fată delicată ca un trandafir va porni neinfricată in propria luptăhellip; iar ca pradă de război nu se va mulțumi cu nimic altceva decacirc;t cu inima aproape imposibil de cucerit a unui MacDonnell. Aproapehellip; dar nu imposibil. Teresa Medeiros este una dintre cele mai bune scriitoare de historical romance, cu apariții constante pe listele de bestselleruri ale The New York Times, Publishers Weekly și USA Today. Cărțile ei, traduse in 17 limbi, au fost vacirc;ndute in peste 10 milioane de exemplare și au fost nominalizate pentru premiul RITA al Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

 • Iubirea secretă a Regelui Soare Cărți

  Iubirea secretă a Regelui Soare

  Având ca fundal istoric decadenta curte franceză a secolului al XVII-lea, romanul Sandrei Gulland te captivează de la primele pagini ndash; tânăra și excentrica Louise reușește să îmblânzească un armăsar sălbatic alb cu ajutorul magiei negre. Această întâmplare o va urmări întreaga viață, influențându-i-o în moduri nebănuite.Prea săracă să se mărite sau să intre la o mănăstire, Louise este acceptată ca doamnă de companie la curtea lui Ludovic al XIV-lea, unde Regele Soare se îndrăgostește de ea. Pe măsură ce iubirea lor devine tot mai puternică, Louise îi dăruiește regelui patru copii, este făcută ducesă și se bucură de favoruri imense la curte, ca amantă oficială. Însă intrigi periculoase îi vor amenința poziția privilegiată, locul în inima lui Ludovic și chiar viața.Sandra Gulland a devenit cunoscută publicului american odată cu publicarea, în 1995, a trilogiei dedicate lui Josephine Bonaparte și epocii napoleoniene ndash; Josephine B. Trilogy. Succesul următoarelor sale romane de ficțiune istorică a trecut Oceanul, iar în prezent cărțile sale sunt traduse în peste zece limbi.

 • Dorințele unui conte Cărți

  Dorințele unui conte

  Un conte păcătos… o văduvă virtuoasă… o ispită prea puternică pentru amândoi. Andrew Carrington, conte de Bellingham, se comportă ca un gentleman în toate împrejurările, fie că pescuiește un necunoscut din apele Tamisei, fie că ajută o doamnă atrăgătoare aflată în primejdie. Dacă primul îi devine prieten, iar a doua ‒ amantă, cu atât mai bine. De aceea se bucură când i se ivește ocazia de a-și oferi ajutorul Laurei Davenport, o tânără văduvă răpitoare cu un fiu vitreg rebel, întrucât speră că recunoștința se va concretiza într-o relație amoroasă. Dar din clipa în care pășește în salonul ei, contele primește mult mai mult decât s-ar fi așteptat. Într-un moment de disperare, aflată în situația de a-și pierde fiul, Laura apelează la notoriul conte de Bellingham. Rapid, virtuoasa fiică de vicar ajunge în situația de a rezista avansurilor lui insistente. Modul în care contele și-a câștigat faima de crai este limpede, dar tânăra femeie constată surprinsă că fițuicile de scandal nu dezvăluiseră decât o mică parte din adevăr. Fiecare clipă petrecută în compania acestui bărbat periculos de fermecător îi pune în pericol reputația ndash; dar îi promite în schimb plăceri necunoscute până atunci.

 • Contesa mea favorită Cărți

  Contesa mea favorită

  Bathsheba Compton, văduva celui de al cincilea conte de Randolph, este o femeie dificilă și pretențioasă, ale cărei secrete – și dureri – sunt bine ascunse. Iar doctorul John Blackmore, un bărbat pentru care profesia a fost mereu pe primul plan, descoperă că pur și simplu nu-și poate lua ochii de la ea, căci contesa de Randolph este cea mai fascinantă femeie pe care a văzut-o vreodată – și pacienta care reușește să-l scoată cel mai tare din minți. Întâlnirea întâmplătoare dintre cei doi reușește să zdruncine existența amândurora, în moduri deloc așteptate – sau dorite. Copleșită de responsabilități și de situația financiară tot mai dificilă, Bathsheba nu are timp să zăbovească în convalescență la țară, unde nu și-a găsit niciodată locul. Ar trebui să fie la Londra, căutându-și un nou soț plin de bani care să o scape de datoriile lăsate de fostul ei soț, nu să-și piardă vremea cu un doctor înnebunitor de chipeș. Este însă doar o chestiune de timp până când pasionatul doctor și încăpățânata contesă se vor vedea nevoiți să facă față scânteilor care încep să se aprindă între ei. Și, odată ce trupurile lor se lasă pradă pasiunii mistuitoare, inimile amândurora s-ar putea să facă la fel. Vanessa Kelly este o autoare contemporană foarte apreciată, care a fost numită de Booklist una dintre „noile stele ale romanelor de dragoste istorice“. Cărțile sale plasate în perioada regenței au câștigat importante premii ale genului, printre care și prestigiosul Maggie Award.

 • Povara loialității. Adevărata iubire a lui Richard al III-lea Cărți

  Povara loialității. Adevărata iubire a lui Richard al III-lea

  Anglia secolului al XV-lea stă sub semnul Războiului celor Două Roze, intre Casa de Lancaster și Casa de York. Icirc;n mijlocul luptelor pentru tron și al intrigilor nesfacirc;rșite, tacirc;nărul Richard al III-lea se indrăgostește de Anne Harrington, care ii devine amantă și ii dăruiește doi copii. Iubirea lor pare eternă, dar Richard, avid după putere și bogăție, se căsătorește cu o altă femeie. Icirc;nsă destinele lor se impletesc din nou, cacirc;țiva ani mai tacirc;rziu, cacirc;nd soția lui moare, iar Richard, incoronat rege intre timp, hotărăște să se intoarcă la prima lui iubire, Anne.

 • Dragoste sub presiune Cărți

  Dragoste sub presiune

  Crawford Hunt iși vrea fiica inapoi. După moartea soției sale in urmă cu patru ani, rangerul texan a alunecat pe o pantă a nesăbuințelor care a făcut să fie consemnat la munca de birou și a dus la pierderea custodiei fiicei sale. Acum insă Crawford și-a regăsit calea cea dreaptă, așa că inaintează o cerere de redobacirc;ndire a custodiei. Cazul ii este atribuit judecătoarei Holly Spencer, o femeie la fel de atrăgătoare pe cacirc;t este de ambițioasă. Cacirc;nd un mascat inarmat intrerupe audierile pentru custodie și indreaptă arma către judecătoare, rangerul reacționează instinctiv și se năpustește asupra lui. Dar autoritățile prind pe altcineva, iar adevăratul atacator rămacirc;ne necunoscut, in libertate, reprezentacirc;nd in continuare un pericol. Prinderea adevăratului făptaș devine pentru Crawford o misiune personală. Oare omul legii, obișnuit să ia atitudine, iși va risca șansele de a obține custodia copilului și va porni pe urmele unui presupus asasin? Și oare va reuși această pereche mai puțin obișnuită să ignore atracția interzisă ce pare să fie din ce in ce mai puternică? Sandra Brown este una dintre cele mai cunoscute autoare americane contemporane. Cele peste 70 de cărți scrise de ea au fost publicate in 33 de țări, in peste 80 de milioane de exemplare.

 • Moștenitoarea Cărți

  Moștenitoarea

  Un trecut plin de secrete… un viitor care pare imposibil… și o iubire mai presus de orice reguli. O indiscreție comisă în tinerețe a costat-o pe Lizzie Poole mai mult decât onoarea. După cinci ani petrecuți în exil, se întoarce în sfârșit acasă, dar continuă să ducă o viață secretă. Dorința cu limbă de moarte a celei mai bune prietene a ei, Ria, a fost ca Lizzie să-și însușească identitatea ei, să se întoarcă la Londra și să îndrepte lucrurile așa cum Ria însăși nu va mai trăi s-o facă. Pentru că tinerele seamănă ca două picături de apă, Lizzie face promisiunea și pornește într-o călătorie care îi ispitește inima nechibzuită încă o dată. Geoffrey Somerville este un om al bisericii dedicat cauzelor nobile, însă lumea sa este întoarsă pe dos în clipa în care moștenește titlul de Lord Somerville. Acum este invitat la toate balurile și este vânat de toate mamele din înalta societate londoneză care au fete de măritat. Cu toate acestea, singura femeie care i-a furat inima este aceea pe care n-o poate avea: tânăra văduvă a fratelui său, Ria. Datoria îi cere să-și ignore sentimentele, dar inima sa tânjește după frumusețea misterioasă. Când viitorul lor este pus sub semnul întrebării, va fi în stare Lizzie să-și mai continue șarada sau va găsi puterea să-și împărtășească secretele și să aibă încredere în puterea dragostei?

 • Strainul din oglinda Imprint

  Strainul din oglinda

  Toby Temple este o mare vedetă, cel mai amuzant om din întreaga lume, aplaudat și felicitat oriunde urcă pe scenă și solicitat de cei mai importanți oameni din industria divertismentului și de cei mai mari regizori de la Hollywood. Renumele pe care și l-a făcut, calitățile fizice și felul lui de a fi îi pot aduce orice femeie pe care și-o dorește, însă, dincolo de imaginea lui de vedetă de renume mondial, se află un bărbat pentru care singurătatea este cea mai mare povară. Jill Castle este o tânără fermecătoare care se chinuiește să răzbată în nemiloasa lume a actorilor nevoiți să înceapă de jos. Ea are un trecut întunecat și cufundat în mister, dar este chiar mai ambițioasă decât Toby, așa că nimic nu îi poate sta în cale. Dezamăgită de modul în care a fost primită în lumea la care visa, ea nutrește dorința de a se răzbuna pe toți cei care au refuzat să îi dea vreo șansă – și va pune la cale răzbunarea cu zâmbetul pe buze. Știe foarte clar ce își dorește și că modalitatea cea mai bună de a ajunge unde visează este să accepte asocierea cu Toby Temple – nu oricum, ci ca soție a lui. Împreună, cei doi sunt inegalabili – cuplul care are lumea la picioare. Însă stilul lor de viață nu poate rămâne fără consecințe…   „Una dintre cele mai bune și mai palpitante cărți despre industria divertismentului pe care o puteți citi!“ Washington Post    Sidney Sheldon rămâne unul dintre cei mai de succes autori din lume, cu peste 300 de milioane de cărți vândute și traduse în zeci de limbi. Este singurul scriitor deținător al premiilor Oscar, Tony și Edgar.

 • Moștenire cu obligații Cărți

  Moștenire cu obligații

  Peyton Lockhart este pasionată de gastronomie. Recent intoarsă din Franța, unde a urmat cursurile unei școli prestigioase, conduse de cel mai bun chef, Peyton se angajează la o celebră revistă de profil. Obligată să renunțe in scurt timp la job din cauza șefului ei, care o hărțuiește sexual, tacirc;năra este pe cale să devină o victimă, căci, avid de putere și de bani, acesta face totul pentru a evita un scandal. Pe neașteptate insă, Peyton reintacirc;lnește un vechi prieten, Finn, fost campion la inot, actual agent FBI, căruia ii cere ajutorul. Lucrurile se complică și mai mult atunci cacirc;nd Peyton și surorile ei moștenesc Bishop's Cove, un complex turistic de lux, situat pe malul oceanului. Condiția impusă insă ndash; de a administra complexul timp de un an și de a obține profit ndash; nu este singura provocare din viața lui Peyton, care, pe nesimțite, se indrăgostește de Finn. Va regăsi ea siguranța pierdută și, mai ales, dragostea la care visa? bdquo;Personaje fascinante și o combinație perfectă de comedie și dramă.ldquo; – Romantic Reviews TodayJulie Garwood este una dintre cele mai apreciate autoare de romantic suspense, ale cărei cărți au fost publicate in 32 de limbi și tipărite in 36 de milioane de exemplare. Multe dintre ele au ajuns pe primul loc in topul New York Times.

 • Șarada iubirii Cărți

  Șarada iubirii

  După un an plin de aventuri în care a vizitat ruinele antice din Italia și Grecia, Iphiginia Bright se întoarce în Anglia și descoperă că viața mai are multe surprize de oferit. Se pare că mătușa ei Zoe a căzut victimă unui șantaj sinistru și numai Iphigenia este în stare să-l oprească pe vinovat înainte să facă și mai mult rău. Punând la cale un plan ingenios, Iphigenia se va transforma cu totul și va intra în societatea londoneză drept uluitoarea amantă a lui Marcus Valerius Cloud, conte de Masters. Se zvonește că șantajistul este cel vinovat și de dispariția contelui și, pozând în amanta sa necunoscută, Iphiginia este convinsă că poate să-l determine pe ticălos să iasă la iveală. Peste noapte, tânăra stârnește nenumărate pasiuni, chiar și una total neașteptată – însuși contele de Masters, care reapare surprinzător ca să-și cunoască „amantaâ€Â. Iar acesta este exact cum se zvonește… arogant, atractiv, seducător, și Iphiginia nu se poate decât să fie entuziasmată când contele este de acord cu șarada ei. Dar cum totul are un preț, și Marcus are propriul plan: să o facă pe frumoasa înșelătoare să se îndrăgostească de el și să-i devină iubită nu numai cu numele.

 • Contele si curtezana Imprint

  Contele si curtezana

  SERIA „FETE ȘI SECRETE“ Lăsând în urmă viața de curtezană și de matroană, Clara Winters părăsește clubul Bârlogul Diavolului pentru a-și deschide propria afacere – un teatru muzical – și pentru a nu mai fi nevoită să-și vândă trupul ca să supraviețuiască. Însă noua ei viață este dată peste cap când, într-o seară, salvează un bărbat rănit de pe străzile rău famate ale Londrei și îl duce la ea acasă pentru a-l îngriji. Curând însă descoperă că misteriosul bărbat este nimeni altul decât Henry March, conte de Waterson și important membru al parlamentului. Deși este tulburat de frumusețea femeii cu chip de înger care l-a smuls din ghearele morții, după ce își revine, Henry pleacă din casa ei și se întoarce la traiul monoton și bine ordonat. Dar ajunge din nou față în față cu Clara mai curând decât se aștepta, de data asta ea acuzându-l că legile susținute de el în parlament i-au zădărnicit planurile de a-și deschide teatrul la care visa de ani întregi. Prins între îndatoririle oficiale și sentimentele pentru Clara, Henry trebuie să aleagă – să facă un compromis politic pentru a-și ajuta îngerul păzitor ori să-i frângă pentru totdeauna visul de o viață al Clarei.   „Dacă vă plac eroinele istețe și îndrăznețe și eroii chipeși și pasionali, nu ratați acest roman delicios!“ Sarah MacLean   Christi Caldwell este o bine-cunoscută scriitoare de historical romance, publicând până în prezent 55 de titluri. Multe au fost prezenţe constante în topurile USA Today, New York Times şi Publishers Weekly.

 • Iubiri de poveste (30 cărți). Cutie cadou Cărți

  Iubiri de poveste (30 cărți). Cutie cadou

  Cutie cadou cu 30 de volume din colecția Iubiri de poveste: 1. Patimile iubirii, de Stephanie Laurens 2. Micile minciuni ale dragostei, de Victoria Alexander 3. În căutarea dragostei, deTeresa Medeiros 4. Ispita, de Christina Dodd 5. Un sărut de neuitat, de Teresa Medeiros 6. Arta iubirii, de Christina Dodd 7. O pasiune imposibilă, de Elizabeth Hoyt 8. A doua șansă la dragoste, de Elizabeth Thornton 9. Frumoasa trădătoare, de Elizabeth Thornton 10. Sulfete pereche, de Christina Dodd 11. Un târg potrivit pentru un duce, de Sarah MacLean 12. Tentația fructului oprit, de Cara Elliott 13. O noapte compromițătoare, de Teresa Medeiros 14. Un altfel de Făt-Frumos, de Julie Garwood 15. Scandalul poartă satin, de Loretta Chase 16. Mireasa și bestia, de Teresa Medeiros 17. Cum să alegi soțul potrivit, de Victoria Alexander 18. O lady aproape perfectă, de Loretta Chase 19. Iubești doar o dată, de Johanna Lindsey 20. Fantoma din St. Giles, de Elizabeth Hoyt 21. Zece feluri de a fi adorată, de Sarah MacLean 22. Dorințe rebele, de Julie Garwood 23. Unsprezece scandaluri de evitat, de Sarah MacLean 24. Pasiune și tandrețe, de Johanna Lindsey 25. Lecția de dragoste, de Victoria Alexander 26. Lordul întunericului, de Elizabeth Hoyt 27. A ta până în zori, de Teresa Medeiros 28. Un gentleman imposibil, de Loretta Chase 29. Jocul seducției, de Johanna Lindsey 30. Mireasă pentru un prinț, de Victoria Alexander

 • Greșeli din dragoste Cărți

  Greșeli din dragoste

  Prima iubire nu durează o veșnicie. . . parcă vrea să demonstreze Skye, sora mai mică a lui Faith, care, la 21 de ani, avea deja la activ un divorț. De atunci, Faith i-a sărit mereu în ajutor când viața amoroasă tumultuoasă i-a dat mezinei viața peste cap. însă acum Faith și-a găsit în sfârșit slujba – chiar dacă nu și bărbatul – visurilor ei: este critic culinar și duce un trai fără griji în însorita Italie. Prin urmare, ideea de a se întoarce rapid în micul orășel natal din Minnesota ca să o ajute iarăși pe Skye să-și vindece inima frântă nu i se pare deloc atrăgătoare. însă Faith mai are un motiv pentru care și-a amînat ani întregi întoarcerea acasă – teama de a-l revedea pe Flynn, prima și marea ei dragoste, pe care l-a părăsit, cuprinsă de panică, în clipa când a cerut-o de soție, fugind în California cu un alt bărbat. De atunci Faith nu a mai reușit să-și dăruiască inima cu adevărat, căci amintirile tinereții s-au pus mereu în calea oricărei relații cu un alt bărbat. Oare asta înseamnă că Flynn este alesul? și dacă da, poate Faith să găsească iarăși drumul spre sufletul lui?

 • Legământul iubirii Cărți

  Legământul iubirii

  Când formidabilul